Τι θα γίνει στη Χειροτέχνικα Θεσσαλίας;!

Οι μέρες περνούν, το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου πλησιάζει, οπότε και τίθεται το εύλογο ερώτημα.. Τι θα γίνει στη Χειροτέχνικα Θεσσαλίας;!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλους τους τομείς της χειροποίητης δημιουργίας στις οποίες παρέχεται γνώση και σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, για όλους τους φίλους του Handicraftκαι του Do-It-Yourself.
Πάντα υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών του χώρου!

Η καρδιά του φεστιβάλ χτυπάει φυσικά στα Craftroomsόπου η γνώση παίρνει σχήμα και μορφή μέσω της πρακτικής εφαρμογής.
Πέντε διαφορετικής θεματολογίας δωμάτια, φιλοξενούν συνολικά 40 σεμινάριαγια όλα τα γούστα και επίπεδα γνώσεων, όπου ο κάθε συμμετέχοντας δημιουργεί επιτόπου ένα χειροτέχνημα (με υλικά που παρέχονται από τη διοργάνωση) το οποίο μπορεί να πάρει μαζί του κατά την αναχώρησή του.

Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα..

 

 

 

Ημερίδα Δημιουργικού Επιχειρίν

Το Σάββατο 6 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν 3 ομιλίες με κεντρικό θέμα την επιχειρηματικότητα στον τομέα της χειροποίητης δημιουργίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (με την προϋπόθεση ηλεκτρονικής προεγγραφής), με την ημερίδα να απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν επιχειρηματικές ιδέες και συμβουλές,καθώς και στρατηγικές, για τη σταδιοδρομία τους στην ολοένα και εξελισσόμενη βιομηχανία του Handicraftκαι του Do-It-Yourself.

Απευθύνεται τόσο σε δημιουργούς οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, όσο και σε επιχειρηματίες οι οποίοι αναζητούν καινούργιες ιδέες για την ανάπτυξη και εξέλιξη των δραστηριοτήτωντους.

Τον ρόλο των ομιλητών, αναλαμβάνουν 3 έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα μεταλαμπαδεύσουν στους συμμετέχοντες μυστικά και τακτικές του τομέα των προϊόντων χειροτεχνίας, αντλούμενα από την προσωπική τους πολύχρονη πορεία.

· Ζαχαρίας Πολυμενάκος (CreativeBizlab): Πώς να στήσετε μία κερδοφόρα δημιουργική επιχείρηση στο Etsy.com και όχι μόνο

  • Βάλια Μπινίκου(ftiaxto.gr): Τι να πουλήσω τελικά; Επιλέγοντας το προϊόν που θα σε αναδείξει
    · Αντώνης Δαυίδ (anthonydavidphoto.com): Η δύναμη της φωτογραφίας και τα μυστικά της επιτυχημένης φωτογράφησης με απλά μέσα.Τέλος, δε θα μπορούσε να υπάρξει φεστιβάλ χωρίς τους εκθέτες οι οποίοι μέσω μιας εξαιρετικά μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, θα εφοδιάσουν τους επισκέπτες με υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας, όλα σε αρμονία με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον χώρο.

Η Skag με την τεράστια ποικιλία της σε χαρτικά είδη, η Powertexμε τα πρωτοποριακά υλικά της, η πρωτοπόρος στον τομέα της τρισδιάστατης εκτύπωσης3DHubVolos, η TheCakersμε τις ζαχαροπλαστικές της δημιουργίες, η DiamondDotzμε πληθώρα υλικών χειροτεχνίας, το βιβλιοπωλείο Ματιές με τη μεγάλη ποικιλία του σε γραφικά είδη και οι Γυναίκες Δημιουργοί που προωθούν τη γυναικεία παρουσία στον χώρο της χειροποίητης δημιουργίας, δίνουν δυναμικά το παρόν και μετατρέπουν τη Χειροτέχνικα Θεσσαλίας, στο μεγαλύτερο σημείο συνάντησης για craftersαπό τον νομό αλλά και όλη την Ελλάδα!

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ
https://xeirotexnika.gr/

Το groupτης διοργάνωσης στο Facebook
https://www.facebook.com/xeirotexnika/

και τη σελίδα του event
https://www.facebook.com/events/370682743750486/

Βρείτε μας επίσης στο Twitter, το Instagramκαι το YouTube

Σας περιμένουμε όλους στη μεγαλύτερη γιορτή της χειροτεχνίας, πάντα με τη σφραγίδα Χειροτέχνικα!

To Mommyjammi.gr στους χορηγούς επικοινωνίας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ