Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018

Η  Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θρέφει τον συναισθηματικό μας κόσμο, γινόμαστε συμπαθητικοί, νικάμε χρόνιους φόβους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Το χειμερινό ηλιοστάσιο , ο Ήλιος στον Αιγόκερω φέρνει τον χειμώνα, και η  Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θρέφει τον συναισθηματικό μας κόσμο, γινόμαστε συμπαθητικοί, νικάμε χρόνιους φόβους και αρνούμαστε να μπούμε σε ερωτική παγωμάρα  και αδράνεια.

Υστερόγραφο, Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να ονειρεύεσαι, ζεις αξέχαστες στιγμές , πετάς από ευτυχία!!

Υστερόγραφο, Ερμής σύνοδο με Δία, διευκολύνεσαι , βρίσκεις εναλλακτικές , έχεις προστασία, προχωράς σχέδια..

ΚΡΙΟΣ

Κριέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και εκεί μπορείτε να δώσετε έμφαση αυτήν την εβδομάδα, γιατί θα έχετε προτάσεις που αλλάζουν τελείως το σκηνικό. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο κλείνει εκκρεμότητες και σας απελευθερώνει από ένα οικογενειακό βάρος , βέβαια τίποτα δεν θα γίνει αναίμακτα.     Κριός β’ δεκαημέρου, συνεχίζεται το πάρτι , περνάτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας η τους φίλους και γενικά είστε καλύτερα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά αντιμετωπίζετε κάθε ένταση που μπορεί να προκύπτει.  Κριός γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς έτοιμοι να αποχαιρετίσετε το παλιό, έχετε κάνει την αυτοκριτική σας και ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και πως να το πετύχετε. Προτάσεις για επαγγελματικές συμφωνίες , πιθανή μετοίκηση , αύξηση εισοδήματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α΄δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή στο μέλλον και γνωρίζετε ότι για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε από τώρα και να έχετε υπομονή. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας απελευθερώνει από τοξικές σκέψεις, κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμά των επαφών σας και εργάζεστε αποκλειστικά μόνο για τον εαυτό σας.   Ταύρος β’ δεκαήμερου,  είστε αρκετά καλύτερα, η ψυχολογία σας ανεβασμένη και πιθανόν να έχετε κάνει πρόσφατα μια ρομαντική γνωριμία που θα σας ανανεώσει και κυρίως «σηκώσει» από τον καναπέ σας.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έτοιμοι να πετάξετε μακριά ότι σας κουράζει και φθείρει ψυχολογικά, και αλλάζει η διάθεση σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε έκπληξη στους γύρω σας. Προτάσεις για οικονομικές διευκολύνσεις.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα, θέλετε να νιώσετε σιγουριά και να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, και επιπρόσθετα άγχη για την οικονομική σας κατάσταση, αλλά σας απελευθερώνει από πιθανή αδράνεια και βρίσκετε λύσεις.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αλλάζουν προς το καλύτερο οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, έρχεστε κοντά με τους συναδέλφους σας και λύνονται όλες οι παρεξηγήσεις. Ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αγαπάτε με πάθος τα ταξίδια, και δεν φοβάστε να απομακρυνθείτε από τον τόπο σας, έτσι και τώρα, μπορείτε να εμπιστευτείτε την τύχη σας και να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας. Εύνοια από φιλικές σχέσεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε διαπροσωπικές σχέσεις και επιθυμείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας και να κάνετε το επόμενο βήμα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας , βοηθάει στο να απελευθερωθείτε από ψεύτικους φόβους και να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή σε υπερκόπωση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευχάριστες μέρες, αγγίζετε το τέλειο τις επόμενες μέρες, ζείτε ένα παραμύθι και εύχεστε να είστε πάντα αγαπημένοι με το ταίρι σας. Χαρούμενε εξελίξεις και δυναμικά ξεκινήματα.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε υλοποιήσει αρκετά από τα σχέδια σας και μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από τα όρια σας και να ζήσετε ευχάριστες ανατροπές. Προτάσεις για νέα θέση εργασίας και σχέδια για επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή σας στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητα σας, οπότε και δραστηριοποιήστε έντονα και θα κάνετε πολλές συζητήσεις γύρω από μια νέα  θέση εργασίας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προκαλεί αρχικά τον ψυχισμό σας, νιώθετε έντονα απογοήτευση, αλλά ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα τα τραύματα σας και να θεραπευτείτε.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,ευχάριστες στιγμές ζείτε με το ταίρι σας, πιθανόν να έχετε μόλις συγκατοικήσει με το ταίρι σας και όλα μοιάζουν να είναι ρόδινα. Απολαύστε το παρόν.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θετικές οι συγκυρίες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας, να κάνετε νέες γνωριμίες και η επαγγελματική σας άνοδο βοηθάει στο να φτιάξετε την ψυχολογία σας και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και είστε σαφώς πιο αποτελεσματικοί και σίγουροι για το αποτέλεσμα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο διώχνει κάθε αμφιβολία που είχατε για στενές φιλικές σχέσεις και αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρέπει να φοβάστε ή να δειλιάζετε. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τα σχέδια σας, και παρά τις δυσκολίες.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,καλές μέρες για να περάσετε ρομαντικά με το ταίρι σας, να βρεθείτε με φίλους και γενικά θα γίνουν τρυφερές επανασυνδέσεις που θα σας ανανεώσουν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, τρέχουν οι εξελίξεις , είστε ένα βήμα πριν ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και δέχεστε οικονομική ενίσχυση και θα παρακάμψετε και τα τελευταία εμπόδια. Εμπιστευτείτε την τύχη σας.

 ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε κοντινά σας πρόσωπα και θέλετε να δείξετε με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σας και να τους συμπαρασταθείτε. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας απελευθερώνει από πιθανές φοβίες για τον ανταγωνισμό που ζείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τολμήσετε να βγείτε από την αφάνεια.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις έχετε γύρω από οικονομικά ζητήματα, μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες και συζητάτε για μια νέα πηγή εσόδων. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις με το ταίρι σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, προτάσεις για μια νέα συνεργασία που θα σας δώσει το προβάδισμα και για να αποδείξετε τι αξίζετε και είστε αποφασισμένοι να τολμήσετε τις αλλαγές που πλησιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καθημερινότητας, θα εργαστείτε περισσότερο αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε και γραφειοκρατικές υποθέσεις και είστε σαφώς προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο απελευθερώνει τη σκέψη σας, πνίγεστε όταν αναπολείτε το παρελθόν, έτσι αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει  να αλλάξετε εικόνες και να ξαναβρείτε τον δυναμισμό σας.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  θετικές μέρες για να βρεθείτε κοντά στα άτομα που αγαπάτε, ευκαιρίες να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και γενικά έχετε την τύχη με το μέρος σας. Παίξτε τυχερά παιχνίδια. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, εργασιακές αλλαγές , είστε ήδη σε ένα νέο περιβάλλον, όπου και καταφέρνετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ανελιχθείτε σχετικά γρήγορα. Προτάσεις για πιθανή προαγωγή.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  O Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα, έχετε παθιαστεί με την ιδέα να αυξήσετε το εισόδημα σας και εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τον στόχο σας.  Η  Πανσέληνος στον Καρκίνο λειτουργεί θεραπευτικά, μια που ξεπερνάτε εύκολα οικονομικές ατασθαλίες τρίτων και μαθαίνετε να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ωραίες μέρες για να ζήσετε έναν έρωτα, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με το ταίρι σας. Ρομαντικές καταστάσεις σας ανεβάζουν ψυχολογικά.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, προτάσεις για να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας, αλλά και να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και μπορείτε να πρωτοτυπήσετε , ακολουθώντας νέους συνεργάτες και φρέσκιες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει τα γενέθλια σας και στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν και κάνετε την αυτοκριτική σας, σχετικα με τον χρόνο που πέρασε. Ωστόσο, έχετε την διάθεση να ξεπεράσετε λάθη, να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και τίποτα δεν σταματά τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας θεραπεύει από ανασφάλειες και απομακρύνεστε από άτομα που θέλουν να σας πληγώνουν.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ευχάριστες φιλικές στιγμές, ψυχαγωγείστε αρκετά αυτό το διάστημα, μια που έχετε τακτοποιήσει τις δουλειές σας και έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείτε. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  προτάσεις για να βγείτε από αδιέξοδα, κρυφή στήριξη λαμβάνετε, και προσπαθείτε να βρείτε έξυπνες  λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν,αλλά ωστόσο δεν είναι δικά σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε εσωτερικά ζητήματα, αναζητάτε την ηρεμία του σπιτιού σας και θέλετε να ξεκουραστείτε, αποφεύγοντας τοξικά άτομα και το παρασκήνιο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, λειτουργεί θεραπευτικά, πιθανόν να αποχωρήσετε από μια θέση εργασίας για να ξεκουραστείτε και να ψάξετε κάτι καινούργιο που θα σας εκφράζει περισσότερο.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ωραίες μέρες για να κάνετε τα ψώνια σας ,να προετοιμάστε το σπίτι σας για τις γιορτές και γενικά είστε σε κλίμα εορταστικό και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σας.   Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, προτάσεις για μια νέα συνεργασία με ένα φιλικό  πρόσωπο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και νιώθετε αρκετά ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή σας σε αγαπημένες ενασχολήσεις , κάνετε τα αδύνατα , δυνατά για να αναθερμάνετε σχέσεις και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας απελευθερώνει από λάθος ερωτικές επιλογές. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ρομαντισμός και όμορφες στιγμές περνάτε με το ταίρι σας, ζείτε το παραμύθι και δεν πρέπει να παραπονιέστε .   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προτάσεις για να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από μια νέα θέση εργασίας και ίσως έτσι καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να νικήσετε τον ανταγωνισμό. μη φοβάστε την επιτυχία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ