Ο Φοίβος – Διασκεδαστικές ιστορίες που περιγράφουν όλα τα στάδια της παιδικής ανάπτυξης.

    Μαμά φοβάμαι το σκοτάδι, θέλω την πιπίλα μου, δεν θέλω να πάω στον γιατρό! Το κάθε βιβλίο καταπιάνεται με έναν προβληματισμό του παιδιού σας, μια φοβία, ανασφάλεια! Εξαιρετική προσέγγιση και ευκαιρία για συζήτηση με το παιδί σας! Ο Φοίβος – Διασκεδαστικές ιστορίες που περιγράφουν όλα τα στάδια της παιδικής ανάπτυξης.

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Στις ιστορίες αυτές περιγράφονται όλα τα στάδια της παιδικής ανάπτυξης. Είναι γραμμένα με απλή, κατανοητή γλώσσα, με ζωντανή έγχρωμη εικονογράφηση που κεντρίζει το ενδιαφέρον και τη φαντασία των μικρών παιδιών.

    Τα παιδιά μαθαίνουν καλούς τρόπους, να μην είναι ακατάστατα, να μοιράζονται, να αγαπούν τα αδερφάκια τους, το σχολείο, να μην φοβούνται.

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το διάβασμα παραμυθιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας ενεργοποιεί μέρη του εγκεφάλου τους που βοηθούν στην ανάπτυξη της φαντασίας και της κατανόησης μιας αφήγησης. Δεξιότητες  που αποτελούν κλειδί στην ανάπτυξη της γλωσσικής ικανότητας, αλλά και των ικανοτήτων στη γραφή και την ανάγνωση. Ταυτίζονται με τους ήρωες, οι οποίοι λειτουργούν ως πρότυπα προς μίμηση για τα παιδιά.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σελίδα των Εκδόσεων Κεντικελένη ή στα παρακάτω τηλέφωνα για να επωφεληθείτε από την προσφορά που διαθέτουν οι εκδόσεις αποκλειστικά για εσάς:
    ? 6982091565 (whats up)
    ☎️2103600014/ 2103636998

    Βρείτε όλα τα βιβλία ξεχωριστά και στο site των εκδόσεων ΕΔΩ!

    Ακολουθήστε τις Εκδόσεις Κεντικελένη και στο Instagram ΕΔΩ!

    Ας δούμε όλους τους τίτλους της σειρά βιβλίων Ο Φοίβος στο παρακάτω βίντεο και μη ξεχάσετε κάνετε σήμερα Subscribe για να μη χάνετε κανένα βίντεο από το κανάλι του Mommyjammi.gr

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ