Τα πιο απίστευτα γλυκά για το Halloween που δοκιμάσαμε!

Κάθε χρόνο 31 Οκτώβρη γιορτάζεται το Halloween. Βγαίνουν από τα ντουλάπια οι πιο τρομακτικές στολές, η διακόσμηση του σπιτιού δίνει τη θέση της σε ιστούς αράχνης και σκουπόξυλα και τα γλυκά για αυτές τις ημέρες δίνουν ρεσιτάλ φαντασίας! Τα πιο απίστευτα γλυκά για το Halloween που δοκιμάσαμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Αγαπάμε το Halloween και όλα του τα παρελκόμενα. Για αυτό το λόγο κάθε χρόνο στολίζουμε το σπίτι, κάνουμε πολλές κατασκευές και φτιάχνουμε φοβερά γλυκίσματα! Αυτή τη φορά δεν θα σας παρουσιάσω κάποια δική μας γλυκιά δημιουργία αλλά τις φανταστικές και τρομακτικές δημιουργίες από τα ζαχαροπλαστεία Papaspirou που μας έχουν ξετρελάνει!

Διαθέτουν αυτό το διάστημα ένα Halloween Menu με μια ποικιλία σε επιδόρπια που θα σας ξαφνιάσουν! Bat cupcakes, Witch hat Cupcakes, Spooky Cake Pops, RIP Chocolate Brownies, Pumpkin chocolate Macarons, Jack Skellington Chocolate Cake, Witch Unicorn red velvet Cake, Halloween carrot Cake, Creepy Cookies και Ghost Meringues!

Παρέλαβα τα γλυκίσματα σε μια προσωποποιημένη τσάντα… και η έκπληξή μας ήταν τεράστια! Υπέροχες δημιουργίες, πεντανόστιμες και σε προσεγμένες συσκευασίες! Απολαύστε τες και αναζητήστε τες στα καταστήματά τους!

Instagram Papasipou

Facebook Papaspirou

Site Papaspirou

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ