Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτου της ΧΙΡΟ ΑΡΙΚΑΟΥΑ

Ένα αλληγορικό μυθιστόρημα για τη φιλία και την αφοσίωση, για την καλοσύνη, την αγάπη και την συντροφικότητα που είναι ανάγκη όλων μας παντού στον κόσμο σε κάθε γωνιά της γης. Το χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτου της ΧΙΡΟ ΑΡΙΚΑΟΥΑ – Γράφει η Μαρία Διακαντώνη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Σ΄έναν κόσμο απομόνωσης και αποξένωσης, σ`έναν κόσμο όπου σχεδόν καθημερινά κατακλυζόμαστε από σκηνές βίας και σκληρότητας, όλοι έχουμε ανάγκη από μια όμορφη εικόνα, από μια θετική αύρα που θα γαληνέψει το πνεύμα και θα απαλύνει τις αιχμές της ψυχής.
Αυτό ακριβώς βρήκα στο Το Χρονικό ενός πολυταξιδεμένου γάτου της ΧΙΡΟ ΑΡΙΚΑΟΥΑ. Ένα όμορφο βιβλίο από τη μακρινή Ιαπωνία. Μια όαση γαλήνης, ζεστασιάς και τρυφερότητας. Ένα βιβλίο που σου ξυπνά τα πιο όμορφα συναισθήματα. Αυτό θα πρέπει να είναι και το μυστικό της παγκόσμιας επιτυχίας του. Είναι η ιστορία του Νάνα και του Σατόρου.  Μια ιστορία μάθημα αγάπης, στοργής και αφοσίωσης.
Ένας πανέξυπνος γάτος κι ένας ευγενικός νέος άντρας με καρδιά και αγκαλιά ανοιχτή στον κόσμο, συναντήθηκαν στο γκαράζ μιας πολυκατοικίας. Σιγά-σιγά μπήκαν ο ένας στη ζωή του άλλου με σεβασμό και διακριτικότητα. Όταν ο γάτος βρέθηκε με σπασμένο πόδι, κατέφυγε  στον Σατόρου για να τον βοηθήσει και δύο μήνες αργότερα. ο αδέσποτος και ανεξάρτητος γάτος, έγινε ο “Νάνα”του Σατόρου και μια σπάνια και αδιάρρηκτη σχέση φιλίας είχε δημιουργηθεί.
Πέντε χρόνια αργότερα θα ξεκινήσουν οι δυο τους ένα μεγάλο ταξίδι για να επισκεφτούν τους παιδικούς φίλους του Σατόρου. Ένα ταξίδι με κρυφό σκοπό, στα πανέμορφα τοπία της Ιαπωνίας που τους γέμισε με υπέροχες εικόνες, χρώματα και μυρωδιές. Μια μοναδική εμπειρία για τον Νάνα που θα αντικρίσει για πρώτη φορά τη θάλασσα και θα κατατρομάξει από τη βουή των κυμάτων,που θα μαγευτεί από τις απέραντες εκτάσεις των μωβ και κίτρινων αγριολούλουδων, το απάτητο χιόνι και ένα μοναδικό ουράνιο τόξο.
Ένα αλληγορικό μυθιστόρημα για τη φιλία και την αφοσίωση, για την καλοσύνη, την αγάπη και την συντροφικότητα που είναι ανάγκη όλων μας παντού στον κόσμο σε κάθε γωνιά της γης.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ένα μυθιστόρημα σαν παραμύθι, γραμμένο απλά με πολλή ευαισθησία αλλά και χιούμορ, καθώς σ`ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου αφηγητής είναι ο ίδιος ο γάτος που σκέφτεται και μονολογεί, που παρατηρεί, σχολιάζει,
σαρκάζει και φιλοσοφεί, που μας γοητεύει και μας συγκινεί.
Η δική μου ιστορία σύντομα τελειώνει. 
  Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για στενοχώρια.
  Καθώς απαριθμούμε τις αναμνήσεις ενός ταξιδιού, ξεκινάμε
  για το επόμενο. Τιμώντας αυτούς που προηγήθηκαν.
  Τιμώντας αυτούς που θα ακολουθήσουν.
  Και μια μέρα, θα ξανασυναντήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους
κάπου πέρα απ`τον ορίζοντα.
Μια τρυφερή ιστορία που θα σου φέρει δάκρυα στα μάτια και πιστεύω θα σε κάνει λίγο καλύτερο άνθρωπο.
Πραγματικά το αγάπησα.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΜΙΝΩΑΣ
 
Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι .

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ