Έχει και η δική σας κόρη πάθει εμμονή με τα Santoro;

Μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε αρχικά για την παγκόσμια τρέλα των Santoro. Ναι ξέρω πήρατε τσάντα, κασετίνα, μολύβια, κάρτες και αυτοκόλλητα, άλμπουμ, ρούχα, φανέλες. Έχει και η δική σας κόρη πάθει εμμονή με τα Santoro;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ναι ξέρω πήρατε τσάντα, κασετίνα, μολύβια, κάρτες και αυτοκόλλητα, άλμπουμ, ρούχα, φανέλες μέχρι και βρακιά με το συμπάθιο. Είναι μια μανία, μια τρέλα που μας δημιουργεί προβληματισμούς. Τι είναι αυτά τα ανέκφραστα κορίτσια χωρίς στόμα και μύτη;

H Santoro είναι μία εταιρία σχεδιαστών που ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1985, από τους Lucio και Meera Santoro, με κύρια προϊόντα τα αξεσουάρ μόδας και διάφορα είδη που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Από το 2010 και μετά, η εταιρία παράγει προϊόντα με πολλές διαφορετικές «φίρμες», τα οποία διανέμει σε περισσότερες από 55 χώρες. Τα αγαπημένα κορίτσια χωρίς μύτη, στόμα, φρύδια και αυτιά, λοιπόν, λέγονται Gorjuss και φέτος σβήνουν 8 κεράκια!

Σχεδιάστριά τους είναι η Suzanne Woolcott

Ο λόγος για μια 30χρονη από την Γλασκώβη, η οποία σχεδιάζει ασταμάτητα. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά, ενώ έργα της έχουν εκτεθεί σε γκαλερί σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά συχνότερα στο Hollywood, τη Ν. Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ. Η εταιρία Santoro, εντυπωσιάστηκε από τα σχέδια της Suzanne και έτσι συνεργάστηκε μαζί της, για να δημιουργήσουν τη δημοφιλή σειρά από αξεσουάρ για κορίτσια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ένα δυσάρεστο συμβάν έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της Woolcott: Έμεινε ανάπηρη, πέρασε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και πλέον δεν μπορεί να περπατήσει καθόλου. Όλη αυτή η διαδικασία επηρέασε τρομερά τη δουλειά της και τον τρόπο που «βλέπει» τα κορίτσια της, ωστόσο οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να αυξάνονται. Σε κάθε περίπτωση, πλέον, δίνει έμφαση στην δύναμη που ένα κορίτσι χρειάζεται να έχει για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής.

Η ίδια η Woolcott, σε συνέντευξή της λέει, ότι σχεδιάζει βάζοντας πολύ αγάπη στα «κορίτσια» της. Έχει επιλέξει να ζωγραφίζει μόνο κορίτσια, γιατί με αυτά ταυτίζεται και μπορεί να αποδώσει όσα φαντάζεται και έχει νιώσει. Η ίδια, επισημαίνει, ότι μπορεί τα πρόσωπα των κοριτσιών της να έχουν μόνο μάτια, όμως με έναν περίεργο τρόπο εκφράζουν έντονα συναισθήματα καθώς τα κοιτάζει κανείς.

Το μήνυμα, λοιπόν, είναι το εξής: Δεν υπάρχουν σωματικά ή άλλα εμπόδια που να μπορούν να μας αποτρέψουν από το να επικοινωνήσουμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Η κόρη μου η Κωνσταντίνα σαφώς και ανήκει στη κατηγορία των κοριτσιών όπου έχουν λατρεία με τα santoro και διαθέτει αρκετά πράγματα στην συλλογή της. Να θυμάστε, δεν είναι κακό τα παιδιά μας να λατρεύουν κάποια αντικείμενα, δεν θα κρατήσει για πάντα αυτό και σίγουρα θα το θυμούνται σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Οι συλλογές μόνο καλό κάνουν στα παιδιά αφού τους δίνουν τη δυνατότητα να παρατηρούν, να μπαίνουν στη λογική της ανταλλαγής και της συνεργασίας.

Πέρα από από τις συλλογές και τα λοιπά αντικείμενα εγώ θα σας δείξω και τα αγαπημένα μας παπούτσια santoro που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στα Kokoriko Shoes!!!!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Βέβαια αξίζει να σας πω ότι αυτή την περίοδο οι εκπτώσεις/προσφορές συνεχίζονται στα Kokoriko shoes και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για άκρως συμφέρουσες αγορές σε αντρικά, γυναικεία και παιδικά (για αγόρι και κορίτσι). Προσωπικά όπως σας έχω ξαναπεί μόλις ακούσω εκπτώσεις και προσφορές δεν υπάρχει πιθανότητα να τις προσπεράσω έτσι απλά. Είναι σίγουρο ότι θα ρίξω μια ματιά γιατί με αυτό το τρόπο θα αγοράσω ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που λείπουν αυτή την περίοδο από την κόρη μου.

Δείτε ανά κατηγορία τα παρακάτω:

Προσφορές στα παιδικά για κορίτσι, δείτε τα όλα ΕΔΩ:

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Προσφορές στα παιδικά για αγόρι, δείτε τα όλα ΕΔΩ:

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Προσφορές στα αντρικά ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ και για τις προσφορές στα γυναικεία ΕΔΩ!

Καλές μας πασχαλινές αγορές, σε μικρούς και μεγάλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ