SUPER Χρωμοαφίσα Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Η Super Χρωμοαφίσα που προσκαλεί τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό έργο τέχνης. SUPER Χρωμοαφίσα Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού! 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μια καινούρια δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά χαρίζει χρώμα στο Χαμόγελο του Παιδιού, είναι η Super Χρωμοαφίσα που προσκαλεί τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό έργο τέχνης. Πρόκειται για μία μεγάλη (70x100cm) αφίσα χρωματίσματος με την οποία τα παιδιά μπορούν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν παρέα, για πολλές ώρες, ξεχνώντας τα tablet και την τηλεόραση.

presentation

Λόγω του μεγέθους της μπορούν να απασχοληθούν με την χρωμοαφίσα περισσότερα από ένα παιδιά και είναι ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Η λιανική τιμή είναι 9.90 ευρώ. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να την προμηθευτείτε από το site www.fantastick.gr αλλά σύντομα θα βρίσκεται και σε βιβλιοπωλεία και παιχνιδάδικα.

Η SUPER Χρωμοαφίσα είναι ιδανική για να μπει σε κορνίζα και να διακοσμήσει τον τοίχο του παιδικού δωματίου.Σχεδιάζεται και τυπώνεται στην Ελλάδα με οικολογικά μελάνια (Soya-basedink) και αλουμίνια (Processless), χωρίς χημικά.

presentation

Κυκλοφορεί από το Fantastick.gr σε 4 θέματα: Χριστούγεννα, Βυθός, Παραμύθι, Διάστημα, και αποτελεί ιδανικό δώρο για την περίοδο των εορτών μιας και με την αγορά κάθε SUPER Χρωμοαφίσας το ποσό των 0,10€ προσφέρεται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

presentation

Για να δείτε τα τέσσερα θέματα που κυκλοφορούν στις χρωμοαφίσες δείτε ΕΔΩ. Ώστε να διαλέξετε το θέμα που σας άρεσε περισσότερο και να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό μας!

Δώρο δύο χρωμοαφίσες, μια των Χριστουγέννων και μία δικής σας επιλογής!

super-xrwmoafisa-sthrizei-to-xamogelo-tou-paidiou9

Το Fantastick.gr σε συνεργασία με το MommyJammi.gr προσφέρουν σε έναν τυχερό μια χρωμοαφίσα με θέμα Χριστούγεννα και μία ακόμα δικής του επιλογής! -ΕΛΗΞΕ-

  1. Like σε Mommyjammi και Fantastick.gr
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ, ποια επιπλέον χρωμοαφίσα θέλεις να κερδίσεις, για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook) Για να επιλέξεις χρωμαφίσα ΔΕΣ ΕΔΩ

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 19/12/2016 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ο τυχερός θα παραλάβουν το δώρο με courier που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας επιτυχία!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!