Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ευνοϊκές οι συνθήκες για συμφωνίες, συναλλαγές, εμπορικές συζητήσεις, επαγγελματική αποκατάσταση, και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οικονομικές ανάσες. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η επιστροφή του Άρη , σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, και το φλερτ του με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, ξεσηκώνεσαι ερωτικά,  πας ενάντια στο κατεστημένο, για να ενωθείς με το ταίρι σου, να αγαπήσεις τις εμμονές σου και θέλεις να κινείς τα νήματα, χωρίς όμως να χάσεις την ελευθερία σου..δηλαδή κρυφά και μυστικά.

Υστερόγραφο, ευνοϊκές οι συνθήκες για συμφωνίες, συναλλαγές, εμπορικές συζητήσεις, επαγγελματική αποκατάσταση, και επιχειρηματικές δραστηριότητες.  Οικονομικές ανάσες.

Υστερόγραφο, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, συγκρατεί την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έτσι ώστε να κρατήσει τα προσχήματα και να σωθεί έτσι η εικόνα, η αξιοπρέπεια σου. . βάλε όρια στις εκδικητικές σου τάσεις.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε κλίμα συναισθηματικών αλλαγών, γνωρίζετε νέο κόσμο και η αισθηματική σας ζωή πιθανόν να σας εκπλήξει ευχάριστα. Συνεργαστείτε καλύτερα με άτομα που έχουν επιρροή σε θέματα δουλειάς και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω.       Κριός β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα, φυσικά και τώρα είναι εύκολο να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους μέσα στον εργασιακό χώρο, και φυσικά προχωράτε με μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια τα σχέδια σας. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικά. Κριός γ’ δεκαημέρου, η κοινωνική σας ζωή θα σας παρασύρει αυτές τις μέρες, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε θέματα που σας απασχολούν.  Δείτε την εργασία σας με άλλο μάτι, αγαπήστε αυτό που κάνετε.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, ευχάριστες ανατροπές στην προσωπική σας ζωή, και μπαίνετε σε διλήμματα, και αυτές τις μέρες είστε περισσότερο συνδεδεμένοι με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Ευνοείστε επίσης σε νομικά ζητήματα, συμβόλαια, επικοινωνία με το εξωτερικό, νέες επιχειρηματικές εκκινήσεις.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, ευχάριστη εβδομάδα, για εσάς που δίνετε σημασία στον έρωτα, ναι μπορείτε τώρα να αφεθείτε και να απολαύσετε φλερτ και ρομαντικές στιγμές. Συγχρόνως, είστε πιο ασφαλείς τώρα και μπορείτε να ρισκάρετε επενδύοντας στα σχέδια σας. Θετικές οικονομικές εξελίξεις.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  έχετε τακτοποιήσει αρκετά από τα πιο επείγοντα προβλήματα και τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε και με τον έρωτα , τα παιδιά σας και εδώ ίσως βιώνετε ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Επιθυμίες τώρα εύκολα πραγματοποιούνται.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ανατροπές σε εργασιακά ζητήματα, νέες προτάσεις που θα σας τονώσουν, έχετε πάρει αρκετά τα πάνω σας και έχετε διώξει το άγχος και πιθανές φοβίες που σας είχαν ταλαιπωρήσεις. Βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, σαφώς η οικογένεια σας θα είναι το ζητούμενο αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε κυρίως με τους δικούς σας ανθρώπους , μια που ξεκινάει ένα καινούργιο πρόγραμμα, και θα νιώθετε μια γλυκιά κούραση. Λιγότερα εμπόδια, ομαλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας.    Οικονομική σταθεροποίηση.   Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  παρασύρεστε σε αγορές αυτές τις μέρες, ωστόσο αναγκαίες, καθώς θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ή τον χώρο εργασίας σας,  και να αλλάξετε τις συνθήκες εργασίας σας προς το καλύτερο. θα βάλετε μια τάξη γύρω σας. Δίνετε προτεραιότητα σε προσωπικές επιθυμίες.

Kαρκίνος

Καρκίνος ασ’ δεκαημέρου, ο ερωτικός τομέας δέχεται θετικές επιδράσεις , αυτές τις μέρες, έτσι ώστε να αποφύγετε την πλήξη και την ανία . Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ανανεωθείτε . Φροντίστε επίσης την εμφάνιση σας και φανείτε πιο γοητευτικοί στο αντίθετο φύλο. Παιχνίδια εξουσίας σας ευνοούν.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις, έχουν διώξει την ανασφάλεια από τη ζωή σας, τουλάχιστον ξέρετε τώρα πως ευνοείστε και έχετε βέβαια και την ανάλογη ψυχολογία να καλωσορίσετε το καινούργιο στη ζωή σας. Ευνοείστε σε συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, οτιδήποτε έχει να κάνει με την προβολή σας στο διαδίκτυο.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,    αυτές τις μέρες δεν μπαίνει φρένο στην συναισθηματική-ερωτική σας ζωή, μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ, είστε σαφώς πιο γοητευτικοί και είναι καιρός να πάρετε τη ρεβάνς και να εκδικηθείτε για ότι αδικία έχει γίνει και σας έχει πληγώσει. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

επικοινωνήστε στο τηλ . 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ερωτικές εκρήξεις επιφυλάσσει η εβδομάδα και προσέξτε αρκετά τον λόγο σας και προσπαθήστε να μην εκτονώνεστε με αρνητικό τρόπο. Ωστόσο, αυτήν την περίοδο έχετε λύσει, τακτοποιήσει αρκετά οικονομικά ζητήματα και  νιώθετε πιο ασφαλείς και έτσι μπορείτε να  ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά σας. Προσοχή σε κρυφές συναντήσεις.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, αυτό που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα, είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και έτσι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που έχετε , είτε πάνω σε μια συντροφική σχέση είτε για μια συγκατοίκηση που συζητάτε εδώ και καιρό, είτε για την έναρξη μιας προσωπικής σας επαγγελματικής δραστηριότητας. Οικονομική υποστήριξη.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Έχετε αρκετές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, καταλαβαίνετε όμως ότι έτσι θα μπείτε πιο εύκολα στο παιχνίδι και να οργανώσετε καλύτερα την πρακτική , κυρίως πλευρά της ζωής σας. Μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Αξιοποιείστε σωστά νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  έχετε την ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα, να βάλετε το νερό στο αυλάκι, έτσι μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους σε μια νέα συνεργασία, η οποία και τώρα ξεκινά και θα ασχοληθείτε αρκετά με γραφειοκρατικές υποθέσεις ή δημόσιες σχέσεις. Πιστέψτε στην καλή σας τύχη, ωστόσο μην παραβλέπετε τους ανταγωνιστές σας.    Παρθένε β’ δεκαημέρου, θετικές επιδράσεις δέχεστε, κυρίως σε συμφωνίες, συνεργασίες, επαφές με τους συνεργάτες σας, ευνοείστε καθαρά σε νέα σχέδια και βρίσκεστε σε ένα νέο χώρο, απ΄ όπου μπορεί να αναγνωριστεί η αξία σας. Κυνηγάτε με επιτυχία τα όνειρα σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,χρειάζεται να είστε πιο επιφυλακτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας, έτσι ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές και να διαφυλάξτε τα όνειρα σας από επιτήδειους που θα ήθελαν να σας εκμεταλλευτούν. Ευνοούνται οι  κοινωνικές συναναστροφές, ωστόσο συνειδητοποιήστε ότι όλα θέλουν το χρόνο τους.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, βρίσκεστε σε φάση θετικών οικονομικών εξελίξεων, μπορείτε να πετύχετε μια καλύτερη συμφωνία, χάρη σε τρίτα πρόσωπα , τα οποία και σας στηρίζουν, ώστε να βρεθείτε σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Αισθηματικά είστε μπερδεμένοι. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, σταθεροποιείστε ακόμα περισσότερο την οικονομική σας κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε εξελίξεις που θα αλλάξουν την μορφή των προσωπικών σας σχέσεων. Καλό είναι να διεκδικείτε με σαφήνεια αυτά που θέλετε να πετύχετε, έτσι μη μασάτε τα λόγια σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, φροντίστε να έχετε καλή ψυχολογία, εκτονωθείτε σωματικά και περιποιηθείτε λίγο περισσότερο την εμφάνιση σας, και συνειδητοποιήστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσπαθήστε να βελτιώστε την εικόνα σας. Πάρτε αποστάσεις ασφαλείας από οικονομικά ρίσκα. Μην είστε υπεραισιόδοξοι.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αντιδραστικοί και επίμονοι θα είστε αυτές τις μέρες, κυρίως με τους δικούς σας ανθρώπους , και αυτό θα δυσχεραίνει θέματα επικοινωνίας με αποτέλεσμα να γίνουν παρεξηγήσεις. Ωστόσο, είναι καλές μέρες για θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως σε σχέση με δάνεια, Τράπεζες και η ερωτική σας ζωή θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  χρησιμοποιείστε νέες στρατηγικές, έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, σας βοηθάει και ο φιλικός σας κύκλο και μπορείτε να συμμετέχετε με επιτυχία σε μια κοινή προσπάθεια. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.    Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  αξιοποιείστε σωστά τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, τις γνωριμίες, και κάνετε όλη την προετοιμασία για να βγείτε στην πρώτη γραμμή, ακολουθώντας τις εξελίξεις που σας αναγκάζουν να το κάνετε. Μην αφήνετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

επικοινωνήστε στο τηλ . 6973 333377 ή στο προσωπικό μου emai

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, φρένο πρέπει να βάλετε σε μυστικές σχέσεις, σε κρυφά συναισθήματα και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, καθώς σας μπερδεύει η προσωπική σας ζωή. Ευκολία σε κέρδη από μυστικές πηγές, και αξιοποιήστε έξυπνα τον προυπολογισμό σας. Μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, εσωτερικά διλήμματα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις από υπεραισιοδοξία, καταφέρετε να απομακρυνθείτε από το άγχος που σας καταπιέζει. Δυνατές συμφωνίες, συνεργασίες με πρόσωπα εξουσίας βελτιώνουν το επαγγελματικό σας προφίλ και είναι στο χέρι σας, να βελτιωθεί η σχέση σας και με το χρήμα.    Τοξότη γ’ δεκαημέρου, επιβάλλεται να βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας, κυρίως για να αποστασιοποιηθείτε από τη στάση κάποιων ανθρώπων και να εκτιμήσετε σωστά τα συναισθήματα σας. Σκεφτείτε σοβαρά νέες προτάσεις, οι οποίες θα σας κάνουν πιο αρεστούς στο περιβάλλον σας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, εύνοια έχετε από τον περίγυρο σας, ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει, ωστόσο αντιμετωπίζετε ένα άγριο παρασκήνιο που πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε,χωρίς να σας πληγώνει. Μειώνονται οι αντοχές σε θέματα φυσικής κατάστασης. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  κοινωνική άνοδος, δικτύωση , δημόσιες σχέσεις , όλα αυτά μαζί , σας έχουν φτιάξει τη ψυχολογία, νιώθετε ότι έχετε πετύχει αρκετά πράγματα και μάλιστα μπορείτε να επενδύσετε τώρα στον παράγοντα τύχη , χωρίς να φοβάστε. Οικονομικά όμως, αποφύγετε να ανοίγεστε. Μείνετε σε αυτά που έχετε.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ήδη νιώθετε ευνοημένοι σε θέματα σχέσεων, αλλά και εκπλήρωση στόχων, καθώς ξεπεράσατε εύκολα πλήγματα που δεχτήκατε και είστε έτοιμοι να θεραπεύσετε τα τραύματα σας,. Μην πιέζετε όσους δεν θέλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά δυνατοί αυτό το διάστημα, για να πετύχετε τους στόχους σας ή ακόμα και να απελευθερωθείτε από μια δυσλειτουργική κατάσταση, ωστόσο δεν ήρθε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να μαζέψετε τα λόγια σας και να πειθαρχήσετε λίγο ακόμα , έτσι ώστε να πετύχετε. Προσοχή σε ατυχήματα και φιλονικίες.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η καριέρα σας θα απογειωθεί αυτό το διάστημα, καθώς έχετε κάνει και τις απαραίτητες γνωριμίες, για να βγείτε από τη μιζέρια των  προηγούμενων συνεργατών σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την εικόνα σας, βελτιώσετε το προφίλ σας και προβάλλετε τις δυνατότητες σας.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε, προς το παρόν, την υπερβολική αισιοδοξία, καθώς δεν έχετε καταφέρει να διώξετε τις συμπληγάδες και αλλάξτε τη συμπεριφορά σας προς το καλύτερο. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δουλέψτε πάνω στα σχέδια σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, έχετε ξεπεράσει τις συμπληγάδες της εποχής, μπορείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας, να δεχτείτε τα λάθη σας και γενικά να κάνετε μια στροφή προς τα έσω, χωρίς να ρίχνετε το φταίξιμο σε άλλους. Προσοχή σε παρασκήνιο, και υπόγειες κινήσεις των συνεργατών σας , οφείλετε να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Πιθανά ταξιδάκια.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, σταθερές σχέσεις ευνοούνται, συναισθηματικά είστε ανεβασμένοι και επιθυμείτε να επισημοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Εκπλήρωση σχεδίων σχετικά με επαγγελματικά σχέδια.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  εργαστείτε περισσότερο , γίνετε δηλαδή περισσότερο αποδοτικοί ,για να πετύχετε την εξέλιξη της δουλειάς σας και μην μιλάτε για εμπόδια και καθυστερήσεις. βάλτε μια τάξη σε νομικές εκκρεμότητες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ