Χριστουγεννιάτικη Μελαγχολία: Μπορείς να την ξεπεράσεις ακόμα και αν είσαι ελεύθερη!

Αν ο χωρισμός σου έγινε λίγο πριν την εορταστική περίοδο και νιώθεις μόνη σου και πεσμένη ψυχολογικά υπάρχουν τρόποι για να ξεπεράσεις αυτή την μελαγχολία. Χριστουγεννιάτικη Μελαγχολία: Μπορείς να την ξεπεράσεις ακόμα και αν είσαι ελεύθερη! – Γράφει η Relationship Blogger  Tina Michaelidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

 Βιογραφικό :

“Στα 6 χρόνια μου ως Relationship Blogger μετά από πολύ κλάμα ακούγοντας τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και γράφοντας για τους πρώην έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και για τα λάθη που έχω κάνει καθώς έμαθα και για τις σχέσεις.Μότο μου να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!”
Social Media :

Αν ο χωρισμός σου έγινε λίγο πριν την εορταστική περίοδο και νιώθεις μόνη σου και πεσμένη ψυχολογικά υπάρχουν τρόποι για να ξεπεράσεις αυτή την μελαγχολία ακόμα και αν είσαι ελεύθερη και ακόμα και αν βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια τριγύρω σου δεν χρειάζεται να ζηλεύεις καθόλου γιατί για να χωρίζεις σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν άξιζε!

Τι μπορείς να κάνεις όμως για να το ξεπεράσεις :

  1. Στα ρεβεγιόν μπορείς να κάτσεις με την οικογένειά σου ή να βγεις έξω με τις φίλες σου και να γιορτάσεις την αλλαγή του χρόνου
  2. Αν πάλι δεν θες να βγεις καθόλου μπορείς να καλέσεις τις φίλες σου σπίτι ώστε να μην κάθεσαι μέσα χρονιάρες μέρες και κλαίγεσαι για τον πρώην σου και να δείτε εορταστικές ταινίες
  3. Το shopping therapy είναι ότι πρέπει για εσένα που χώρισες και πίστεψέ με θα σε αναζωογονήσει! Στολισμένες βιτρίνες, παιδάκια που λένε τα κάλαντα και εσύ να κάνεις βόλτες κάνοντας όμορφες σκέψεις.
  4. Αν μπορείς να φύγεις για τις μέρες των γιορτών θα είναι ότι καλύτερο! Θα αλλάξεις παραστάσεις και θα γυρίσεις σπίτι σου ακόμα πιο χαρούμενη
  5. Αν πάλι θέλεις να μείνεις μόνη σου για να τα βρεις με τον εαυτό σου τότε είναι δική σου η επιλογή και ίσως πραγματικά να θες την ηρεμία σου. Μην ξεχνάς μόνο να χαμογελάς και να μην σκας για κάτι που δεν αξίζει!

Καλές Γιορτές να έχεις και εύχομαι ο νέος χρόνος να σε βρει με νέο ταίρι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ