Σεπτέμβριος 2018 | Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά!

Νέος μήνας, νέο ξεκίνημα, νέα σελίδα θεωρείται για πολλούς ο μήνας Σεπτέμβρης! Τι έχουμε να περιμένουμε αυτόν τον αρκετά σημαντικό μήνα; Σεπτέμβριος 2018 | Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Φαινόμενα του μήνα,

Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στις 9 Σεπτεμβρίου 2018, επηρεάζει το μεταβλητό σταυρό, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθύες, τέλος β δεκαημέρου, 17ο μοίρα

 Πανσέληνος 25 Σεπτεμβίου 2018, στον Κριό, επηρεάζει το α’δεκαήμερο παρορμητικών, Κριοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι 2η μοίρα

Ερμής στην Παρθένο  έως τις 22 Σεπτεμβριου 2018, Άρης ορθή πορεία από τον Αιγόκερω, επιστρέφει στον Υδροχόο, στις  11 Σεπτεμβρίου 2018

Ήλιος στον Ζυγό, Ερμής στον Ζυγό ,από τις 22 Σεπτεμβρίου 2018

Κρόνος σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, 6 Σεπτεμβρίου 2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ένας έντονος μήνας για εσάς, καθώς ανοίγει πόρτες, σας κάνει αρκετά πιο κοινωνικούς, και το κυριότερό είναι ότι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, αφήνοντας πίσω σας, ότι σας έχει πληγώσει. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει, ότι μένετε ανέπαφοι από τα συναισθήματα σας, ωστόσο εύκολα μπορείτε να αναρρώσετε, εάν αξιοποιήσετε θετικά τον χρόνο σας, και ασχοληθείτε με εργασιακά ζητήματα, συναδελφικές σχέσεις, αλλά και να προσέξετε περισσότερο το σώμα και τη φυσική σας κατάσταση.  Το σίγουρο είναι, ότι κινείστε με νέα πλάνα, έτσι ώστε να εφαρμόσετε με επιτυχία τα σχέδια σας και μπορείτε αυτό το διάστημα να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και την συμπαράσταση των φίλων σας.  Προσοχή, προς το τέλος του μήνα, όπου θα χρειαστεί να πείτε πολλά όχι, να αντικρίσετε δυσάρεστες αλήθειες και να έρθετε σε επαφή με εσωτερικά κυρίως τραύματα, και είναι στο χέρι σας, να διαχειριστείτε τυχόν πικρίες και παράπονα.. Ερωτικά είστε σε φάση νέων γνωριμιών, πιθανόν να έχετε μια σχέση με έντονη χημεία που υπόσχεται να σας συναρπάσει.

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι καίριος μήνας για εσάς, καθώς θα έχετε τον χρόνο να αφοσιωθείτε περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα, να ασχοληθείτε με το ταίρι σας ή ακόμα και να μπλέξετε σε κάποιες περιπέτειες, αφήνοντα πίσω τον μονόχνωτο εαυτό σας. Σαφώς, οικονομικά έχει βελτιωθεί η κατάσταση, ωστόσο και πάλι, πρέπει να είστε συνετοί στις οικονομικές σας συναλλαγές και να μην παρασύρεστε σε άσκοπες σπατάλες, έτσι και μόνο για να γοητεύσετε το ταίρι σας.  Σχέσεις με νεώτερα άτομα σας ευνοούν, καθώς και επιχειρηματικές προτάσεις εμφανίζονται και έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κάτι καινούργιο, σαφώς περιμένετε στα ερωτικά σας, κυρίως εάν είστε μόνοι, μπορείτε να πειραματιστείτε και να εξωτερικεύσετε τον ρομαντισμό σας, καθώς δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Τέλος, προσοχή σε οτιδήποτε κρυφό, μυστικό μπορεί να έχετε, γιατί ενδέχεται, προς το τέλος του μήνα, να δεχτείτε πισώπλατα χτυπήματα, να γίνουν αποκαλύψεις εις βάρος σας και να χρειαστεί να προστατέψετε το όνομα σας. Τέλος, μην ονειροβατείτε.

 

επικοινωνήστε  στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Σεπτέμβριος, είναι διασπαστικός μήνας για εσάς, καθώς θα πρέπει να επωμιστείτε ευθύνες, σχετικά με τα επαγγελματικά σας, αλλά και συγχρόνως, να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, με το σπίτι σας και έτσι μπαίνετε σε μια διαδικασία άγχους, αλλά και κούρασης. Βέβαια, ερωτικά ευνοείστε, θα κάνετε νέες γνωριμίες με την προοπτική μιας σχέσης, καθώς και η δέσμευση είναι μέσα στις επιθυμίες σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε εργασιακά ζητήματα, ένας νέος χώρος εργασίας , που θα σας συναρπάσεις,  όμως πρέπει να επιλέξετε με σοβαρότητα, τους συναδέλφους σας και να οργανώσετε με μεθοδικότητα τα νέα σας βήματα. Μια πίεση οικονομική θα αισθανθείτε προς το τέλος του μήνα, καθώς εντείνονται οι οικονομικές απαιτήσεις, λόγω απρόβλεπτων εξόδων και εδώ πρέπει να ελέγξετε το άγχος σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε δυναμικά και να μην νιώσετε μετέωροι. Φανείτε μεθοδικοί, οργανωτικοί και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν. Τέλος, μη φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, εκφράστε τις ανησυχίες σας και ζητήστε και τη βοήθεια του περίγυρου σας. Δεν είστε μόνοι σας.

Cancer Horoscopes ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας, αρκετά πλούσιος για εσάς, και πραγματικά είναι στο χέρι σας , να μη σταθείτε στις δύσκολες μέρες του, και να αξιοποιήσετε με θετικό τρόπο, τις ευκαιρίες που σας έρχονται , χωρίς να κολλάτε σε λεπτομέρεις και μπλοκάρετε τον εαυτό σας. Συμφωνίες, συμβόλαια αλλά και θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να προχωρήσετε τα σχέδια σας,  είτε για μια νέά θέση εργασίας, είτε γιατί θέλετε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας και έτσι θα είστε συνεχώς δημιουργικά απασχολημένοι.  Προσοχή, μόνο στα άτομα που δείχνετε την εμπιστοσύνη σας, πιθανόν να πληγωθείτε από την στάση κοντινών σας ανθρώπων και ν έτσι να χάσετε την εμπιστοσύνη σας και να πρέπει να ξεκαθαρίσετε πάλι τον κύκλο σας. Ερωτικά είστε στα πάνω σας, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτο σας, πειραματιστείτε με νέους ανθρώπους και προχωρήστε σε νέες επιλογές, τελείως απελευθερωμένοι από το τοξικό παρελθόν. Μην επηρεάζεστε από τον αρνητισμό του περίγυρου σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΛΕΩΝ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι απελευθερωτικός μήνας, καθώς απομακρύνεστε από τις εκλείψεις που σας ταλαιπώρησαν και μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τώρα την πραγματικότητα, τις συνθήκες της ζωής σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις οικογενειακές σας σχέσεις, δεχτείτε την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων, χωρίς όμως να παρασύρεστε από τη δική τους γνώμη και να χάνετε την ταυτότητα σας. Έτσι, με μια σιγουριά επιβάλλεται να προχωρήσετε αυτό τον μήνα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εύρεση εργασίας, ή σε μια νέα θέση, όπου και μπορείτε να κάνετε θαύματα και να δεχτείτε αξιόλογες προτάσεις. Ερωτικά, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, πιθανόν και να γεννηθεί μια ρομαντική σχέση με ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος και αυτό θα σας ανανεώσει. Αρκετές μετακινήσεις, επαγγελματικά ταξιδάκια, μια νέα συνεργασία και μένει να δείτε τις ευκαιρίες και να τολμήσετε. Μια καινούργια επαγγελματική σταδιοδρομία ξεκινά. Αλλαγή προσανατολισμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΠΑΡΘΕΝΟΣ

O μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, έτσι μπορείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας, να αξιολογήσετε εκ νέου τα σχέδια σας και φυσικά να προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις, που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα και έτσι θα βάλετε στην άκρη προσωπικές προσκολλήσεις.  Μην είστε κατήφεις, καθώς έχετε μεγάλη τύχη, αυτό το διάστημα, τουλάχιστον στο θέμα των επικοινωνιών, μπορείτε δηλαδή να μιλήσετε, να δραπραγμευτείτε με άτομα που θα στηρίξουν τα σχέδια σας και έτσι όλη αυτή η κινητικότητα  θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οικονομικά σαφώς θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τα πράγματα, είτε γιατί θα έχετε μια νέα πηγή εσόδων, είτε γιατί θα είστε πιο συγκρατημένοι,  καθώς θα έχουν προκύψει έκτακτα έξοδα.  Ευνοείστε επίσης, σε συμφωνίες, αγορές, έναρξη νέας δραστηριότητας, είστε δηλαδή στο επίκεντρο και εάν δουλέψετε εποικοδομητικά το άγχος σας, θα καταφέρετε να πετύχετε. Προσοχή, σε θέματα  ψυχολογικά, πιθανόν να δεχτείτε χτυπήματα, και να χάσετε εν μέρει την αυτοπεποίθηση σας,  και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε εσωτερικά μόνο με τον εαυτό σας. Ερωτικά θα πειραματιστείτε με άτομα που γνωρίζετε.


επικοινωνήστε στο τηλ 6973 333377 

 

Libra Horoscopes ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ενός τέλους, είτε θα χρειαστεί δηλαδή να βάλετε τέλος σε φοβίες, ανασφάλειες και έτσι να κάνετε γενναία βήματα , χωρίς να είστε αναποφάσιστοι ή να φοβάστε τις εξελίξεις. Είτε, θα πρέπει να αποχωριστείτε κάποια άτομα που σας έχουν πληγώσει, ή έχετε καταλάβει ότι μπλοκάρουν τις κινήσεις σας και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι, έχοντας εμπιστοσύνη στα σχέδια σας . Πιθανόν, αυτός ο μήνας να σας προβληματίσει, καθώς όλα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, κάπως πίσω από την πλάτη σας και έτσι πρέπει να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ενδεχόμενες απρόβλεπτες καταστάσεις. ΟΙκονομικά είστε σαφώς καλύτερα. έχετε δηλαδή μια άνεση , χωρίς όμως να παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές και κάνετε άτακτα έξοδα. Ερωτικές συναντήσεις θα γίνουν, είστε πραγματικά αρκετά γοητευτικοί αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν έχετε κατασταλάξει στις επιλογές σας και εκεί μπορεί να προκύψει πρόβλημα συννενόησης. Προσοχή σε θέματα υγείας που αφορούν εσάς ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Scorpio Horoscopes ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριο είναι μήνας εξωστρεφής για εσάς, θα είστε αρκετά έξω από το ..καβούκι σας, θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις και πρέπει να δείξετε αντοχές, έτσι ώστε να εκφράσετε τα δυναμικά στοιχεία και να ξεπεράσετε την κούραση που πολλές φορές θα σας ξεπερνά. Ερωτικά θα είστε στα φόρτε σας, πολλές προτάσεις θα δεχτείτε από το αντίθετο φύλο, ωστόσο θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί  και πιθανόν έτσι να κρατήσετε μια ασφαλή απόσταση από τυχαίες γνωριμίες. Σίγουρα, δεν παρασύρεστε πλέον εύκολα ξέρετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και αξιοποιήστε τις εμπειρίες του παρελθόντος για να μην γίνουν τα ίδια λάθη. Νέες εκκινήσεις μέσα σε ένα λαμπερό κοινωνικό κύκλο, βελτιώνονται οι δημόσιες σχέσεις σας και είναι στο χέρι σας να πείτε ναι σε προτάσεις που χρόνια περιμένατε. Μη διστάζετε. Τέλος, Απογοητεύσεις σχετικά με θέματα φυσικής κατάστασης αναμένονται , πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε με κάποιο προσωπικό σας πρόβλημα και αυτό θα σας κάνει ακόμα πιο ευέξαπτους και νευρικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ευχάριστος μήνας για εσάς, καθώς πολλές επιτυχίες θα έχετε, κυρίως σε θέματα καριέρας, θα απογειωθεί το όνομα σας, η κοινωνική σας θέση, καθώς κάνετε ένα καταπληκτικό άνοιγμα και θα πάρετε ηθική και υλική ικανοποίηση. ΟΙκονομικά βέβαια ζορίζεστε , γιατί έχετε επωμιστεί αρκετές ευθύνες, ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε μια κρυφή πηγή εσόδων που θα σας διευκολύνει σε αυτά που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Πνευματικές αναζητήσεις εντείνονται αυτό το διάστημα, θα κινηθείτε προς εναλλακτικές θεραπείες για να διώξετε το άγχος και τη συσσωρευμένη κούραση που νιώθετε στο σώμα σας. Γενικά , αυτό το διάστημα , δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να αφοσιώσετε στους δικούς σας ανθρώπους, καθώς είστε κυρίως προσηλωμένοι στα δικά σας σχέδια και έτσι θα ακούσετε αρκετά παράπονα , που θα οφείλονται και στην εσκεμμένη απουσία σας. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται, θα μπείτε σε φάση επαναξέτασης μιας παλιάς γνωριμίας και πιθανόν να κάνετε κάποια βήματα που αργότερα όμως μπορούν να σας βάλουν σε δύσκολη θέση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, εμπιστευτείτεμ  όμως και τη λογική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι μήνας εκκαθαρίσεων, πιεστική περίοδος για εσάς , έτσι ώστε να ξεκολλήσετε από οτιδήποτε σαθρό, αφήστε έτσι πίσω λόγια, συμπεριφορές που σας έχουν πειράξει και δείτε με άλλη οπτική το μέλλον σας και αναθεωρείστε. Ερωτικά θα είστε σε διλήμματα, καθώς θα μπείτε στον πειρασμό να πειραματιστείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και πιθανόν έτσι να νιώσετε μπερδεμένοι. Οικογενειακά ζητήματα , τώρα , θα μπουν σε γραμμή προτεραιότητας, πρέπει να συννενοηθείτε με τα δικά σας πρόσωπα, εφόσον διαχειρίζεστε κοινά χρήματα ή κληρονομικά ζητήματα. Έτσι, καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως τα είχατε υπολογίσει και να βρείτε μια χρυσή τομή, παίρνοντας την απόφαση να συνθηκολογήσετε για να δωθεί ένα τέλος. Έξοδα προκύπτουν, πρέπει να κινηθείτε και εδώ δυναμικά, πιθανόν μια νέα πηγή εσόδων να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις οικονομικές σας ανάγκες.

επικοινωνήστε στο τηλ . 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι μήνας εξελίξεων, καθώς θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις, όπως ένα δυσμενές εργασιακό περιβάλλον ή μια τοξική καθημερινότητα, επιλέγοντας κάτι καινούργιο και δεν αποκλείετε να αλλάξετε ακόμα και την κατοικία σας, για να βρείτε το καταφύγιο σας. Ερωτικά είστε περιπλανώμενοι αυτό το διάστημα , είτε μέσα από νέα σας επιλογή, είτε γιατί δεν θέλετε να δεσμευτείτε, πριν να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Με τους φίλους θα είστε επιλεκτικοί, έτσι ώστε να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και προτιμάτε να περνάτε τον χρόνο σας με άτομα που έχετε τυφλή εμπιστοσύνη, έτσι προφυλάσσετε τα νώτα σας. Μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να αντιμετωπίζετε μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον ή στην καθημερινότητα σας, για αυτο και επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική και να γίνετε αποφασιστικοί. Συνεχίζετε να είστε ευέξαπτοι και να μην μπορείτε να συγκρατήσετε τα λόγια σας;

 ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι μήνας ανατρεπτικός για εσάς, και επιβάλλεται πλέον να ακολουθήσετε τη ροή, αποφασίζοντας για το μέλλον σας, και φυσικά δεν θα δικαιολογείστε εάν δεν δείτε τις ευκαιρίες που τώρα παρουσιάζονται, έτσι ώστε να λύσετε χρόνια προβλήματα. Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που θα διαμορφώσεις τις επιλογές σας και μέσα από μια νέα συνεργασία ή ακόμα και με μια συγκατοίκηση θα βγείτε από αδιέξοδα, νικώντας και την αρνητική ενέργεια , που πολλές φορές σας περικυκλώνει. Οικονομικά, δέχεστε ένα μικρό πλήγμα, προς το τέλος του μήνα, και καλό είναι να μην σπαταλάτε τα χρήματα σας για ψυχολογικούς λόγους. Γενικά, περνάτε μια περίοδο θετική, γιατί βλέπετε το ουράνιο τόξο, πολλοί από εσάς έχετε τελειώσει με προβλήματα του παρελθόντος και απομένει τώρα να σχεδιάσετε με φωτεινά χρώματα το μέλλον σας, τα επόμενα σας βήματα. Επισημοποίηση σχέσεων, αρραβώνας, γάμος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ