Μαζί ζούμε τη χαρά του ήλιου… με την καινοτομία της FREZYDERM!

Βασική προϋπόθεση για τις εξορμήσεις μας στην παραλία είναι η σωστή αντηλιακή προστασία αλλά και η φροντίδα μετά τον ήλιο. Μαζί ζούμε τη χαρά του ήλιου… με την καινοτομία της FREZYDERM!Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Καλοκαίρι σημαίνει μαύρισμα και παραλία. Αναπόσπαστο κομμάτι για να ζήσουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία αποτελεί ο ήλιος του οποίου τα οφέλη είναι τόσα πολλά και αναντικατάστατα! Σύμβολο θετικής ενέργειας, πηγή χαράς, ζωής και καλής υγείας, πολύτιμος σύμμαχος για τη βελτίωση της διάθεσής μας. Κι όμως παράλληλα με τις ευεργετικές αυτές ιδιότητες, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εχθρό για την επιδερμίδα μας, τα μάτια μας καθώς και το σύνολο της υγείας μας.

Έτσι, βασική προϋπόθεση για τις εξορμήσεις μας στην παραλία είναι η σωστή αντηλιακή προστασία αλλά και η φροντίδα μετά τον ήλιο. Στρώστε την πετσέτα σας λοιπόν, και πριν ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα βάλτε το αντηλιακό σας. Φυσικά υπάρχουν διαβαθμίσεις και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά στο βαθμό προστασίας. Όλοι όμως έχουμε τη ίδια ανάγκη για προστασία αφού ο ήλιος είναι επικίνδυνος εάν δε λάβουμε τις σωστές προφυλάξεις. Οι πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία ώστε να χαρούμε ξέγνοιαστα όλο το καλοκαίρι!

Η FREZYDERM διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για κάθε τύπο και ανάγκη δέρματος, για ασφαλή και ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία. Σε αυτήν βρίσκουμε το αντηλιακό spray με δείκτη προστασίας 50+ καθώς και το ιδανικό για τη διατήρηση του μαυρίσματος after sun προϊόν. Ο συνδυασμός των δύο χαρίζει μαύρισμα που διαρκεί, καθώς παράλληλα προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+

Με υψηλό δείκτη προστασίας και με εξαιρετικά απλή εφαρμογή, το διάφανο Sun Screen Invisible Spray σώματος είναι το ιδανικό αντηλιακό που όλοι θέλουμε να έχουμε στην τσάντα μας αυτές τις διακοπές. Υψηλός δείκτης προστασίας δε σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσουμε το μαύρισμα που επιθυμούμε, είναι όμως ένδειξη ότι θα μαυρίσουμε σωστά προστατεύοντας ολοκληρωμένα την επιδερμίδα μας. Επιπλέον, δε θα ανησυχούμε αν έχουμε αλείψει επαρκώς το αντηλιακό στο σώμα μας κι αν μετά την πρώτη βουτιά εξακολουθεί να υπάρχει ή έχει φύγει από το νερό της θάλασσας, αφού είναι ανθεκτικό στο νερό.

Περιέχει φίλτρα για αποτελεσματική ηλιοπροστασία και παράλληλα προσφέρει προστασία των βλαστοκυττάρων του δέρματος από τις επιθέσεις της UVB. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και επανορθώνει τη φθορά του κολλαγόνου από την UVA (φωτογήρανση).Φυσικά, εφόσον η έκθεσή μας στον ήλιο είναι πολύωρη, πρέπει να θυμόμαστε ότι πάντα θα είναι απαραίτητη η επανάληψη εφαρμογής αντηλιακού μετά το πέρας ορισμένων ωρών.

Όσο σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας μας είναι η συστηματική αντηλιακή προστασία, εξίσου σημαντική είναι και η φροντίδα και η ενυδάτωσή της μετά την έκθεσή μας στον ήλιο. Έτσι, εκτός από την καθημερινή μας περιποίηση και την ενυδάτωση, όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δίνουμε επιπλέον προσοχή και χρησιμοποιούμε After Sun προϊόν για τη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας μας.

AFTER SUN MOUSSE

Είναι σημαντικό το after sun που χρησιμοποιούμε να είναι δραστικό, να θρέφει την επιδερμίδα,καθώς παράλληλα η εφαρμογή του να αφήνει αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο και κουρασμένο από την αλμύρα της θάλασσας δέρμα μας. Αυτή ακριβώς την αίσθηση μας δίνει και ο ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος AfterSunMousse της FREZYDERM.

Η συστηματική και σωστή εφαρμογή του μετά την έκθεση στον ήλιο θα ενυδατώσει βαθιά την ταλαιπωρημένη από τις ακτίνες του ήλιου επιδερμίδα και θα συμβάλει στη διατήρηση του μαυρίσματος που τόσο ποθούμε! Αξίζει να σημειωθεί ότι το After Sun Mousse περιέχει D-Panthenolκαι Βιταμίνη Ε που βοηθούν στην ανακούφιση της επιδερμίδας και απαλύνουν από ερεθισμούς.

Χαιρόμαστε τη λαμπερή πλευρά του ήλιου και προστατευόμαστε πριν και μετά από την έκθεσή μας στις ακτίνες του. Αυτό το καλοκαίρι, κάντε τον ήλιο σύμμαχό σας παρέα με τη FREZYDERΜ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ