Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6 έως 12 Αυγούστου 2018

Θέματα καρδιάς. Φεύγεις, φεύγω ή μένουμε μαζί για πάντα. Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω τους φόβους μου, το χωρίς εσένα ή την μοναξιά μου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6 έως 12 Αυγούστου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Βρυχάται το λιοντάρι ,  αυτήν την εβδομάδα, το λιοντάρι που κρύβουμε ή έχουμε φυλακίσει μέσα μας, και να, ναι ήρθε η στιγμή, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα, (μερική έκλειψη Ηλίου) να ακούσουμε τα χτυποκάρδια μας, να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ή να αντιμετωπίσουμε-σνομπάρουμε το πεπρωμένο μας, δείχνοντας  περηφάνια και αλαζονεία.

Θέματα καρδιάς..φεύγεις, φεύγω ή μένουμε μαζί για πάντα ίσον , Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω τους φόβους μου., το χωρίς εσένα.. ή την μοναξιά μου .

Υστερόγραφο..  Η Αφροδίτη, γλυκαίνει την ατμόσφαιρα, και μπορεί ..παρά την ματιά του Κρόνου, ωστόσο ναι , ας παραβλέψουμε για λίγο .. αυτό που μας εμποδίζει να είμαστε ο εαυτός μας και να μιλήσουμε όμορφα, τρυφερά στους γύρω μας. Κοινωνικότητα, έξοδοι για διασκέδαση , αλλά και πολλές επιστροφές.. έρωτας δηλαδή ..

Κριός

Κριέ α΄ δεκαημέρου, έμφαση σε προσωπικές σχέσεις, καιρός να δείτε ξανά τα συναισθηματικά σας θέματα, να επανεξετάσετε το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας και κυρίως προσέξτε τα παιχνίδια της φαντασίας σας και αρχίστε να ξεμπερδεύετε το κουβάρι. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια.    Κριός β΄ δεκαημέρου, η μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αγγίζει το δεκαήμερο σας , οπότε είναι στο χέρι σας να διώξετε ότι σας χαλάει την ψυχολογία, να βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις και φυσικά να ακούσετε την διαίσθηση σας, επιχειρώντας κάτι καινούργιο που θα σας δικαιώσει στο μέλλον. Νέα ερωτική σχέση.   Κριός γ’ δεκαημέρου, δεν έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις αυτήν την περίοδο, χωρίς να σημαίνει αυτό , ότι δεν περνάτε καλά. Καλύτερα ..ουδετερότητα.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ευχάριστα τα νέα, απολαμβάνετε μια όμορφη καθημερινότητα, προσπαθείτε βέβαια να κάνετε καινούργια πράγματα, να συμβαδίσετε δηλαδή με τα σημάδια των καιρών, και αυτή η εβδομάδα έχει τα καλά της , αλλά και τα στραβά της. Προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις ή κόντρες με κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα. Ταύρος β’ δεκαήμερου,  η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ασφαλίζει κατά κάποιο τρόπο μια νέα σας προσπάθεια γύρω από το σπίτι σας, βρίσκεστε σε ένα νέο περιβάλλον ή αρχίζει και αποδίδει μια προσωπική σας κίνηση. Έχετε πολλά να κάνετε,  αλλά και να διορθώσετε. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, δεν σας αγγίζουν τα δρώμενα της εβδομάδας, πιθανόν να ασχοληθείτε με πράγματα που γνωρίζετε και να βρείτε λύσεις, χωρίς να συμβεί όμως κάτι το αξιοσημείωτο.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη εισέρχεται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, επιτέλους θα κάνετε διακοπές, θα φλερτάρετε ή ακόμα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε γρήγορα ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Προσοχή μόνο σε λόγια που λέτε και μην δοκιμάζετε τις αντοχές των δικών σας ανθρώπων. Πιθανά έξτρα έξοδα.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  η μερική Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα σας ταρακουνήσει, έτσι ώστε να διώξετε τις μαύρες σκέψεις, να καθαρίσει το μυαλό σας και αρχίζετε από μια νέα βάση δεδομένων και σκοπός είναι να ξεπεράσετε τα όρια σας. Νέα σχέδια, κινήσεις μέσα από το διαδίκτυο.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, φεύγει νερό αυτή η εβδομάδα, βέβαια πάντα η σκέψη σας είναι σε θέματα επαγγελματικά , αξιοποιείστε σωστά το χρόνο σας. Ερωτικές επιστροφές.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι καλό νέο για εσάς, που βάζετε πάντα πρώτη προτεραιότητα την οικογένεια, και φυσικά εδώ τα δώρα είναι αναρίθμητα, καθώς συνεχίζετε να είστε από τους τυχερούς και θα περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσοχή μόνο να μη έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,   η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας πηγής εσόδων, ξαφνικά ανοίγουν πόρτες, βέβαια πάντα να ξέρετε με σκληρή δουλειά και χωρίς να παρασύρεστε σε επιπολαιότητες.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή, δεν φέρνει νέα , με την έννοια ότι ήδη έχετε καταφέρει αρκετά πράγματα και τώρα είστε σε φάση αξιολόγησης των τωρινών σας καταστάσεων.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, H Αφροδίτη στον Ζυγό, σας φέρνει κοντά με αγαπημένα άτομα, θα αποκτήσετε και καινούργιους φίλους, και πιθανόν να βρίσκεστε σε μια παραλία και να απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Στην περίπτωση , που είστε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές με εργασία και μη γκρινιάζετε.   Λέοντα β’ δεκαημέρουη μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, φέρνει αρχικά μια αμηχανία, ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων, ωστόσο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, όπου μπορείτε να προχωρήσετε τους στόχους σας και τίποτα μάλλον…δεν σας σταματά. Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε δραστικά τη ζωή σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δεν σας αγγίζουν και εσάς τα αστρολογικά φαινόμενα, τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να βγείτε εκτός προγράμματος.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,   η Αφροδίτη στον Ζυγό , βοηθάει τα οικονομικά της, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μια νέα πηγή εσόδων και να γεμίσει αρκετά το πορτοφόλι σας.. βέβαια πάντα είστε σφιχτοί με τα χρήματα, μαζεύετε για να έχετε, έτσι πιθανόν αποταμιεύετε για κάτι που θέλετε να κάνετε. Παρθένε β’ δεκαημέρου, Η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα σας προβληματίσει, καθώς πρέπει , επιβάλλεται να διώξετε όλα τα κακώς κείμενα από τη ζωή σας και να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας. Αποφάσεις που αναγκάζεστε να πάρετε, πονάτε αλλά είναι για το καλό σας. Πνευματικές αναζητήσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, σταματήσετε να γκρινιάζετε, να έχετε παράπονα δηλαδή, για τη στάση κοντινών σας προσώπων, και βρείτε,..επιτέλους το κουμπί τους. Μη τα θέλετε όλα τέλεια.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας , είναι χαρά , τύχη, εύνοια οικονομική, μια ελάφρυνση από αυτά που έχετε βιώσει και ίσως έτσι παραβλέψετε  κάποιες παράπλευρες απώλειες και χαλαρώσετε, παίρνοντας μια απόσταση από άτομα που σας πιέζουν. Πιθανές εμμονές με το παρελθόν.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,   η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σας βγάζει απότομα σε καινούργια χωράφια, θα κάνετε νέες φιλίες, θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας,  ότι σας έχει πληγώσει ή ακόμα να μπείτε σε μια νέα δραστηριότητα. Αρκετά διλήμματα, μέχρι να αποφασίσετε.      Ζυγέ γ’ δεκαημέρου ,  διακωμωδήστε λίγο την κατάσταση, δηλαδή σε περίπτωση που πιέζεστε από οικογενειακές καταστάσεις, μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά και παραμείνετε εγκρατείς και χωρίς να επεμβαίνετε σε ζητήματα τρίτων.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ζυγό , οδηγεί σε κρυφά αισθήματα, σε κρυφές σκέψεις , σίγουρα σκέφτεστε να παραστρατήσετε ή είστε ήδη σε μια επικίνδυνη κατάσταση.  Βέβαια μη ξεχνάτε και τον Κρόνο , που επιφυλάσσει πικρές εκπλήξεις , εάν προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα όρια σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι εσωτερικό , με τα εσώψυχα σας και να χαλαρώσετε.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα σας προβληματίσει, καθώς φέρνει καινούργια δεδομένα γύρω από ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. θέματα καριέρας μπαίνουν στο μικροσκόπιο και πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Πιθανή πρόταση για συνεργασία σε ανώτερη θέση. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  περιμένετε τον Δία να σας πλησιάσει, είστε και …σχετικά…ασφαλείς από την έκλειψη αυτή, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός και ανησυχίες που σας χαλάνε την καθημερινότητα. Πηγαίνετε διακοπές.

                                                     Επικοινώνησε στο προσωπικό μου email:christinatantalidou@gmail.com 

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί τις εξόδους, την κοινωνικοποίηση σας, τα φλερτ, θα βρεθείτε με φίλους, θυμάστε τα παλιά αλλά και βέβαια είστε πάντα έτοιμοι και για καινούργιες, αποδράσεις. Το μόνο που σας κρατάει σε επιφυλακή , είναι το οικογενειακό σας περιβάλλον που περιμένει, από εσάς τα πάντα..Μη τρομάζετε, ήδη τα καταφέρνετε.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη, στον Λέοντα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια νέα σπουδή, ένα σεμινάριο, ή την προσπάθεια σας να αλλάξετε ακόμα και χώρο κατοικίας, να μετοικίσετε δηλαδή για επαγγελματικούς λόγους. Προσοχή σε νομικά ζητήματα.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, είστε σε περίοδο που μαζεύετε δυνάμεις, φορτίζετε μπαταρίες, και πιθανόν να χαλαρώνετε με δικά σας πρόσωπα. Αναμνήσεις σας δένουν όμως με το παρελθόν.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου , η Αφροδίτη στον Ζυγό, ψηλά στο μεσουράνημα σας, θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας, άτομα που έχουν κύρος και τη δύναμη να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας. Φυσικά τίποτα δεν χαρίζεται και δεν γίνεται αναίμακτα.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα σας κάνει πιο προσεκτικούς σε οικονομικά ζητήματα, προσοχή από τώρα σε περιουσιακά στοιχεία που μοιράζεστε και πάρτε στα χέρια σας την περιουσία σας. Ψυχολογικά αλλάζετε.. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, σχετικά μια ήσυχη εβδομάδα, βέβαια πάντα με πρόσθετες υποχρεώσεις, είστε αναγκασμένοι να ακολουθείτε το πρόγραμμα των κοντινών σας ανθρώπων, ωστόσο δεν πρέπει να κάνετε παράπονα. Η οικογένεια σας χρειάζεται.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι μια θετική θέση για εσάς, που θέλετε να ταξιδέψετε, να βρεθείτε με άτομα που μένουν μακριά και να αναζητήσετε μια διαφορετική κουλτούρα, η οποία όμως και σας ταιριάζει. Ελευθερία έχει αυτήν την εβδομάδα, αλλά να ξέρετε πως να μην ξεπεράσετε τα όρια σας.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αποκαλύπτει πιθανό παρασκήνιο, είτε στη δουλειά σας , είτε σε μια προσωπική σχέση, και έτσι θα έχετε το άλλοθι να προχωρήσετε χωρίς τα γνωστά δεκανίκια. Νέα αρχή.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, δεν σας αγγίζουν αρκετά τα πλανητικά δρώμενα, έτσι ώστε να μπείτε σε φάση εξελίξεων, απολαύστε τις μέρες και αξιοποιείστε ποιοτικά το χρόνο σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον ζυγό, σας ανακουφίζει οικονομικά , είστε σε καλύτερη κατάσταση, όχι απαραίτητα ότι έχετε περισσότερα, αλλά είτε λαμβάνετε δώρα από τρίτους , είτε γιατί έχετε διευθετήσεις κάποιο οικονομικό σας ζήτημα. Εύνοια συναισθηματική.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η μερική έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα φέρει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας κομμάτι, πιθανόν στην καθημερινότητα σας, και οπωσδήποτε θα δείτε να φεύγει μια κακή συνήθεια και θα αλλάξετε τη διατροφή σας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην υγεία σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ερωτικές ιστορίες σας ταλαιπωρούν, δεν είστε αυτήν , την στιγμή , στο στόχαστρο των πλανητών,  οπότε πείτε ναι στο καλοκαίρι και απολαύστε τις διακοπές σας.  Όλα στην ώρα τους.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ