Ένα παραμύθι για τα κορίτσια που επιλέγουν να βλέπουν με τα μάτια της ψυχής

    Μια ιστορία με νεράιδες και αγάπη είναι το νέο βιβλίο της Ειρήνης Πουλάκου – Ταξίδι στο Φεγγάρι. Ένα παραμύθι για τα κορίτσια που επιλέγουν να βλέπουν με τα μάτια της ψυχής 

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Ένα ταξίδι στην ψηλότερη κορυφή του Αιγαίου στο πανέμορφο Φεγγάρι. Ένα παραμύθι για τα κορίτσια που επιλέγουν να βλέπουν με τα μάτια της ψυχής και να πιστεύουν στο ”Θείο Θαύμα” όπως αποκαλείται η γέννηση των νεράιδων από τη μάνα Φύση.

    Το ταξίδι θα ξεκινήσει όταν η 11χρονη Ευρυδίκη θα επισκεφτεί με την οικογένειά της έναν άγνωστο, μέχρι τότε, παππού στο όμορφο νησί της Σαμοθράκης. Σε μια εκδρομή με το καΐκι για μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του καταρράκτη Φονιά, η Ευρυδίκη θα ζήσει μια απίστευτη μαγική περιπέτεια με πρωταγωνιστές την ίδια, τον παππού και τις εννέα πανέμορφες, αέρινες νεράιδες της Σαμοθράκης.

    Μία ιστορία που είχε ξεκινήσει σαράντα χρόνια πριν, όταν ο παππούς είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή του Φεγγαριού κι ήταν το μεγάλο μυστικό του, έμελλε να ολοκληρωθεί εκείνη τη βραδιά με την πανσέληνο σαράντα χρόνια μετά.

    Η Σελήνη, η Αλθαία, η Μελωδία, η Ονειρόπλαστη, η Θαλασσονύμφη, η Ρουβδεκία, η Ανεμόφιλη, η Κάλθα και η Ηλιόμορφη, πανέμορφα ζωγραφισμένες από τη Μαρία Μανουρά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια της Ευρυδίκης θα πραγματοποιήσουν μιαν ευχή. Μια κυριολεκτικά μαγική ιστορία αγάπης, πίστης και εσωτερικής δύναμης.

    Οι μικρές μας φίλες θα διαβάσουν και θα ονειρευτούν.

    Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι .

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Η Ευρυδίκη φτάνει το καλοκαίρι με την οικογένειά της
    στη Σαμοθράκη, για να γνωρίσει τον θείο του πατέρα της,
    τον παππού Παύλο, που έχει απομακρυνθεί απ’ όλους.

    Η παραμονή της εκεί όμως κρύβει εκπλήξεις…
    Ο παππούς Παύλος αποκαλύπτει στην Ευρυδίκη το μεγάλο του μυστικό
    και της ζητάει να ανεβούν μαζί στο «Φεγγάρι» του νησιού…
    Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο!

    Θα καταφέρει η Ευρυδίκη να βοηθήσει τον παππού της;
    Οι υπεράνθρωπες δυνάμεις βρίσκονται άραγε μόνο έξω από εμάς
    ή μήπως και μέσα μας;

    Προσοχή! Αυστηρά για κορίτσια!

    Ταξίδι στο φεγγάρι – Πουλάκου Ειρήνη – Ελληνοεκδοτική

    KATHΓΟΡΙΑ: Παιδική Λογοτεχνία
    ΣΕΛΙΔΕΣ: 96
    ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 15 x 22
    BARCODE: 9789605631789ISBN: 978-960-563-178-9

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ