4 παιδικές βιβλιοπροτάσεις από εκδόσεις Διόπτρα που αξίζει να σημειώσετε

    Κάθε βράδυ διαβάζουμε και ένα ή δύο μπορεί και τρία διαφορετικά παραμύθια. Αναζητούμε την ποιότητα και την ποικιλία. Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις που ξεχωρίσαμε! 4 παιδικές βιβλιοπροτάσεις από εκδόσεις Διόπτρα που αξίζει να σημειώσετε

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

    Το συγκεκριμένο παραμύθι το λατρέψαμε… Ξεκινώ λέγοντας αυτό και προχωρώντας να σας πω ότι αφορά μια πολύ απλή και τρυφερή ιστορία όπου το νόημά της είναι Τεράστιο… Όταν κοιτάς ένα αστέρι και σκέφτεσαι κάτι όμορφο, αυτό μεγαλώνει το ίδιο συμβαίνει και στην καρδιά μας… Υπέροχη εικονογράφιση, ένα ιδανικό παραμύθι για καληνύχτα που δίνει τροφή για σκέψη και αφορμή για συζήτηση. Το σημαντικότερο… δημιουργεί μόνο όμορφα, αισιόδοξα, τρυφερά συναισθήματα για όνειρα γλυκά…
    «Γιατί κάποια αστέρια είναι τεράστια και άλλα μικροσκοπικά;» ρώτησε η μικρή αλεπού. 
    «Ίσως κάποια αστέρια μεγαλώνουν ακόμη», απάντησε το σκυλάκι.
    «Όταν κοιτάς ένα αστέρι και σκέφτεσαι κάτι όμορφο, αυτό μεγαλώνει…»Μια τρυφερή ιστορία για τα λόγια αγάπης 
    που λέμε και που μας λένε και για τη μαγική 
    δύναμη που έχουν οι όμορφες σκέψεις.

    Άλλοτε μας μαθαίνουν μεγάλες αλήθειες και άλλοτε μας κάνουν απλώς να χαμογελάμε!

    Τα ζωάκια, μέσα από την πονηριά και τα αστεία κατορθώματά τους, γοητεύουν τα παιδιά και το καθένα από αυτά μεταφέρει ένα ξεχωριστό μήνυμα.
    Οι διαχρονικοί μύθοι του Αισώπου, αποτυπωμένοι μέσα από αυτή τη συναρπαστική εικονογράφηση, θα ταξιδέψουν τους μικρούς αναγνώστες σε έναν κόσμο παραμυθένιο, γεμάτο σοφία και γνώση.

    Το καθετί στη φύση έχει ζωή που είναι γεμάτη νόημα και σημαντική!
    Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να μιλήσετε με τα παιδιά σας για την εξέλιξη της ζωής, αλλά δεν είναι εύκολο επίσης. Ωστόσο, τα παιδιά θα πρέπει να μάθουν ότι η φύση έχει προικίσει κάθε ζωντανό πλάσμα, έτσι ώστε να μπορεί να αποκτήσει ένα μωράκι…
    Μια τρυφερή προσέγγιση για τη διαχείριση της απώλειας και της λύπης.
    Το βιβλίο αυτό εξηγεί στα παιδιά τον κύκλο της ζωής και τα βοηθά να ξεπεράσουν τη λύπη που νιώθουν με την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ