Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη αποκτάς μια άνεση, ελευθερία, γίνεσαι χαριτωμένος/η, σε πιάνουν τα γέλια , θέλεις να ξεχάσεις τη μοίρα σου, την ειμαρμένη και με ευκολία νικάς τις εμμονές. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη αποκτάς μια άνεση, ελευθερία, γίνεσαι χαριτωμένος/η, σε πιάνουν τα γέλια , θέλεις να ξεχάσεις τη «μοίρα» σου, την ειμαρμένη και με ευκολία νικάς τις εμμονές και μπαίνεις σε μια νέα σχέση !

Υστερόγραφο , Άρης στον Κριό τετράγωνο με Ερμή στον Αιγόκερω, συγκρούεσαι με τον συντηρητισμό, τα όρια και έχεις άποψη..

Υστερόγραφο, ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα , και τα δύσκολα γίνονται εύκολα . μη φοβηθείς τη δύναμη σου.

 

Kριός

Κριέ α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει διεξόδους σε προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στον επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με άτομα εξουσίας που επιμένουν να σας καταπιέζουν ή να σας χειραγωγούν. Δυνατότητες εκπαίδευσης, και ερωτικές επιτυχίες σε έρωτες ..από απόσταση. Κριός β’ δεκαημέρου, μέρες που  μπορείτε να ονειρευτείτε, τουλάχιστον να ψάξετε νέους τρόπους επίτευξης στόχων και η ψυχολογία σας λίγο καλύτερα για να εμπιστευτείτε ξανά το σύμπαν και να σταματήσετε να γκρινιάζετε. Μυστικές σχέσεις θέλουν προσοχή. Κριός γ’ δεκαημέρου, δυναμισμός αποφασιστικότητα για να πετύχετε τους στόχους σας, βρίσκεστε στο ιδανικό περιβάλλον για να εδραιώσετε τη θέση σας, ωστόσο προσέξτε το παρασκήνιο και μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Διατηρείστε μια ουδέτερη στάση όταν υπάρχουν εντάσεις και διαξιφισμοί.

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορείτε να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση με την βοήθεια τρίτων , να φτιάξετε την ψυχολογία σας και να είστε πιο δεκτικοί και ανεκτικοί με το ταίρι σας. Μην όμως υπερβάλλετε στις προσδοκίες σας και νιώσετε ριγμένοι από το περιβάλλον σας.  Ταύρος β’ δεκαήμερου, συντροφικές μέρες έρχονται, αλλά και έχετε χρόνο να περάσετε με φίλους, νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα ταιριαστό για εσάς περιβάλλον και αφήστε πίσω κάθε αρνητική σκέψη. Αποδείξτε ότι σας αρέσει η ομαδική προσπάθεια για ένα κοινό στόχο.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προσηλωμένοι στους στόχους σας, κάθε μέρα προγραμματίζετε με ακρίβεια τα βήματα σας και θα κάνετε όλες τις απαραίτητες επαφές για να βρεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους και να προωθήσετε σχέδια.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη και απέναντι σας , ευνοείστε αρκετά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, μπορείτε επιτέλους να νιώσετε ότι σας αγαπούν και καταφέρνετε να ξεπεράσετε αρκετές αντιξοότητες που είχατε με το ταίρι σας. Ευχάριστες στιγμές, συνεργασίες με προοπτική.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, προσηλωμένοι περισσότερο στην οικογένεια και έχετε βάλει αρκετά πίσω τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , οπότε σιγά σιγά πρέπει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας και να μπείτε πάλι δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο. Προσοχή σε αυτοκαταστροφικές σχέσεις.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, καταφέρνετε να ξεπεράσετε οικονομικά πλήγματα αυτές τις μέρες, είτε γιατί θα βρεθείτε σε μια νέα επαγγελματική κατάσταση είτε γιατί θα κερδίσετε κάποια χρήματα από συμφέρουσες αγοραπωλησίες ή κληρονομιές. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθάει στην αναθέρμανση των εργασιακών σας σχέσεων, ευνοείστε αρκετά από το εργασιακό σας περιβάλλον, από τους συναδέλφους σας και γενικά περνάτε μέρες έντονης δημιουργικότητας, αρκεί να μη σας καταβάλλει το άγχος του ανταγωνισμού. Έρωτική καθημερινότητα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ευνοικές συγκυρίες θα σας φέρουν κοντά με το ταίρι σας καθώς μπορεί και να είχατε απομακρυνθεί λόγω εξωγενών παραγόντων και μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να απελευθερωθείτε. Πιθανές σκέψεις για μακρινό ταξίδι. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πρόσωπα κύρους σας βοηθάνε να ξεπεράσετε προβλήματα καθημερινά, ξέρετε πως είναι δύσκολο να βρείτε λύσεις σε χρόνια αδιέξοδα και πρέπει να βάλετε τον πήχη ψηλά και να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Δυναμικές ερωτικές προκλήσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, είστε αρκετά γενναιόδωροι με το ταίρι σας, έτοιμοι να ρισκάρετε και με νέες γνωριμίες , όμως πρέπει να συμβαδίσει η λογική με το συναίσθημα και μην κάνετε παράτολμες ενέργειες. Χρόνος για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Τύχη. Ξαφνικά κέρδη.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, θέλετε να βρείτε τρόπους διαφυγής από μια επαναλαμβανόμενη , μίζερη πραγματικότητα και βέβαια τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, γιατί έχετε πάρει φόρα και έχετε νέους στόχους Καλή ψυχολογία σας συντροφεύει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας αρκετά, είστε ήδη σε ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον και βέβαια συνειδητοποιείτε ότι είναι στο χέρι σας να πετύχετε μια καλύτερα αμειβόμενη θέση με πιο θετικές προοπτικές.

Παρθένος
Παρθένε α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη περνάτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια σας, δίνετε προτεραιότητεα στα μέλη της οικογενείας και ίσως προετοιμάζετε να μπείτε στο δικό σας χώρο και να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Έξοδα και καταναλωτική μανία.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, πιθανόν να βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια νέα γνωριμία και νιώθετε ευγνώμονες για ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Νικήσατε το μικρόβιο της αμφιβολίας και επιθυμείτε σφοδρά την βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δυναμικές συμφωνίες τώρα ξεκινάνε, έχετε μπει σε φάση αναδόμησης των επαγγελματικών σας και είστε αρκετά πιο σίγουροι για το τι θα επακολουθήσει. Μη φοβηθείτε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα που υπονομεύουν τις ενέργειες σας. Πιθανά κέρδη.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Τοξότη σας κάνει πιο αισιόδοξους, έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω, να συναντήσετε φίλους, ξεπερνώντας την κακή ψυχολογία που σας είχε καταβάλλει τις προηγούμενες μέρες και καλο είναι να γνωρίζετε πως όλα είναι περαστικά , άρα μπορείτε και να τα καταφέρετε. Μην έρχεστε σε ρήξη με το περιβάλλον σας.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  θετικές μέρες για να ψάξετε μια νέα εργασία , να αναβαθμίσετε το εργασιακό σας περιβάλλον και να αναθερμάνετε τις συναδελφικές σας σχέσεις. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και να οργανώσετε την καθημερινότητα σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, φυσικά και έχετε το χρόνο να επαναπροσδιορίσετε στόχους , επιθυμίες, να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό ή αρνητικά συναισθήματα που σας μπλοκάρουν και να βρείτε ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Σας στηρίζει η οικογένεια σας.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, είστε σαφώς καλύτερα, ευνοείστε σε θέματα οικονομικά αλλά συνειδητοποιείτε ότι έχει ανέβει η αυτοεκτίμηση σας καθώς έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα . Οικονομική εύνοια νέες πηγές εσόδων.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, τυχεροί στον έρωτα είστε αυτήν την εβδομάδα, βρίσκεστε με το ταίρι σας και θα αποζημιωθείτε για τα δύσκολα του παρελθόντος. Νέες σχέσεις για τους ελεύθερους.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου τελικά συνειδητοποιείτε ότι μετράει η γνώμη σας, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε και καταφέρνετε να διακριθείτε στο περιβάλλον σας. Στιγμές δικαίωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας είναι καλός οιωνός και για τα οικονομικά σας αλλά και για τις προσωπικές σας σχέσεις, είστε σαφώς πολυ καλύτερα και μπορεί ο Δίας να έτρεξε στο δεκαήμερο σας, ωστόσο σας επηρεάζει ακόμα και αξιοποιήστε ευκαιρίες που σας είχαν διαφύγει λόγω υποχρεώσεων. Έρωτας, φλερτ και αγορές. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε τη διάθεση να συνθηκολογήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους , να ξεπεράσετε ότι σας έχει πληγώσει, γενικά να φτιάξετε μια καλύτερη καθημερινότητα και δεν θέλετε με τίποτα να γυρίσετε στα παλιά. Πιθανή οικονομική ενίσχυση σας ανακουφίζει. Τοξότης γ’ δεκαημέρου υπάρχει πάντα μέσα σας η επιθυμία να μεγαλουργήσετε σε ότι και να κάνετε, με αποτέλεσμα τώρα να βοηθιέστε από το σύμπαν και να προχωράτε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια σας. Οικονομικη βελτίωση.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί την ψυχολογία σας, επίσης έχετε αρκετές κατακτήσεις που ίσως δεν θα έπρεπε να βγουν στην επιφάνεια, ωστόσο επειδή γενικά σας ζορίζει ο οικογενειακός περίγυρος, καλό θα ήταν να το ρίξετε έξω και να μην αποθαρυνθείτε από τα γνωστά πρέπει σας.. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, βγαίνετε συχνά έξω από το πρόγραμμα σας αυτήν την εβδομάδα, θα αφήσετε πίσω αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν τη δουλειά σας και θα προσπαθήσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας χωρίς να έχετε τις γνωστές σας τύψεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  αρκετά αποφασισμένοι να νικήσετε τις αντιξοότητες, είστε αρκετά καλά αυτήν την περίοδο, διανύετε μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας και αυτό σας οδηγεί σε έξυπνες λύσεις και ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξοτη βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σας, ανοίγει το φιλικό σας κύκλο και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν αρκετά τώρα αλλά και στο μέλλον. Επίσης, είστε έτοιμοι να πάρετε μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δώστε έμφαση στα σχέδια σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  πετάτε στα σύννεφα αυτήν την περίοδο, είτε γιατί είστε πολύ ερωτευμένοι είτε γιατί έχετε δει χρήμα ..στο πορτοφόλι σας και δεν πιστεύετε στην τύχη σας. Προσέξτε όμως να μην ξοδεύετε περισσότερα απ΄όσα έχετε. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, αρκετά ενδυναμωμένοι να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο ή μια αρνητική κατάσταση μέσα στο περιβάλλον σας, εύκολα θα φύγετε από το ρόλο του θύματος και θα βάλετε όρια. Καιρός ήταν.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στό ζώδιο του Τοξότη είναι βοηθητική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσα από μια προαγωγή ή νέα θέση. Έτσι, και φροντίζοντας καλύτερα τον οικονομικό σας προυπολογισμό θα βγείτε τελείως κερδισμένοι αυτήν την περίοδο.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά ανανεωμένοι, έχετε καταφέρει να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και ουσιαστικά στοχεύετε σε νέους στόχους και επιθυμίες. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Έντονος συναισθηματισμός. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ξαφνικές ανακατατάξεις στη ζωή σας καθορίζουν τις τωρινές σας συνθήκες και φυσικά αναμένετε πλέον τα καλύτερα καθώς σας στηρίζουν δυνατοί φίλοι και έχετε καταφέρει να κάνετε έξυπνες συμμαχίες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ