Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26 Μαρτίου ως 1 Απριλίου 2018!

Τίποτα στην ζωή δεν σου χαρίζεται… Τέλος σε τοξικές σχέσεις , σε ανούσιους συμβιβασμούς και δες ψυχρά την αλήθεια! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 26 Μαρτίου ως 1 Απριλίου 2018! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από από 26 Μαρτίου ως 1 Απριλίου 2018!


Πανσέληνος στον Ζυγό, με εμπλοκή Κρόνου, Άρη, δηλαδή Υπευθυνότητα, σιγουριά ότι ξέρεις τι θέλεις και πως βέβαια να το αποκτήσεις. Τέλος σε τοξικές σχέσεις , σε ανούσιους συμβιβασμούς και δες ψυχρά την αλήθεια!

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στον Ταύρο, αγαπάς το σώμα σου, δέχεσαι , κυνηγάς τις επιθυμίες σου, ταυτίζεσαι με την ύλη… και έχεις αδυναμίες; Αχόρταγα πάθη!

Κριός

Κριέ α΄δεκαημέρου, πιεστική η εβδομάδα, καθώς πιέζεστε από Κρόνο και θα πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμα των …άλλων, με αποτέλεσμα να μην έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Πολλές υποχρεώσεις. Ξεκουραστείτε με φίλους ή κάντε αγορές.  Κριός β΄δεκαημέρου, Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου , και επαναξιολόγηση σχέσεων με αποτέλεσμα να πιεστείτε και να πείτε τέλος σε μια τοξική κατάσταση.. δυσάρεστα συναισθήματα.  Κριός γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα, πετάτε το παλιό, επαναστατείτε και κερδοφόρες συνεργασίες.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, εργασιακά θέματα προκύπτουν , αλλά και Ο Κρόνος σας θέλεις πιο συνεπής , να αγαπήσετε , φροντίσετε τον εαυτό σας και όλα αυτά σας βάζουν σε μια .απομόνωση.; ΑΦροδίτη στο ζώδιο σας, τολμήστε να φλερτάρετε. Ταύρε β’ δεκαήμερου ,  Πανσέληνος στον Ζυγό, τέλος σε διατροφικές συνήθειες, ανασκουμπωθείτε και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα άσκησης και αυτοβελτίωσης. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να διώξετε το παρασκήνιο, να υπερπηδήσετε εμπόδια , να ξεχωρίσετε και να φτιάξει η ψυχολογία σας. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται. 

Δίδυμοι                                                

Δίδυμε α’δεκαημέρου, ο Κρόνος πιέζει για να αξιολογήσετε μια σχέση ζωής ή μια συνεργασία που σας έχει κουράσει και βέβαια εδώ πιέζεστε και από το περιβάλλον σας , μη μπορώντας να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Αφροδίτη στον Ταύρο, κρυφοί έρωτες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  Πανσέληνος στον Ζυγό , στις 31 Μαρτίου, συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεστε την ψυχαγωγία, και την ξεγνοιασιά, όχι μόνο δουλειά και αρχίζω να προσέχω περισσότερο το ταίρι μου . Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να ενδυναμώσετε την παρουσία σας σε μια συλλογική δραστηριότητα ή έρχεστε πιο κοντά στην εκπλήρωση μιας επιθυμίας σας. Έγκριση, επιβεβαίωση εισπράττετε από το φιλικό σας περιβάλλον.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, πιεστικές, άκρως ανταγωνιστικές οι μέρες υπό την επιρροή του Κρόνου , έτσι και πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, βάλετε νερό στο κρασί σας και δεν πειράζει να υποχωρήσετε και να γλιτώσετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφροδίτη στον Ταύρο , έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου, αλλάζει η περιουσιακή σας κατάσταση, ασχολείστε κυρίως με την πώληση ενός ακινήτου και δεν υπάρχει χώρος-χρόνος για ψυχαγωγία και ξεκούραση.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από μια νέα πρόταση συνεργασίας ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας επαγγελματικής σας κατάστασης. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε κάπως απομονωθεί τον τελευταίο καιρό, ίσως νιώθετε και κουρασμένοι , λόγω του Κρόνου, και συνεπώς δεν ζείτε ακόμα τις εξελίξεις που θα θέλατε, ή ξοδεύετε πολύ χρόνο σε αναγκαστικές μετακινήσεις και αυτό συνεχίζει να σας αγχώνει. Αφροδίτη στον Ταύρο, έρωτας ή καριέρα. μπορεί να συνδυάσετε και τα δυο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό , σας κάνει να πλήττετε, έχετε βαρεθεί να είστε σε μια ανούσια καθημερινότητα και θα δραστηριοποιηθείτε για κάτι καινούργιο.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες που σας θυμίζουν τις καλές παλιές εποχές, για να ταξιδέψετε, να ξεφύγετε ή να κάνετε το όνειρο ..πραγματικότητα. Επαγγελματική καταξίωση.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  πιέζει ο Κρόνος να αναλάβετε τα ηνία μιας σχέσης, να δρομολογήσετε τα πράγματα, έτσι ώστε να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και τη θέληση της καρδιάς σας και όλα αυτά είναι ένα τεράστιο άλμα για εσάς. Αφροδίτη στον Ταύρο, ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Παρθένε β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος στον Ζυγό, τελειώνει μια πηγή εσόδων, κλείνουν εκκρεμότητες σχετικά με μια οικονομική εκκρεμότητα και είναι στο χέρι σας να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να μαζέψετε χρήματα, να βγείτε από μια δύσκολη θέση και να απολαύσετε τον έρωτα . Προσοχή μόνο στις παράνομες σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εάν και έχετε κατασταλάξει στο τι θέλετε από το ταίρι σας, θα περάσετε σοβαρές κρίσεις ανασφάλειας κα αμφισβήτησης , μια που αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Αφροδίτη στον Ταύρο, αισθησιακές στιγμές και χρήματα.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 31 Μαρτίου φωνάζει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους, και να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. θέματα  υγείας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να μπείτε σε μια σχέση, νέες γνωριμίες που σας κάνουν να χαμογελάτε και επιστρέφει η αισιοδοξία στο πρόσωπό σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έντονο στρες, καταπίεση μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι και απογοητευμένοι , καθώς οι απαιτήσεις των συνεργατών σας αυξάνονται και είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε ένα σκληρό πρόγραμμα. Αφροδίτη στον Ταύρο, φλερτ, έρωτας και πιθανή δέσμευση. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου, φέρνει αποκαλύψεις γύρω από το παρασκήνιο , πρέπει να δείτε την αλήθεια , μην εθελοτυφλείτε και θα θελήσετε να απομονωθείτε. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,ευκαιρίες για μια νέα θέση εργασίας, μετακίνηση, προαγωγή και φυσικά αλλάζει προς το θετικό η εργασιακή σας κατάσταση.  Χρόνος για φυσική άθληση. 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ερωτικές ατασθαλίες και απρόβλεπτα έξοδα σας βγάζουν από την καθημερινότητα σας και συχνά θα έρχεστε σε κόντρα με τα πιστεύω σας και τις ηθικές σας αξίες.  Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. \Αφροδίτη στον Ταύρο, ευχάριστες συνθήκες μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου 2018, σας προστατεύει από αρνητικούς ανθρώπους και αναγκάζεστε να απομακρύνετε το περιβάλλον που δεν σας υποστηρίζει.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, Ευκαιρίες για κεραυνοβόλους έρωτες, συναντήσεις, φλερτ και αρκετό ρομάντζο κρύβει η εβδομάδα. ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, μην φεύγετε από την ουσία των πραγμάτων, συμβιβαστείτε με τους γύρω σας, και αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Δύσκολο.. Αφροδίτη στον Ταύρο, έρωτας με νεώτερο άτομο. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου, φέρνει τέλος σε μια δυσλειτουργική επαγγελματική σχέση και σιγά σιγά θα απελευθερωθείτε πλήρως από το άγχος και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις , σχετικά με ένα ακίνητο σας , και γενικά θα δείτε θετικές εξελίξεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο.  οικογενειακή θαλπωρή. ..

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  επικοινωνιακά αλαλούμ, που σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας, ωστόσο δεν πρέπει να τα βάζετε με τους γύρω σας, βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.. Παρασκήνιο. Αφροδίτη στον Ταύρο , χαρά , ωραίες στιγμές με αγαπημένο πρόσωπο.  Υδροχόε β΄δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου , σας αναγκάζει να δείτε πιο σοβαρά ζητήματα με το νόμο, διατροφές, διαζύγια και οτιδήποτε πρέπει να λυθεί με κοινή συμφωνία. Είστε σε φάση τελικών διαπραγματεύσεων.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, να κάνετε μικρά ταξιδάκια και γενικά να επενδύσετε σε δημόσιες σχέσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις, μηνύματα .

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, δεν θα βρεθεί ακόμα λύση σε θέματα που έχουν προκύψει τελευταία και χρειάζεται να οργανωθείτε για να βρείτε τις ισορροπίες σας και να μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Αφροδίτη στον Ταύρο, αναζητάτε νέες εμπειρίες, μηνύματα , φλερτ. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 31 Μαρτίου, δίνει τέλος σε τοξικές σχέσεις , υπάρχει κάποιος/α που κλέβει την ενέργεια σας και πρέπει να τιθασεύσετε τα πάθη σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, τρυφερές στιγμές, απρόσμενες συναντήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σας συναρπάζουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ