Παιδικές κατασκευές για το Halloween με χάρτινα ποτήρια

Τρομακτικά πρόσωπα κολοκύθας και χαριτωμένες μάγισσες είναι το σημερινό μας project που με μεγάλη χαρά υλοποιήσαμε με την Κωνσταντίνα! Παιδικές κατασκευές για το Halloween με χάρτινα ποτήρια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τα χάρτινα ποτήρια αποτελούν μια εξαιρετική βάση για παιδικές χειροτεχνίες αφού βάφονται πολύ εύκολα και διακοσμούνται ακόμα πιο εύκολα. Καθώς διανύουμε εποχή Halloween και μας αρέσουν αυτού του είδους οι κατασκευές, είπαμε να χρησιμοποιήσουμε τα ποτήρια και να φτιάξουμε τρομακτικές κολοκύθες και χαριτωμένες μάγισσες! Τα υλικά για τις κατασκευές μας είναι από το etoy.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε μια φανταστική ποικιλία σε παιχνίδια, σχολικά, είδη χειροτεχνίας και είδη be be!  Μπορείτε να τους βρείτε και στην σελίδα τους στο FACEBOOK ΕΔΩ βρίσκοντας και τα φυσικά τους καταστήματα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χρησιμοποιήσαμε χρώματα τέμπερας, χάρτινα ποτήρια, ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο, και για τη μάγισσα λίγο μαύρο χαρτόνι και πορτοκαλί τσόχα για τα μαλλιά της. Επίσης χρησιμοποιήσαμε και δύο ρεσώ λαμπάκια για τις μύτες που έδωσε ένα πιο χαριτωμένο αποτέλεσμα! Χαρήκαμε πολύ τη διαδικασία και ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα!

Έτοιμα τα χαριτωμένα Halloween προσωπάκια μας να στολίσουν τη τραπεζαρία μας μαζί με τα υπόλοιπα καλούδια μας! Happy Halloween να ευχηθώ και να τονίσω… είναι μια ευκαιρία για χαμόγελο, για κατασκευές, για μασκαρέματα και party!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ