Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 29 Ιανουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Τι εκπλήξεις και γεγονότα μπορεί να κρύβει το επόμενο μισό του μήνα για κάθε ζώδιο; Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 29 Ιανουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377

E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Κριός

Στις 19/1 ο Ήλιος θα μπει στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι ξεκαθαρίζετε αρκετούς προσωπικούς λογαριασμούς και οργανώνεστε για να θεμελιώσετε σε πιο υγιείς βάσεις,νέες φιλικές σχέσεις που θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας.  Εκμεταλλευτείτε όλες τις προτάσεις για πιθανό άνοιγμα της δουλειάς σας, εκεί γύρω στις 28/1, που και ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαρτίου δίνοντας περισσότερη ενέργεια για να καταφέρετε,ακόμα και τα ακατόρθωτα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο πραγματοποιείται την ίδια μέρα, στον 11ο ηλιακό οίκο σας και θα συμμετάσχετε σε συλλόγους ανθρωπιστικού χαρακτήρα, δηλαδή φιλανθρωπικά σωματεία και θα νιώσετε πιο δημιουργικοί (επηρεάζεστε, εάν είστε γεννημένες από 27 έως 29Μαρτίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Κριού).

Ταύρος

Με αυτοσυγκράτηση, πρέπει να λειτουργείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο μια που ο Ήλιος θα μπει στον Υδροχόο, στις 19/1 και θα σας αναγκάσει να αγωνίζεστε για να φανεί η δουλειά σας και αυτό θα δείτε ότι θα έχει αντίκτυπο στην οικογένεια σας.Δραστηριοποιηθείτε τις μέρες αυτές λοιπόν,  καθώς ο Άρης θα μπει στον Κριό, στις 28/1, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαρτίου και θα αυξηθούν οι ευθύνες σας και θα νιώσετε φόβους και μεγαλύτερη ανασφάλεια,  γιατί όλα θα «πέσουν» πάνω στους ώμους σας. Η Νέα Σελήνη, ωστόσο στις 28/1(την ίδια μέρα), στον Υδροχόο, στον 10ο ηλιακό σας οίκο, μπορεί να σας γλιτώσει από μια δύσκολη κατάσταση και τελικά θα ισορροπήσετε, λαμβάνοντας βοήθεια από φιλικό σας πρόσωπο ( επηρεάζεστε, αν είστε γεννημένες από 28 έως 30 Απριλίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Ταύρου).

Δίδυμοι

Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσετε σε οικονομικά ζητήματα και είναι πολύ σημαντικό να μην χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα και αποφύγετε να  κάνετε αλόγιστες σπατάλες. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, στις 19/1 θα βοηθήσει σε σπουδές και άνοιγμα επαγγελματικών διεξόδων για κάτι που έχετε ξεκινήσει και θα είστε πιο ενεργητικές. Ωστόσο, με τον Άρη στον Κριό, από τις 28/1 έως τις 10 Μαρτίου θα έχετε πολλά να κάνετε, δεν θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και αυτό μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα ή να ακούσετε πολλά παράπονα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 28/1, θα σας κάνει πιο αισιόδοξους, θα σκεφτείτε εκ νέου την προσωπική σας κατάσταση και ίσως αποφασίσετε την μονιμοποίηση μιας σχέσης ή την έναρξη μιας επαγγελματικής δραστηριότητας (επηρεάζεστε, αν είστε γεννημένες από 29 έως 31 Μαΐου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα των Διδύμων).

Καρκίνος

Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί στα ερωτικά σας ζητήματα και μην δεσμεύεστε συναισθηματικά με άτομα που μόλις γνωρίζετε, γιατί το πιο πιθανόν είναι να απογοητευτείτε. Δώστε περισσότερη προσοχή σε σταθερές υπάρχουσες σχέσεις και δείξτε ευελιξία και διπλωματία στη περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις και διαφορετικές απόψεις. Ο Άρης στον Κριό από τις 28/1 έως τις 10 Μαρτίου, σας φέρνει σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους ή ακόμα και μέσα στην οικογένεια θα έχετε την αίσθηση ότι συνεχώς πρέπει να απολογείστε ή να προστατεύετε τον εαυτό σας. Στις 28/1, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στον 8ο  ηλιακό σας οίκο, δίνει οικονομικές ανάσες ενίσχυσης, πιθανόν από τρίτες πηγές και μπορείτε να καλύπτετε το δάνειο σας και να ξεφύγετε έτσι, από το άγχος των οικονομικών σας ζητημάτων (επηρεάζεστε εάν είστε γεννημένες από 28 έως 30 Ιουνίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Καρκίνου).

Λέων

Ο Ήλιος στον Υδροχόο, απέναντι σας, στις 19/1 ωφελεί τις σταθερές σας συνεργασίες, καλύτερα θα τα πάτε στις προσωπικές σας επαφές με τον σύντροφο σας και ακόμα θα πάρετε ηθική ικανοποίηση από την εκπλήρωση πολλών προσωπικών σας επιθυμιών. Προσπαθήστε να είστε λίγο επιφυλακτικοί με το χρήμα, δηλαδή μην ρισκάρετε σε επενδύσεις και προσπαθήστε να ελέγχετε όλες τις οικονομικές σας συναλλαγές. Ωστόσο, ο Άρης στον Κριό, από τις 28/1 έως τις 10 Μαρτίου, σας μεταμορφώνει πραγματικά, θα αφήσετε εύκολα το σπίτι σας ή μια δουλειά σταθερή και θα κυνηγήσετε την τύχη σας πάνω σε νέους στόχους. Η Νέα Σελήνη, στις 28/1(την ίδια μέρα), στον Υδροχόο, στον 7ο ηλιακό σας οίκο, σας φέρνει τα κατάλληλα άτομα που  μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας βγάλουν από τυχόν δύσκολες καταστάσεις (επηρεάζεστε εάν είστε γεννημένες 31 Ιουλίου και 1,2 Αυγούστου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Λέοντα).

Παρθένος

Αρκετά στριμωγμένοι από τον σύντροφο σας ή από τα άτομα της οικογενείας σας και θα έχετε μια πικρή γεύση στο στόμα, κυρίως σε σχέση με τα χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού και για αυτό τελικά καταλήγετε να είστε αρκετά ζημιωμένοι. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, από τις 19/1, ωστόσο θα βοηθήσει να νικήσετε την ρουτίνα, θα γίνει πιο πλούσια η καθημερινότητα σας και θα έχετε πολλά να κάνετε για να μην σκέφτεστε.. Η Θέση του Άρη στον Κριό, από τις 28/1 έως και τις 10/3 σας πιέζει πάνω σε δάνεια, οφειλές και λογαριασμούς που εκκρεμούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταγωνιστείτε, ακόμα τους αγαπημένους σας. Ευτυχώς που η Νέα Σελήνη, στις 28/1, από τον Υδροχόο, στον 6ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει λύσεις σε εργασιακά ζητήματα και θα διασφαλίσετε μια καλύτερη θέση εργασίας και θα αρχίσει μια νέα συνεργασία που θα σας διευκολύνει σε πρακτικά ζητήματα (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα στην Παρθένο).

Ζυγός

Κατάλληλες οι μέρες για να δείτε πιο καθαρά τις συνεργασίες σας, να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα για τους συναδέλφους σας ή ακόμα και να τακτοποιήστε ερωτικά μπερδέματα και να ηρεμήσετε. Ο Ήλιος στον Υδροχόο από τις 19/1 εμπνέει για να είστε πιο δημιουργικοί, να κάνετε ξεκινήματα που δένουν απόλυτα με τα ταλέντα σας και να νιώσετε την παιδικότητα που κρύβετε μέσα σας. Ο Άρης περνάει απέναντι σας, από τις 28/1 έως και τις 10 Μαρτίου, θα παραμείνει στον Κριό και θα δείτε ότι είστε πιο επιθετικοί, αρκετά πιο ανταγωνιστικοί και θα αντιμετωπίσετε εντάσεις μέσα στις σταθερές σχέσεις σας. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη, στον 5ο ηλιακό σας οίκο, την ίδια μέρα, απομακρύνει φόβους και την αναβλητικότητα σας και θα είστε πιο αποφασιστικοί σχετικά με μια ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Ζυγού).

Σκορπιός

Η στάση σας απέναντι σε σημαντικά ζητήματα στη ζωή σας, θα αλλάξει ή τουλάχιστον θα αναζητάτε πιο ασφαλείς λύσεις για να αντιμετωπίσετε ή να πείσετε τους δικούς σας ανθρώπους, ότι τελικά ξέρετε τι κάνετε. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, από τις 19/1,  πιέζει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και είστε πλέον υποχρεωμένοι να ισορροπήσετε επιθυμίες με τα άχαρα κοινωνικά πρέπει. Ο Άρης στον Κριό, από τις 28/1 πιέζει για να προσέξετε την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση και μέχρι τις 10 Μαρτίου προσπαθήστε να ασκείστε περισσότερο, νικώντας πιθανές κρίσεις άγχους που θα προκύψουν εξαιτίας της εργασιακής σας κατάστασης. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον 4ο ηλιακό σας οίκο, στις 28/1, βελτιώνει το συναισθηματικό σας κόσμο και μιλάει για εξέλιξη της προσωπικής σχέσης ή πιθανή συγκατοίκηση (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Σκορπιού).

Τοξότης

Αρκετά κινητικοί με τον Ήλιο στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε με την επιμόρφωση σας, θα κάνετε νέες γνωριμίες ή ακόμα και μέσα από την δουλειά σας θα μιλάτε με πολύ κόσμο και θα ανοίξετε τον κύκλο σας. Η οικονομική σας κατάσταση συνεχίζει να σας προβληματίζει, αλλά ωστόσο θα έχετε ξαφνικές απολαβές που θα σας λύσουν αρκετά προβλήματα και θα αντιμετωπίσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ο Άρης στον Κριό, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 10 Μαρτίου, σας κάνει να υπερβάλλετε, ωστόσο καλό είναι που καταπιάνεστε με πολλά πράγματα και σίγουρα θα σας βγει σε καλό. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στον 3ο ηλιακό σας οίκο, την ίδια μέρα, στις 28/1,  ανοίγει προοπτικές για την επαγγελματική σας πλέον, δραστηριοποίηση μέσα από το διαδίκτυο ή αρχίζει ένας νέος κύκλος σπουδών που θα σας δώσει μια σταθερή δουλειά στο μέλλον (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Τοξότη).

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή είναι σαφώς πολύ καλύτερα, έχετε καταφέρει να εδραιωθείτε στον χώρο σας και τώρα με τον Ήλιο στον Υδροχόο, από τις 19/1 θα έχετε την τύχη με το μέρος σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, δηλαδή θα πληρωθείτε πλέον για τους κόπους σας. Ο Άρης στον Κριό, από τις 28/1 έως τις 10/3 φέρνει όμως συγκρούσεις μέσα στο σπίτι σας και ίσως μια σημαντική σας σχέση περάσει από χίλια κύματα και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να την κρατήσετε; Σκεφτείτε αρκετά πριν ενεργήσετε, (κυρίως παρορμητικά) και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους πριν τουλάχιστον, αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Θέματα σχετικά με ακίνητη περιουσία εμφανίζονται και πρέπει να δώσετε λύσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στον 2ο ηλιακό σας οίκο, είναι ενθαρρυντική για να έχετε ένα πιο σταθερό εισόδημα ή να βρείτε μια δεύτερη εργασία μερικής απασχολήσεως που θα σας τονώνει οικονομικά (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί 29,30,31 Ιανουαρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Αιγόκερου).

Υδροχόος

Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινά, στις 19 Ιανουαρίου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σας και δεν θα μπείτε σε επαναξιολογήσεις, καθώς έχετε εδώ και πολύ καιρό προσχεδιάσει το μέλλον σας και έχετε βάλει νέους (εφικτούς) στόχους. Μια νέα σχέση είναι στα σκαριά ή μια επαγγελματική συνεργασία φαίνετε να ξεκινά και περιμένετε να έχετε οικονομικά οφέλη που σίγουρα θα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητα σας. Ο Άρης στον Κριό, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 10 Μαρτίου, βοηθάει τις επαφές σας μέσα στο διαδίκτυο, διαφημίσεις και δημόσιες σχέσεις σας ευνοούν, ωστόσο θα προσέχετε τις μετακινήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Προσοχή επίσης σε συγγενικές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στον 1ο ηλιακό σας οίκο, στις 28/1, θεραπεύει προηγούμενα τραύματα, τερματίζει από μέσα σας, ψυχοφθόρες καταστάσεις και είστε πιο έτοιμες να αντιμετωπίσετε τους «αντιπάλους σας (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 27,28,29 Ιανουαρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Υδροχόου).

Ιχθείς

Ο Ήλιος στον Υδροχόο, από τις 19/1,  είναι φίλος και εχθρός μαζί, καθώς φωτίζει όλο το παρασκήνιο που σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση στον εργασιακό σας χώρο ή ακόμα και τα δικά σας λάθη,  που ξέρετε ότι πρέπει να τα αποδεχτείτε και να τα προχωρήσετε παρακάτω. Ο Άρης στον Κριό, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 10 Μαρτίου, είναι μαρτύριο, εάν έχετε αφήσει πολλά κενά σε οικονομικά ζητήματα και αυτό σας κάνει να αγχώνεστε,  αλλά και να ζητάτε πρόχειρες λύσεις. Από την άλλη, η κατάσταση ίσως σας κάνει πιο δραστήριους και ξεπεράσετε φόβους που σας έχουν βάλει στα τωρινά αδιέξοδα. Η Νέα Σελήνη, στον Υδροχόο, στον 12ο ηλιακό σας οίκο, τονώνει κυρίως την ψυχολογική σας κατάσταση, καθώς φέρνει κοντά σας άτομα που μπορούν να σας συμπαρασταθούν (επηρεάζεστε εάν έχετε γεννηθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου ή έχετε ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Ιχθύ).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ