Ανοιξιάτικη φωτογράφιση – σας περιγράφω την εμπειρία μου!

Μια φωτογράφιση στην όμορφη Πειραϊκή με φόντο τη θάλασσα και με την εξαιρετική παρέα του Χρήστου! Ελάτε να τον γνωρίσετε! Ανοιξιάτικη φωτογράφιση – σας περιγράφω την εμπειρία μου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί περιστοιχίζομαι από πολύ δημιουργικούς φίλους, άτομα που παθιάζονται με αυτό που κάνουν, θέτουν στόχους, εξελίσσονται και διαρκώς εκπλήσσουν! Σήμερα θα σας παρουσιάσω τον φίλο Χρήστο, ο οποίος μου πρότεινε να κάνουμε μια ανοιξιάτικη φωτογράφιση στην πανέμορφη Πειραϊκή. Αγαπώ την Πειραϊκή και όσοι με ακολουθείτε και στα social accounts Instagram και Facebook θα δείτε ότι συχνά πυκνά σας δείχνω αποσπάσματα από τις ομορφιές της Πειραϊκής μας.

 Ο φίλος Χρήστος Λαρισαίος μου πρότεινε την συγκεκριμένη τοποθεσία, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου κοντά στον Σταυρό της Πειραικής. Πήρα και μερικές από τις τσαντούλες μου που σας έχω παρουσιάσει στο προσωπικό μου shop και πήγα!

Λίγα λόγια για εκείνον: Τα ερεθίσματα για το ξεκίνημα της καριέρας του τα πήρε από το χωρίο στο οποίο μεγάλωσε στο Κεφαλόβρυση της Μεσσηνίας.

 

 

 


Η εναρμόνιση της φύσης με τα φανταστικά μέρη της γύρω περιοχής και του συγκεκριμένου χωριού ενίσχυσαν το πάθος του για τη φωτογραφία!

Ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη από τα 8 του ζωγραφίζοντας αρχικά και μετά στράφηκε στη φωτογραφία με τα πρώτα του βήματα στην φωτογράφιση τοπίων. Σπούδασε σε ιδιωτική σχολή φωτογραφίας στον Βύρωνα και δάσκαλός τους ήταν ο Κώστας Λυκαβηττός. Το πρώτο του ξεκίνημα έγινε στα 22 του ως εκκλησιαστικός φωτογράφος (φωτορεπόρτερ). Στην συνέχεια ασχολήθηκε με φωτογράφιση θεάτρων, μουσικών, διαφήμισης και μόδας. Η φωτογραφία δρόμου ήταν αυτό που τον κέρδισε περισσότερο καθώς ήταν κάτι ενθουσιώδες για εκείνον και τον επηρέασε λόγω του κυρίους αντικειμένου του δασκάλου του. Τον Χρήστο Λαρισαίο μπορείτε να τον βρείτε ΕΔΩ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το ΝΕΟ μου e-shop το γνωρίζετε με τις γυναίκες τσάντες (αν όχι δείτε ΕΔΩ) (ή πατήστε και επάνω στις φωτογραφίες)

πάμε να δούμε και μερικές από αυτές! Μοδάτες γυναίκες τσάντες συνδυαστικά με μία άκρως ανοιξιάτικη φωτογράφιση στην πανέμορφη Πειραική μας! Περάσαμε πολύ όμορφα στην φωτογράφιση, ο Χρήστος με καθοδήγησε γνωρίζοντας το στυλ μου και τις προτιμήσεις μου. Ήταν μια φανταστική εμπειρία, μια υπέροχη ημέρα σε ένα πανέμορφο τοπίο!

Τσάντα πλάτης David Jones 3615
Τσάντα πλάτης David Jones 5703
Τσάντα ώμου 28108
Τσάντα πλάτης 488

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχη Μαρία μου!!! Μπράβο!!! Τι τέλειες τσαντούλες, τρέχω να ρίξω μια ματιά, η άνοιξη έχει μπει και εγώ σύντομα θα χρειαστώ καινούρια τσάντα!!! φιλιά
    Υ.Σ: χάρηκα που σε ξαναείδα χθες μετά από τόσον καιρό!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ