Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 ως 11 Μαρτίου 2018!

Κλείνει η εβδομάδα, με μπόλικη αισιοδοξία, δυναμισμό και τόλμη. Θα ξαφνιαστούμε ευχάριστα! Συνωμοτεί το Σύμπαν υπέρ μας! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 ως 11 Μαρτίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 5 ως 11 Μαρτίου 2018!


Πάθος, ερωτικά μπλεξίματα και φουντώνει η φωτιά των επιθυμιών ..και θέλουμε να  «φτιάξουμε» τη ζωή μας, να συναρμολογήσουμε το παζλ , να περάσουμε, προσπεράσουμε τους γύρω μας, να κάνουμε το δικό μας και πιθανόν αδιαφορούμε για την γνώμη και τις σκέψεις του… κόσμου; Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ , συγκρούονται με Κρόνο, με ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ, και θα ξεσπάσει επανάσταση και ίσως γίνει πόλεμος;

Υστερόγραφο… Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ευτυχώς κλείνει η εβδομάδα, με μπόλικη αισιοδοξία, δυναμισμό, τόλμη και φυσικά Τύχη, μια λέξη που ηχεί όμορφα στα αυτιά μας και θα ξαφνιαστούμε… ευχάριστα. Συνωμοτεί το Σύμπαν υπέρ μας.

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας , σημαίνει ότι ευνοείστε σε θέματα επικοινωνίας, μπορείτε να προωθήσετε συνεργασίες και να βάλετε τα όρια σας. Προσοχή σε εντάσεις, συγκρούσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Κριός β΄δεκαημέρου,  μια ύστατη προσπάθεια να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αξιολογήσετε τα θέλω σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Μην επηρεάζεστε από τρίτους.   Κριός γ’ δεκαημέρου,ευνοϊκές συγκυρίες, προσωπική βελτίωση, είτε γιατί αρχίζετε και προσέχετε τον εαυτό σας , είτε γιατί προκύπτει ένας έρωτας ουρανοκατέβατος και αλλάζει τελείως η ζωή σας. Ετοιμαστείτε για τα ωραία!!

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου,  ερωτικά απωθημένα, πιθανόν πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν , είτε αναζητάτε εσείς μια παλιά αγάπη και θα είστε λίγο δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Μυστικές σχέσεις.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, φτιάξτε τις σχέσεις με τον περίγυρο σας, βγάλτε τα μυστικά από την ζωή σας και εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας  για να κερδίσετε την δημοσιότητα που χρειάζεστε.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, αρχή μιας νέας συνεργασίας που αργότερα μπορεί να αποφέρει και οικονομικές απολαβές και μπορείτε να στηριχθείτε σε ένα πρόσωπο που μπορεί να ανοίξει πόρτες και να σας στηρίξει.

Δίδυμοι                             

Δίδυμε α’δεκαημέρουΕρμής και Αφροδίτη στον Κριό,σας κάνουν ακόμα πιο εξωστρεφή , έχετε το πάνω χέρι στο χώρο που κινείστε και δώστε όλη την ενέργεια σας, προβάλλοντας τη δουλειά σας ή μια ιδέα σας. Γίνετε πιο οργανωτικοί.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  επαναφέρετε τη τάξη μέσα στο επαγγελματικό σκηνικό, μην υποχωρείτε και διεκδικείστε τα δικαιώματα σας. Έναρξη μιας νέας συνεργασίας. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, αυξάνεται κατακόρυφα η δημοτικότητα σας, έχετε την προβολή που αναζητούσατε , εδώ και πολύ καιρό και θα προχωρήσετε σε μια ασφαλή, κερδοφόρα συνεργασία. Η τύχη σας χαμογελά.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό , ψηλά στο μεσουράνημα σας και πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί ,να παραμερίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να κινηθείτε με περισσότερο ρεαλισμό. Έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε, ευνοείστε σε θέματα σπουδών ή ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε βάλει στον πάγο. Kαρκίνος γ’δεκαημέρου, ξαφνικές εργασιακές αλλαγές, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, πιθανόν να έχετε και αύξηση απολαβών και χωρίς να κουράζεστε θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τύχη , εύνοια από συναδέλφους, προτάσεις για να οργανωθείτε στον δικό σας προσωπικό χώρο.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό , σας ευνοούν για να ξεκινήσετε μια δημιουργική ενασχόληση, να μιλήσετε για μια νέα συνεργασία ή ακόμα και να ψάξετε τις κατάλληλες σπουδές που θα σας δώσουν την εξειδίκευση που ζητάτε εδώ και καιρό. Έρωτας μετ εμποδίων. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ερωτικές αναταραχές, αυξημένη λίμπιντο και ίσως βαδίζετε στο «χείλος  του γκρεμού» για ένα πάθος που δεν εξελίσσεται , όπως θα θέλατε. Αλλάξτε οπτική βγείτε από τον μικρόκοσμο σας.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα , φλερτ, ρομαντικές περιπέτειες και ίσως βλέπετε ότι η τύχη αρχίζει να σας χαμογελά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.Βγείτε έξω, διασκεδάστε.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό , αγγίζουν θεαματικά τις προσωπικές , στενές σχέσεις, φέρνουν τα πάνω κάτω σε μια υπάρχουσα κατάσταση και πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις , καθώς πιθανόν και θα εκτεθείτε. Προβληματίζεστε αρκετά. Παρθένε β’ δεκαημέρου, δώστε την πρέπουσα σημασία στις προσωπικές σχέσεις, αναλάβετε τις ευθύνες και προχωρήστε σε μια επισημοποίηση που θα χαροποιήσει το ταίρι σας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,οικογενειακές στιγμές, χαλάρωση με το ταίρι σας και πιθανόν οικονομική ενίσχυση είτε από μια κληρονομιά, είτε από ένα πρόσωπο που σας νοιάζεται. Ερωτικές στιγμές.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό σημαίνει ότι έχετε το πάνω χέρι για την επίτευξη στόχων, καλύτερες συνεργασίες και ερωτικές γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο σταθερό. Ωστόσο, όλα θέλουν τον χρόνο τους. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, εκτονωθείτε, αποτινάξτε κάθε είδους καταπίεση και ταξιδέψτε σε μια καινούργια κατάσταση , που θα σας εκφράζει και μην  υποχωρείτε. Προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ειδήσεις, καλά νέα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, κυρίως για μια νέα απασχόληση, ή συνεργασία και φαίνεται ότι προχωράτε χωρίς κόπο και θα αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε τοξικό. Παίρνετε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό, βελτιώνουν την ψυχολογία σας, βέβαια αν και εσείς «δέχεστε» να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και ξέρετε ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Κάντε την αυτοκριτική σας και προχωρήστε χωρίς δεύτερες σκέψεις.    Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  ερωτικές επιτυχίες, προτάσεις, φλερτ και φαίνεται να περνάτε όμορφα αυτές τις μέρες, χωρίς να προβληματίζεστε ιδιαίτερα. Καλύτερη ψυχολογία.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, μέσα από μια νέα απασχόληση, είτε γιατί προωθείτε πλέον το έργο σας και πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Προτάσεις που σας απελευθερώνουν από μια στατική κατάσταση .

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό, σας παρασύρουν σε ξένες αγκαλιές , ξεστομίζετε και λόγια που δεν θα θέλατε να πείτε και και εκφράζεστε παρορμητικά και θα γίνουν παρεξηγήσεις. Ωστόσο, πολύ φλερτ, προτάσεις για κοσμικές εξόδους και ρομάντζο με νεώτερα άτομα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  περισσότερη εσωστρέφεια, ανάγκη για συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών και θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, μαζί με τα αγαπημένα σας άτομα. Σύσφιξη σχέσεων. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  είστε από τους τυχερούς της εβδομάδας, συμπτώσεις ανοίγουν πόρτες και κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα σε επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα. Η τύχη σας χαμογελά.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό , ξεφύγετε από άτομα που σας καταπιέζουν και προχωρήστε τα ζητήματα σας, ακούγοντας μόνο την συνείδηση σας. Δεν υπάρχει λόγος να παρασύρεστε από τους γύρω σας. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,    βάλτε μια τάξη στα προσωπικά σας ζητήματα, ασχοληθείτε δηλαδή περισσότερο με τα ζητήματα ..καρδιάς και απελευθερωθείτε συναισθηματικά. Χαλαρώστε με την παρέα των αγαπημένων σας.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ουσιαστική μεταμόρφωση, μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης και αλλάξετε τα δεδομένα σας , γιατί καταπολεμάτε φοβίες και προχωράτε χωρίς δεκανίκια. Καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό, πολλή δουλεία, ενασχόληση με το διαδίκτυο , βέβαια λιγοστεύει ο προσωπικός χρόνος και δεν θα μπορείτε να ξεκουράζεστε.  Ρομαντικές γνωριμίες θα σας ανανεώσουν. Υδροχόε β΄δεκαημέρου,  οικονομική ενίσχυση, νέες προτάσεις για δουλειά και βελτίωση των ήδη προσωπικών σας σχέσεων και δεν έχετε κανένα λόγο για να παραπονιέστε. Βγείτε και αναπνεύστε τον αέρα της αλλαγής. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, κινητικότητα, δραστηριοποίηση, άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου και επενδύστε στις δημόσιες σχέσεις σας. Πείτε ναι στο καινούργιο και στο διαφορετικό .

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό , καλά μαντάτα γύρω από την οικονομική σας κατάσταση, βέβαια και εσείς έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βγείτε από το ..τούνελ και έχετε καταφέρει τα ακατόρθωτα. Απολαύστε τα αποτελέσματα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  μια επαναξιολόγηση του χρόνου που πέρασε, επανεκτίμηση των ατόμων που στάθηκαν στο πλευρό σας και γενικά είστε σε φάση προσωπικών ξεκαθαρίσματων. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αύξηση εσόδων, μπορείτε να αξιοποιήσετε με έξυπνο τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να αρπάξτε τις ευκαιρίες που τώρα παρουσιάζονται. Αγάπη , έρωτας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ