Νέα συλλογή ρολογιών Swarovski για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017

Κάνουν τη σύγχρονη γυναίκα να νιώθει τολμηρή και ακαταμάχητη κάθε στιγμή της ημέρας… Νέα συλλογή ρολογιών Swarovski για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, με τα ανεπιτήδευτα αλλά απόλυτα λαμπερά ρολόγια της Swarovski, κάνει τη σύγχρονη γυναίκα να νιώθει τολμηρή και ακαταμάχητη κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Κομψά ή τολμηρά, διαχρονικά ή σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας,τα νέα ρολόγια περιλαμβάνουν ευκολοφόρετα κομμάτια για κάθε γούστο με την αδιαμφισβήτητη αξία της Swarovski.Αυτός ο συνδυασμός αποδεικνύεται εκρηκτικός για την επιτυχία του brand, όπως εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Swarovski, Robert Buchbauer: «Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι ο τομέας των ρολογιών της εταιρείας μας ξεπερνάει τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου. Ενώ πολλοί κατασκευαστές ρολογιών υφίστανται πτώσεις που φτάνουν σε διψήφια νούμερα, τα ρολόγια μας αναπτύσσονται με ρυθμό που υπερβαίνει το 30%. Αυτό οφείλεται στη μοναδικότητα των ρολογιών της Swarovski, τα οποία συνδυάζουν την ελβετική κατασκευή με τον άψογο σχεδιασμό και την απαράμιλλη λάμψη, ενώ παράλληλα είναι προσιτά ώστε να αναβαθμίζουν το καθημερινό στυλ των γυναικών που τα φορούν».

syllogi-rologiwn-swarovski-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2017-mommyjammi2

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 περιλαμβάνει ολοκαίνουργια σχέδια, αλλά και πολλές παραλλαγές αγαπημένων σχεδίων σε νέα χρώματα και μεγέθη, τονίζοντας τη θηλυκότητα μέσα από τις διαφορετικές διαστάσεις.

Η συλλογή ρολογιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 συγκεντρώνει μια πλούσια γκάμα ξεχωριστού στυλ, όπως δηλώνει η Διευθύντρια Δημιουργικού, Nathalie Colin: «Κάθε νέα σεζόν, η συλλογή ρολογιών της Swarovski επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία της! Από το διαχρονικό μέχρι το trendy, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά της. Αυτή τη σεζόν, δύο είναι τα αγαπημένα μοντέλα που δεν μπορώ να αποχωριστώ: το πρώτο, είναι το νέο OcteaNova με την πολυεδρική κρυστάλλινη στεφάνη. Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και φοριέται εύκολα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Το άλλο αγαπημένο μου είναι το εντυπωσιακό CrystallineHours: λαμπερό σαν τον μαγευτικό χειμερινό ουρανό γεμάτο αστέρια. Είναι τόσο Swarovski

syllogi-rologiwn-swarovski-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2017-mommyjammi3

Ώρα να λάμψετε, με το Crystalline Hours Quartz. Εμπνευσμένο από την αυτόματη έκδοση που κυκλοφόρησε το 2016, το Crystalline Hours Quartz διατηρεί τα βασικά του χαρακτηριστικά, με μια διακριτική δόση στυλ από τη δεκαετία του ’40, προσαρμοσμένη στο σήμερα. Πέρα από ρολόι, πρόκειται για ένα εκθαμβωτικό αξεσουάρ, με περίπου 2.000 κρύσταλλα που προσδίδουν ακόμα περισσότερη λάμψη Swarovski. Το μοντέλο αυτό διατίθεται σε λευκό και μαύρο, καθώς και σε μια έκδοση με χαριτωμένα μεταλλικά στοιχεία σε απόχρωση του ροζ χρυσό σε μαύρο φόντο. Η ιδιαίτερη τεχνική Crystalline συνεχίζει να φωτίζει το υπέροχο Crystalline Oval και το κομψό Crystalline Pure με δερμάτινο λουράκι και άκαμπτο βραχιόλι.

Δίπλα στο ευρύ φάσμα επιλογών Crystalline, το νέο, υπερσύγχρονο Octea Nova αγκαλιάζει τη σύγχρονη αισθητική με μια μινιμαλιστική κάσα που φιλοξενεί την λαμπερή πολυεδρική κρυστάλλινη στεφάνη με τις 68 αστραφτερές έδρες, φιλοτεχνημένες από ένα και μόνο κρύσταλλο Sapphire.

syllogi-rologiwn-swarovski-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2017-mommyjammi4

Εκλεπτυσμένο, διαχρονικό και τολμηρό, το νέο Era Journeyείναι ο τέλειος καθημερινός χρονογράφος, ενώ τα μοντέλα Graceful Lady και Graceful Mini είναι κομψά και μοντέρνα ρολόγια, ιδανικά για κάθε περίσταση. Άλλα δείγματα της τάσης για μικρότερες αναλογίες είναι το Lovely Crystals με τις 20 παιχνιδιάρικες περιστρεφόμενες πέτρες Swarovski Zirconia, καθώς και το εξεζητημένο Aila, με το λεπτεπίλεπτο μπρασελέ-κόσμημα.

syllogi-rologiwn-swarovski-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2017-mommyjammi5

Η πλούσια και πολυσυλλεκτική συλλογή αυτής της σεζόν ακτινοβολεί ακαταμάχητη λάμψη με φόντο τη γοητεία που μπορεί να εκπέμπει η πόλη, για να αναδείξει την προσωπικότητα της κάθε σύγχρονης  γυναίκας, όπου κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

syllogi-rologiwn-swarovski-gia-to-fthinopwro-xeimwna-2017-mommyjammi6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ