Δυο παιδικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από την βιβλιοθήκη σας!

  Δύο μοναδικά βιβλία από τις εκδόσεις Φουρφούρι, που θα σας κερδίσουν με την πληθωρική απλότητά τους, τις  μοναδικές τους εικονογραφήσεις και την εξαιρετική ευκαιρία που θα δώσουν στα παιδιά σας για συζήτηση και αυτοσχέδια διήγηση. Δυο παιδικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από την βιβλιοθήκη σας!

  Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

  Σειρά. To Ταξίδι είναι το πρώτο βιβλίο.

  Η τριλογία του Aaron Becker δεν είναι βιβλία χωρίς λόγια. Είναι βιβλία µε άπειρα λόγια και για όλες τις ηλικίες. Βιβλία που επιτρέπουν στον αναγνώστη να βυθιστεί στην ιστορία και να τη στολίσει µε τη δική του προσωπική αφήγηση, διαφορετική κάθε φορά που θα το ξανανοίξει. -Χαρά Κατσάρη – Εκπαιδευτικός και συγγραφέας.

   

   

   


  Την σειρά έρχεται να συμπληρώσει το δεύτερο βιβλίο η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ που θα βρείτε επίσης από τις εκδόσεις Φουρφούρι. Η μοναδική του και πλούσια εικονογράφηση θα σας κερδίσει και η ιστορία μπορεί να ειπωθεί κάθε φορά και με διαφορετικό τρόπο από εσάς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς ή τα παιδιά. Ιδανική άσκηση ανάπτυξης του λόγου των παιδιών μέσα από την ίδια τους την φαντασία.

  Η απρόσμενη και μαγική εμφάνιση ενός βασιλιά ξαφνιάζει δύο φίλους στο πάρκο της πόλης. Ο βασιλιάς σπρώχνει έναν χάρτη και κάποια περίεργα αντικείμενα μπροστά τους, αλλά προτού μπορέσει να εξηγήσει, συλλαμβάνεται από εχθρικές δυνάμεις και βρίσκεται πίσω στον μαγεμένο κόσμο του. Κι έτσι ξαφνικά, οι δύο φίλοι παγιδεύονται σε ένα ξέφρενο κυνήγι για τη διάσωση του μυστηριώδους μονάρχη. Ξεκινούν την αναζήτηση της ερμηνείας του χάρτη που, όπως ελπίζουν, θα σώσει τον βασιλιά και τους ανθρώπους του από το σκοτάδι.

  Ο συγγραφέας και εικονογράφος Aaron Becker παρουσιάζει τη συνέχεια στην εκπληκτική του τριλογία, η οποία ξεκίνησε με το βραβευμένο με Caldecott Honor Ταξίδι, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση στους αναγνώστες του χάρη στους μοναδικούς υπέροχους κόσμους του!

  Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

  Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω – GREBAN QUENTIN

  Κάθε παιδί έχει τον δικό του χαρακτήρα, τις δικές του συνήθειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Κάθε παιδί ανάλογα με αυτό που αγαπά να κάνει, ανάλογα με αυτό που πραγματικά το εκφράζει, εκφράζει και την επιθυμία του σχετικά με το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Είναι πολύ ενδιαφέρον όταν γίνεται η ερώτηση σε μικρά παιδιά, για το τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Μέσα από τις απαντήσεις τους ανακαλύπτεις ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας τους ίσως και της αντίληψής τους…

  Ο δάσκαλος στο σχολείο ρωτά τους μικρούς του μαθητές να του πουν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. Οι απαντήσεις; Πολλές και διάφορες. Γιατρός, αστυνομικός, οδηγός τρένου, ταχυδρόμος. Όμως η μικρή Ζιλιέτ δυσκολεύεται πολύ, δεν ξέρει ακόμα… Σκέφτεται πολύ και όταν έρχεται η σειρά της να απαντήσει, τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ