8 tips για να έχετε υπέροχα υγιή μαλλιά το καλοκαίρι

Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι επιβαρύνουν την τρίχα με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται και να σπάει. 8 tips για να έχετε υπέροχα υγιή μαλλιά το καλοκαίρι – Γράφει η Αντωνία Τσιρικούδη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

12144784_10205369126567635_5211266151891032786_n

Είμαι η Αντωνία Τσιρικούδη λατρεύω να ταξιδεύω και να γράφω, να γράφω και να “ταξιδεύω”. Ιδιοκτήτρια του www.beautybeauty.gr ασχολούμαι εδώ και 10 χρόνια με τα Επαγγελματικά προϊόντα ειδών κομμωτηρίου, αισθητικής και ονυχοπλαστικής. Στόχος μου να βοηθώ όλες τις γυναίκες να έχουν όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά.
https://www.facebook.com/BeautyBeauty.gr/
https://www.facebook.com/InebryaThessaloniki/

 

Summer tips for hair:

1. Λούστε τα μαλλιά σας πιο συχνά το καλοκαίρι με ένα σαμπουάν που δεν περιέχει θειικά άλατα, χλωριούχο νάτριο (άλας)και parabens, καθώς το τριχωτό της κεφαλής σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει την τάση να είναι πιο λιπαρό.

 

2. Για να βοηθήσετε την αποκατάσταση των μαλλιών σας από την επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε ενυδατική μάσκα ή conditioner στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με ένα σκουφάκι του ντους για μέγιστη ενυδάτωση.

 

3. Πριν πάτε για μια βουτιά στην παραλία, προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου εφαρμόζοντας ένα conditioner που δεν ξεβγάζετε με προστασία SPF και κατά τη διάρκεια παραμονής σας στην παραλία χρησιμοποιήστε αρκετές φορές αντηλιακό λάδι μαλλιών.

 

4. Ενισχύστε την προστασία των μαλλιών σας από τον ήλιο φορώντας ένα κομψό καπέλο

 

5. Όταν είστε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο , τα μαλλιά σας γίνονται πιο επιρρεπή στο φριζάρισμα. Αποφύγετε να αποκτήσετε φριζαρισμένα μαλλιά πλέκοντας τα μαλλιά σας μια πολύ όμορφη πλεξούδα. Χρησιμοποιείστε ένα spray κατά του φριζαρίσματος που συνήθως έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα καρύδας, κάνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια.

 

6. Ενυδατώστε τα μαλλιά σας από μέσα προς τα έξω πίνοντας  πολύ νερό και τρώγοντας δροσερά καλοκαιρινά φρούτα.

 

7. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, εφαρμόστε μια κρέμα διαμόρφωσης και κάντε ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό styling

 

8. Το λούσιμο των μαλλιών με ζεστό νερό μπορεί να τα αφυδατώσει. Το κρύο νερό σφραγίζει την υγρασία, χαρίζοντας στα μαλλιά σας λάμψη και ενυδάτωση

 

Καλές Βουτιές!!!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ