Οκτώβριος 2018. Μηνιαίες Προβλέψεις και ζώδια, φαινόμενα του μήνα

Ο  Οκτώβριος απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα, να προσαρμοστείτε σε μια ανάποδη καθημερινότητα! Οκτώβριος 2018. Μηνιαίες Προβλέψεις και ζώδια, φαινόμενα του μήνα – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Φαινόμενα του μήνα,

Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 9 Οκτωβρίου 2018, επηρεάζει το β δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι

Πανσέληνος 24 Οκτωβρίου 2018, στον Ταύρο, επηρεάζει το α ‘δεκαήμερο σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι

Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό , Ερμής στον Σκορπιό, από τις 10 Οκτωβρίου 2018, Άρης στον Υδροχόο

Ήλιος στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου 2018

Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, Πλούτωνας σε ορθή φορά, Ποσειδώνας ανάδρομος

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs   ΚΡΙΟΣ 

Ο  Οκτώβριος απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε σοβαρά με εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως,  καθυστερούμενες οφειλές, και ότι έχει να κάνει με δάνεια, διακανονισμούς και βέβαια δεν αποκλείεται να βρεθείτε με έξτρα έξοδα και να επιβαρυνθείτε οικονομικά.  Ταυτόχρονα, θα είστε και πιο ανασφαλείς , καθώς θα πρέπει να μπείτε σε ένα πιο στενό πλαίσιο, όπου πρέπει να βρείτε πιο υγιείς τρόπους αντιμετώπισης του περιβάλλοντος σας.  Όμως και παρόλο που θα πιέζεστε οικονομικά, υπάρχει χώρος και χρόνος για μια νέα γνωριμία, εκεί γύρω στην Νέα Σελήνη στον Ζυγό, όπου πρέπει να δεχτείτε να παίξετε με την τύχη σας , έτσι ώστε να μην είστε μόνοι. Επιπλέον, ο Οκτώβριος προσφέρεται για έντονη κοινωνικοποίηση, εθελοντισμό, προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μια επανεκτίμηση των αξιών της ζωής σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, θα χτυπήσει ύπουλα την αυτοπεποίθηση σας, έτσι όμως ώστε να κινητοποιηθείτε και να μπείτε σε ένα νέο σκεπτικό, όπου θα αλλάξει και ο τρόπος , τόπος εργασίας σας. Μήνας έντονου προβληματισμού, αλλά και ξεκαθαρίσματος.

Σχετική εικόνα   ΤΑΥΡΟΣ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε σοβαρά με χρόνιες συνεργασίες, σταθερές σχέσεις , έτσι ώστε να επαναξιολογήσετε τη θέση σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα καθορίσουν υπεύθυνα το ρόλο σας, αλλά και μελλοντικές εξελίξεις. Ταυτόχρονα, έχετε στο μυαλό σας, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, και λόγω καθυστερήσεων, μπαίνετε σε φάση ανασφάλειας και έντονα θα νιώθετε μια έλλειψη, ένα κενό. Όμως και παρόλο που πιέζεστε ψυχολογικά, κινηθείτε, μη μένετε απαθής, κυρίως στον επαγγελματικό πεδίο, ανοίγονται πόρτες, βέβαια και εδώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι προστριβές με άτομα εξουσίας, ωστόσο καλό θα ήταν να φανείτε υποστηρικτικοί, και όχι επιθετικοί. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δημιουργεί την προοπτική μιας νέας θέσης εργασίας, ίσως βρεθείτε σε ένα καινούργιο συναδελφικό περιβάλλον, όπου και προκειμένου να είστε επιτυχείς στο έργο σας πρέπει να καλλιεργήσετε αρετές, όπως η διπλωματία και η κατανόηση. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας, ή άτομα του περιβάλλοντος σας θα χρειάζονται την βοήθεια σας. Μήνας έντονων υποχρεώσεων, όμως ανοίγετε ένα παραθυράκι σε θέματα νέων σχέσεων.

 

επικοινωνήστε  στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς, να προσαρμοστείτε σε μια ανάποδη καθημερινότητα, με πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο εργασίας σας, με μια αναγκαστική μετακίνηση που θα αναστατώσει το πρόγραμμα σας. Βέβαια, συγχρόνως, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, να εξετάσετε νέους τρόπους βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης και να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας. Ερωτικά, είστε στα φόρτε σας, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας κάνει ακαταμάχητους, θα ελκύετε μαγικά το αντίθετο φύλο και θα δεχτείτε πολλές προτάσεις, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης, μπορείτε να εξετάσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, μια συνεργασία και να βγείτε από πρόσφατα επαγγελματικά αδιέξοδα. Στο τέλος του μήνα, Η Πανσέληνος στον Ταύρο, υπενθυμίζει να προσέχετε τα νώτα σας, θα σας διδάξει δηλαδή τον τρόπο, έτσι ώστε να προστατεύετε τα δικαιώματα σας και μη διστάσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα, αποφεύγοντας όμως άδικα ξεσπάσματα και άστοχες προστριβές. Μήνας έντονων σκέψεων, υποχρεώσεων, αλλά και προσωπικών εξελίξεων.

Cancer Horoscopes ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Οκτώβριος, απαιτεί από εσάς, να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας ζωή, πιθανόν μια σχέση από το παρελθόν να σας προβληματίσει, καθώς αντιλαμβάνεστε,ότι δεν έχετε ξεπεράσετε τα συναισθήματά σας και θα τα βάλετε με τον εαυτό σας. Βέβαια, υπάρχει έντονος ερωτισμός αυτόν τον μήνα, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα εκφραστείτε αυθόρμητα, πιθανόν να θελήσετε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αφορά κυρίως το σπίτι σας, και καλό είναι να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, να λύσετε πιθανές παρεξηγήσεις και να έρθετε πιο κοντά σε κοινά προβλήματα που είχαν συσσωρευθεί και να αποδείξετε έμπρακτα την συμπαράσταση σας. Προσοχή στο τέλος τους μήνα, με την Πανσέληνο στον Ταύρο, η οποία και επηρεάζει αρκετά τον κοινωνικό σας κύκλο, τελειώνει κάπως άτσαλα η συμμετοχή σας σε μια ομάδα ή κοινή δραστηριότητα και αυτό θα σας αγχώσει αρκετά, καθώς θα διαταραχθούν αρκετές από τις φιλικές σας σχέσεις. Γενικά, έχετε μπει σε μια διαδικασία που οδηγεί στο να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε προσωπικές επιθυμίες, αλλά συγχρόνως καλό θα ήταν να μην αγνοείτε και την θέση των αγαπημένων σας ανθρώπων. Μήνας ερωτικών εκτιμήσεων και συναισθηματικής έκφρασης. Υποχρεώσεις σας συνδέουν με τους άλλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΛΕΩΝ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς, να σκύψετε κάπως το κεφάλι, έτσι ώστε να δουλέψετε αποτελεσματικά με τους δικούς σας ανθρώπους, τα σχέδια σας, δηλαδή να πάρετε σοβαρά την τωρινή σας κατάσταση και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να διαμορφώσετε κατάλληλα και προς όφελος σας, το προσωπικό σας καταφύγιο. Έτσι, έχει ένα πήγαινε έλα, αυτή η περίοδος, καθώς δεν έχετε κατασταλάξει για το που θέλετε να ανήκετε ή δεν έχετε βρει το κατάλληλο άτομο ή επάγγελμα που θα σας γεμίσει συναισθηματικά. Βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα σας βάλει σε μια νέα πραγματικότητα, όπου χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε μια καθημερινότητα που δεν έχετε συνηθίσει , ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε τη χρυσή τομή, αρκεί να μην επηρεάζεστε από την «αρνητική» ή επιθετική στάση των άλλων. Μείνετε εστιασμένοι στα δικά σας πιστεύω και μην προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους ή με το ζόρι να ακολουθήσουν ή να υιοθετήσουν τις δικές σας αποφάσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά θέματα καριέρας, την βιτρίνα σας, και σίγουρα θα συμβούν πράγματα που θα διαταράξουν την εικόνα σας ή κύριες προσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε διαπραγματεύσεις που θέλετε να κάνετε με πρόσωπα εξουσίας, διατηρείτε ένα πιο χαμηλό προφίλ και μην βγάζετε απωθημένα σας, χωρίς να διατρέχει ιδιαίτερος λόγος. Ένας μήνας έντονων αντιθέσεων και εσωτερικών αναζητήσεων. Επιπλέον ερωτικές προκλήσεις μπερδεύουν το όνειρο με την πραγματικότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signsΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς μεγάλη κινητικότητα, θα μπείτε σε φάση συχνών μετακινήσεων, δύσκολα να βρεθεί χρονος για ξεκούραση, ωστόσο, επαναξιολογείτε τον κύκλο γνωριμιών σας, ανακινείτε γη και ουρανό για να προχωρήσετε τα σχέδια σας και με μια μικρή καθυστέρηση, θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί και να έχετε θετικές εξελίξεις. Επίσης, προβληματίζεστε κυρίως, με τον εαυτό σας, καθώς τυχαίες συναντήσεις με το παρελθόν, θα σας αναστατώσουν και θα χάσετε κάπως την ηρεμία σας, νιώθοντας τύψεις και ενοχές για το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι καλός οιωνός για την πρακτική πλευρά της ζωής σας, καθώς θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα το εισόδημα σας και να απεγκλωβιστείτε από υποχρεώσεις και τυχόν έξοδα που προέκυψαν ξαφνικά.
Εν τω μεταξύ, η ταραχή στο εργασιακό χώρο , συνεχίζετε και μπορεί να εκτεθείτε, εάν πάρετε θέση σε υποθέσεις τρίτων, οπότε καλύτερα θα ήταν να απέχετε από τυχόν φασαρίες και εντάσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, κλείνει εκκρεμότητες, εμπόδια, ότι είχατε συναντήσει σχετικά με ένα σχέδιο σας, και μπαίνετε σε φάση τελικού απολογισμού, σκέφτεστε αρκετά σοβαρά, για το εάν αξίζει να αφιερώνετε χρόνο και χρήμα σε ένα προσωπικό εγχείρημα και έτσι θα αποφύγετε τυχόν βιαστικές κινήσεις. Ένας μήνας θετικών εξελίξεων αλλά και κρυφών απογοητεύσεων.


 επικοινωνήστε στο τηλ 6973 333377 

Libra Horoscopes ΖΥΓΟΣ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, να γίνετε σαφώς πιο δραστήριοι και φυσικά να μη φοβηθείτε να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες και βελτιώνοντας έτσι τον κύκλο των γνωριμιών σας. Συγχρόνως, όμως,  θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τα οικονομικά σας ζητήματα, φαίνεται ότι σας πονάει η τωρινή σας κατάσταση και ίσως είναι μια περίοδος, όπου πληρώνετε τα σπασμένα των προηγούμενων χρόνων. Καλό θα ήταν, πριν προχωρήσετε σε επενδύσεις, αγορές ή πριν πέσετε θύμα της καταναλωτικής σας μανίας, να σκεφτείτε ότι έρχεται χειμώνας, και πρέπει από τώρα να προνοήσετε και αποφύγετε σπατάλες ή κάνετε μια μικρή αποταμίευση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, αφορά νέες εκκινήσεις, είτε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, εφόσον βέβαια.  έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε και με το περιβάλλον σας, για να κερδίσετε και την υποστήριξη τους. Ερωτικές εκπλήξεις επιφυλάσσει ο μήνας, αλλά δεν θα σας λείψουν τα ερωτικά σας καυγαδάκια και οι επανασυνδέσεις που όμως, δεν θα έχουν πάντα ευοίωνη κατάληξη. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά ένα δάνειο, μια οφειλή σας, πιθανόν να προβληματιστείτε πάνω σε φορολογικά ζητήματα και να χρειαστεί να βάλετε μια καλύτερη τάξη σε χρήματα, που διαχειρίζεστε με τρίτους, και να νοικοκυρέψετε το «σπίτι» σας. Μήνας γενεθλίων, δηλαδή γενικής αναθεώρησης, αποτίμησης και ..κλείσιμο ταμείου.

Scorpio Horoscopes ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς να προσαρμοστείτε στα νέα σας δεδομένα, να επαναξιολογήσετε πρόσωπα, χρήματα ή ακόμα και την δουλειά σας, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Πιέζεστε βέβαια, σε θέματα σχέσεων, είστε αρκετά δυσαρεστημένοι, από τη στάση-συμπεριφορά αγαπημένων ανθρώπων και βιώνετε ένα είδος μοναξιάς, έτσι ώστε να επεξεργαστείτε σωστά τα συναισθήματά σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, βοηθάει κάπως την ψυχολογία σας, είτε γιατί κάνετε κρυφές εξομολογήσεις που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό, είτε γιατί ξεκινάτε τώρα, μια κρυφή δραστηριότητα η απασχόληση και εμπιστεύεστε ξανά την διαίσθηση σας. Προς το τέλος του μήνα, είστε σε ένα πανικό, καθώς η Πανσέληνος στον Ταύρο, απέναντι σας, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα κάνετε σιγά σιγά και τον απολογισμό του Δία, και βέβαια αξίζει να αφήσετε πίσω σας, ότι σας προβληματίζει και να προχωρήσετε δυναμικά και χωρίς να αναζητάτε συμπαράσταση ή στήριξη. Προσοχή, πάλι σε οικογενειακές σχέσεις, πολλές φορές θα ζείτε σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και για αυτό καλό είναι να αποφεύγετε τις συζητήσεις που καταλήγουν σε πόλεμο. Μήνας ευκαιριών αλλά και έντονων συγκρούσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς μια ουσιαστική εσωστρέφεια, έτσι ώστε να οργανωθείτε πάνω σε προσωπικά σχέδια, θα μπείτε αρχικά σε φάση απολογισμού, γνωρίζοντας πλέον τους εχθρούς και τους φίλους, και προσπαθώντας να στηρίξετε τη ζωή σας σε μια υγιή βάση, και χωρίς να αμφιταλαντεύεστε.  Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς, θα βρεθείτε με κόσμο, αποκτάτε ξαφνικά νέους φίλους και καινούργια ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να αποσκοπείτε από το γνωστό περιβάλλον, που δεν σας υποστήριζε, όσο θα έπρεπε. Βέβαια, συγχρόνως με την συμμετοχή σας στα κοινά, θα τρέχει και μια μυστική σχέση, πιθανόν ακατάλληλη και προσέξτε μην εκτεθείτε, καθώς δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κερδίσετε. Επικοινωνιακοί αρκετά, λοιπόν, αυτήν την περίοδο και με μεγαλύτερη σιγουριά, αφού βέβαια νικήσετε  κρυφούς φόβους, θα κυνηγάτε σχέδια, και για να υποδεχθείτε τον Δία στο ζώδιο σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, την καθημερινότητα σας και πρέπει να ενταχθείτε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, που θα σας ξεβολέψει αρκετά. Προσοχή σε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα, καθώς είναι δύσκολο να καταλήξετε σε κοινές αποφάσεις. Ένας μήνας γρήγορος, απαιτητικός, με κούραση αλλά και γενναιόδωρος, καθώς ικανοποιεί πολλές από τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε με τις ιδέες σας, με τα οράματα σας, σε συμφωνία πάντα με το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να προσπαθήσετε να βρείτε μια χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και να αποφύγετε πιθανές ενστάσεις ή μελλοντικές ρήξεις. Βέβαια, πολλά πράγματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, είστε σε φάση ξεκαθαρισμάτων και ίσως η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, βοηθήσει να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο που θα σας τραβήξει από τα παλιά και θα σας κάνει να αναγεννηθείτε, χωρίς όμως να εγκαταλείψετε το αρχικό σας όραμα. Έτσι, μεγάλη κινητικότητα από φίλους και ομοϊδεάτες οδηγεί σε διάκριση σας, εύκολα τώρα θα εκτεθείτε στη δημοσιότητα, δεν θα κρύβεστε και ότι έχει σχέση με την προβολή σας, τώρα θα το κυνηγάτε με εμμονή και αποφασιστικότητα. Επιβράβευση ηθική κυρίως, μπορείτε να περιμένετε , καθώς και η Πανσέληνος στον Ταύρο, βοηθάτε στο να είστε πιο τολμηροί, να μην φοβάστε να εκδηλώνετε τα ταλέντα, τις ικανότητες σας και να γίνετε πιο αισιόδοξοι, βάζοντας τέρμα σε απαισιόδοξες σκέψεις και άγχη που σας είχαν κατακλύσει. Ένας μήνας συμφωνιών, νέων συμμαχιών και δυναμικών διαπραγματεύσεων.

επικοινωνήστε στο τηλ . 6973 333377 ή στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

O Οκτώβριος απαιτεί από εσάς ψυχραιμία και κατανόηση με τους γύρω σας, καθώς πολλές φορές θα βρεθείτε προ εκπλήξεων και θα αναγκαστείτε ή να κάνετε τα στραβά μάτια ή να βάλετε προτεραιότητες και να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που βλέπετε καθημερινά, αλλά διαφωνούν με τις απόψεις σας. Βέβαια , πέρα από το εκρηκτικό κλίμα που βιώνετε στο άμεσο περιβάλλον σας , έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας, μπορείτε να βρεθείτε με άτομα που έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν και πολλές προσπάθειές θα γίνουν έτσι ώστε να βελτιώσετε επαγγελματικές σχέσεις και να προχωρήσετε σιγά αλλά σταδιακά ένα βήμα..παρακάτω. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι φιλική με το ζώδιο σας, για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, να κάνετε μια νέα συμφωνία με άτομα όμως διαφορετικής κουλτούρας, από εσάς, ή να αποδεσμευτείτε νομικά με μια κατάσταση που σας καταπιέζει και αγχώνει. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά την οικογένεια σας, πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα μέλος της οικογένειας σας και ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε ψυχικά, αλλά και σωματικά, προσπαθώντας να είστε εντάξει με την συνείδηση σας. Ένας μήνας με συγκρούσεις, (προσοχή σε ατυχήματα), λεκτικές επιθέσεις, αλλά και έντονης περιπέτειας.

 ΙΧΘΥΕΣ

Ο Οκτώβριος απαιτεί από εσάς, να είστε τολμηροί, να μην μένετε σε παλαιωμένες ιδέες, γενικά να κάνετε ότι μπορείτε για να ανανεωθείτε, να βρεθείτε με κόσμο και να ξεφύγετε από φόβους και ενοχές. Πολλοί από εσάς, θα βρίσκονται ήδη σε ένα νέο περιβάλλον, ή μπορεί και να έχετε μετακομίσει στο εξωτερικό και γενικά είστε σε φάση νέων γνωριμιών και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε, με τις υπάρχουσες συνθήκες. Βέβαια πάντα μέσα σας, κρύβεται η ανασφάλεια και η αμφιβολία, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ξεπεράσετε και με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, καθώς οικονομικά θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ή θα τακτοποιήσετε μια οφειλή, ένα δάνειο που σας βασάνιζε, εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι ερωτική για εσάς, μια ξαφνική γνωριμία, προκύπτει μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας και ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με τις επιθυμίες σας και να βουτήξετε σε βαθιά νερά και παρά τις δυσκολίες. Δεν υπάρχει λόγος να δεσμεύεστε σε ψυχοφθόρες σχέσεις, τολμήσετε κάτι καινούργιο , και εξελιχθείτε μέσα από μια νέα σχέση. Ένας μήνας θετικών εξελίξεων με δώρα συναισθηματικά που σας κάνουν να αναθεωρήσετε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ