Πότε πρέπει να αγοράσω τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού μου;

Τα μωράκια κάνουν τα πρώτα τους βήματα συνήθως από την ηλικία των έξι μηνών και μετά. Η καλή εφαρμογή που θα έχουν τα παπούτσια είναι απαραίτητη για να μην αποκτήσει το παιδί προβλήματα με τα πόδια όταν μεγαλώσει. Πότε πρέπει να αγοράσω τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού μου;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η επιλογή του σωστού παπουτσιού για τα βρέφη και τα νήπια είναι μια σημαντική δουλειά αφού ειδικά στην βρεφική ηλικία γίνεται η πρώτη προσπάθεια για βάδισμα. Ένα παπουτσάκι που θα βοηθήσει το βρέφος στα πρώτα του βήματα είναι το Α και το Ω στις αγορές μας! Θα το βοηθήσει στην σωστή βάδιση κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση του ποδιού, ενθαρρύνουν τη γνωστική ανάπτυξη επιτρέποντάς του να αισθάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Σίγουρα εμείς οι γονείς ανυπομονούμε για την πρώτη μας αγορά όμως θα πρέπει να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας. Καλό θα ήταν να αφήσουμε το βρέφος να περπατήσει αρχικά για λίγες εβδομάδες με γυμνά πόδια αποκτώντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται σε αυτό το τόσο σημαντικό νέο στάδιο. Στην συνέχεια καλό θα ήταν να επιλέξουμε παπουτσάκια ελαφριά, μαλακά, που να εφαρμόζουν σωστά στο ποδαράκι. Παπουτσάκια για τα πρώτα βήματα στην βρεφική αλλά και για πιο μετά στην νηπιακή ηλικία εξαιρετικής ποιότητας και προδιαγραφών είναι τα παπουτσάκια ATTIPAS. Αν δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σας, μάλλον ήρθε η στιγμή!

Ρίξτε μια ματιά στα φανταστικά τους σχέδια ΕΔΩ

Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά παπούτσια μπορούν να φορεθούν και να αφαιρεθούν πολύ εύκολα, όπως ακριβώς γίνεται με τις κάλτσες. Μικρές τρύπες στη σόλα απελευθερώνουν τη θερμότητα και σε αυτό οφείλεται η ικανότητα του παπουτσιού να αναπνέει (διεθνής πατέντα). Η Attipas διορθώνει το πρότυπο βάδισης των νηπίων κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση σε ολόκληρη τη σόλα.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η καλύτερη επιλογή για τη γρήγορη και σωστή ανάπτυξη των παιδικών πελμάτων είναι η βάδιση με γυμνό πόδι, ώστε εξασκούν τα δαχτυλάκια τους και τους μύες της καμάρας, ώστε να αναπτύξουν μεγαλύτερη δύναμη και ισορροπία.

Όμως για λόγους ασφαλείας όπως και για κοινωνικούς λόγους τα παιδιά δεν μπορούν να βαδίζουν ξυπόλητα όλες τις ώρες και σε όλες τους τις δραστηριότητες. Τα Attipas ουσιαστικά δημιουργήθηκαν για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη, προσομοιάζοντας τη βάδιση με γυμνό πόδι προσφέροντας παράλληλα προστασία και ασφάλεια στο πέλμα και μία χαρούμενη επιλογή στην υπόδηση του παιδιού. Αν το μωρό σας μπουσουλάει σε δάπεδο με πλακάκια, τα γυμνά πατουσάκια του θα κρυώσουν και οι κάλτσες από την άλλη είναι πιθανό να μετατρέψουν το πάτωμα σε παγοδρόμιο!

Η Attipas λανσαρίστηκε το 2011 μετά από 7 έτη σχολαστικής έρευνας και εξέλιξης, σε  συνεργασία με το κέντρο κινητικής ανάπτυξης του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ. Ο σχεδιασμός των παπουτσιών Attipas βασίζεται σε κινητικές και φυσικο-δυναμικές δοκιμές του βαδίσματος των νηπίων.

Το παπούτσι για μέσα και έξω από το σπίτι

Τα Attipas είναι το πρώτο παπούτσι στον κόσμο που μπορεί να φορεθεί τόσο μέσα  στο σπίτι όσο και στις εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Μέσα στο σπίτι προστατεύει το πέλμα των μικρών παιδιών από το κρύο και από την ολισθηρότητα των δαπέδων.

Εκτός σπιτιού αποτελούν ιδανική επιλογή για παιδότοπους ή παιδικούς σταθμούς, χλοοτάπητας ή deck, μπαλκόνι ή πυλωτή, παιδικά πάρτυ ή φιλικά σπίτια καθώς καθώς δεν γλιστρούν, είναι ευκολοφόρετα από τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάζουν να τα φορούν μόνα τους και είναι ελαφριά σαν κάλτσες προσφέροντας παράλληλα προστασία.

Είναι μαλακά και εύκαμπτα, δεν πιάνουν καθόλου χώρο μέσα στην τσάντα γίνονται μία εύκολη επιλογή. Επίσης επειδή πλένονται σαν κάλτσες και στεγνώνουν πολύ γρήγορα.

Μπορούν να φορεθούν σε όλους τους χώρους όπου απαγορεύεται η χρήση παπουτσιών όπως επίσης σε παιδικές χαρές, σε χώρους γύρω από πισίνες, στην παραλία όπως και για χαλαρές βόλτες.

Μη ξεχάσετε να διαβάσετε σχετικές έρευνες και μελέτες ΕΔΩ σχετικά με την αξιολόγηση της πελματιαίας πίεσης

Επίσης αν επιλέξετε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Attipas βολεύει αφάνταστα και η αμεσότητα της παράδοσης. Τα αγοράζω σήμερα και αν μένω Αθήνα τα έχω την επόμενη ημέρα ή το πολύ μετά από τρεις και σε επαρχία το πολύ 3 με 5 ημέρες. Για αγορές πάνω από 45 ευρώ έχω δωρεάν μεταφορικά και σε διαφορετική περίπτωση με αγορές μικρότερης αξίας, κόστος μεταφορικών 3,5 ευρώ και υπηρεσία αντικαταβολής στα 2,5 ευρώ. Τρόποι πληρωμής; Με αντικαταβολή, με πιστωτική (χρεωστική και προπληρωμένη) κάρτα, με τραπεζική κατάθεση. Ε δεν θέλεις κάτι παραπάνω έτσι; Σε περίπτωση που το νούμερο δεν μας πέσει καλά δεν υπάρχει άγχος, απλά με ένα email προγραμματίζουμε την αλλαγή του εντός 14 ημερών από την αγορά του.

Σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών και των στοιχείων σας; Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank. Η διαδικτυακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Attipas χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο ασφαλών συναλλαγών (SSL) – κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στους Όρους Χρήσης του καταστήματος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα τους στο FACEBOOK!!!

Καθώς και στο Instagram Account τους!!!

Αυτή την περίοδο τρέχουν και εκπτώσεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ