Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20 έως 26 Μαΐου 2019

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Διδύμους, αγαπάμε τη ταχύτητα,  απασφαλίζουμε ζώνες, γινόμαστε λαλίστατοι και λέμε πολλά ..πολλά λόγια ..φτιάχνουμε παραμύθια με όμορφο τέλος! Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20 έως 26 Μαΐου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Φλερτ, αναθέρμανση του φιλικού μας κύκλου, έρωτας χωρίς δέσμευση και χαρούμενες στιγμές  πλήρης ..αφασίας και ξεγνοιασιάς.

Υστερόγραφο..η Αφροδίτη στον Ταύρο , συνεχίζεται το πάρτυ των αισθήσεων.

Υστερόγραφο..ο Άρης σε τετράγωνο με τον Χείρωνα.. πολεμάς να θεραπεύσεις τις πληγές σου .. οδυνηρή αναπόληση ή διεκδίκηση ενός έρωτα..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους δίνουν το προβάδισμα σε συγγενικές σχέσεις,καθημερινές μετακινήσεις, σπουδές και σχέδια επιμόρφωσης. Μια αρκετά δυναμική εβδομάδα ξεκινά, όπου το μόνο μελανό σημείο είναι ότι έχετε μια τάση να αναμασάτε το παρελθόν και να εκρήγνυστε όταν συζητάτε για περασμένες σχέσεις. Τα οικονομικά σας συνεχώς μεταβάλλονται.  Κριός β’ δεκαημέρου,  προς το τέλος της εβδομάδας θα αλλάξει η ψυχολογία σας, καθώς η Αφροδίτη θα κινηθεί στο δικό σας δεκαήμερο και έτσι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα ..ωραία της ζωής, τον έρωτα, το φλερτ και ίσως αδειάσετε το πορτοφόλι σας ικανοποιώντας τη καταναλωτική σας μανία. Κριός γ’ δεκαημέρου ,νιώθετε πίεση και άγχος από το περιβάλλον σας , καθώς τρέχετε για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και ίσως ανακαλύψετε ότι οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται. Την ίδια στιγμή επιθυμείτε διακαώς να αλλάξετε και να βγείτε από παγιωμένες καταστάσεις, τη αντιπαθητική στασιμότητα .

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους θα δώσετε προβάδισμα στην ανεύρεση νέων πηγών εσόδων, θέλετε διακαώς να αυξηθεί το εισόδημα σας, όμως πρέπει να κινηθείτε περισσότερο ανατρεπτικά, ακολουθώντας μια καινοτόμο εργασία και επιλέγοντας κάτι τελείως διαφορετικό. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο και σας κάνει πιο ελκυστικούς και γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο με αποτέλεσμα να ανέβουν οι κατακτήσεις σας. Προσοχή μην αμελείτε την υγεία σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ψυχολογικές διακυμάνσεις και η αναποφασιστικότητα γύρω από ένα σχέδιο ζωής, καθώς επιθυμείτε να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα η οποία θα σας χαρίσει την ..ανεξαρτησία σας, ωστόσο ακόμα δεν είστε έτοιμοι να σπάσετε αυγά. Δείτε με προσοχή νομικές εκκρεμότητες και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, Με Ήλιο και Ερμή στο δεκαήμερο σας γιορτάζετε τα γενέθλια σας και είστε πιο επικοινωνιακοί και έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια που θα σας απογειώσουν. Μια νέα γνωριμία θα σας αγγίξει συναισθηματικά. Αφήστε φόβους και αρνητικές σκέψεις και τολμήστε να συνεργαστείτε με το φιλικό σας κύκλο. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη αγγίζει το δικό σας δεκαήμερο και ίσως επικεντρωθείτε σε αισθηματικά ζητήματα που όμως ακόμα δεν έχουν εξελιχθεί. Μυστικές κρυφές συναντήσεις. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε την αλλαγή μέσα σας , κυρίως μετά από γεγονότα που συνέβησαν και συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο όλων των πραγμάτων , συμφιλιώνεστε σιγά σιγά με τον εαυτό σας. Προσωπικές σχέσεις σας μεταμορφώνουν.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους φωτίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο αλλά συγχρόνως σας βάζουν σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος και θα προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε τους εχθρούς από τους φίλους. Συγχρόνως νιώθετε μια έξτρα πίεση από άτομα που συνηθίζουν να σας επιβάλλουν τις απόψεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου προς το τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σας και θα επανασυνδεθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον που σας στηρίζει με ανιδιοτέλεια. Πιθανή εκπλήρωση κρυφών επιθυμιών. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,διανύετε μια εξελικτική φάση , όπου γίνονται αποκαλύψεις, βέβαια πάντα βάζετε και κάτι κάτω από το χαλί ωστόσο θα μπορέσετε να κάνετε την επανάσταση σας και υιοθετώντας νέα κριτήρια.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους φωτίζουν το φιλικό σας κύκλο, μπορείτε να επενδύσετε σε δημόσιες σχέσεις, σε συνεργασίες και να προωθήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια σας. Είστε όμως αρκετά μπερδεμένοι μέσα σας και αναζητάτε νέους τρόπους ενδυνάμωσης που θα σας λυτρώσουν από πληγές του παρελθόντος.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας ευνοεί μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς θα γνωρίσετε άτομα που έχουν κύρος και μπορούν να σας βοηθήσουν. Πάθη και ζήλιες συνεχίζονται.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,συνεχώς ανακαλύπτετε νέες πτυχές του εαυτού σας και ικανότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχετε και θα μπείτε στη διαδικασία επαναξιολόγησης της καθημερινότητας σας αλλά και των επιλογών σας που σχετίζονται με την εργασιακό σας χώρο.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους σας κάνουν πιο φιλόδοξους, το μυαλό σας περιστρέφεται γύρω από θέματα καριέρας, ίσως ήδη ζείτε ένα όνειρο ζωής και το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σας και σας κάνει τα χατίρια. Προσοχή μόνο σε σπατάλες και αποφύγετε να εμπιστευτείτε σε λάθος χέρια τη διαχείριση των χρημάτων σας ή της ακίνητης περιουσίας σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και θα ανέβει η ψυχολογία σας , ίσως ήδη ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους και οι μέρες σας θα έχουν μια ευχάριστη χροιά. Γνωριμίες που σας εμπνέουν ερωτικά.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνεχώς ανακαλύπτετε νέους τρόπους ερωτικής έκφρασης και αγαπάτε, ταυτίζεστε με το νέο σας προφίλ και αυτό ίσως σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας και αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Παραμείνετε όσο γίνεται πιο προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους θα σας ανανεώσουν, βρίσκετε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σπουδές σας, με την επαγγελματική σας επιμόρφωση και την εφαρμογή των σχεδίων σας. Διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.  Ξεπεράστε πληγωμένα συναισθήματα.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει το δεκαήμερο σας και θα ωφεληθείτε από άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία και θα απεγκλωβιστείτε από το άγχος των οφειλών σας. Ερωτικές προτάσεις σας παρασύρουν.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έχετε ήδη μπει σε μια εσωστρέφεια, εφόσον γίνονται συνεχώς αποκαλύψεις γύρω από πρόσωπα της οικογενείας σας και συνειδητοποιείτε ότι πολλά πράγματα έχουν γίνει χωρίς να τα γνωρίζετε και πρέπει να βάλετε όρια .

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους δίνουν το προβάδισμα σε οικονομικά θέματα, δίνετε προβάδισμα στην τακτοποίηση οικονομικών οφειλών, και πιθανόν να σας φύγουν χρήματα για να εξοφλήσετε χρόνιες οφειλές. Συγχρόνως σας απασχολεί ένα θέμα Σκορπιός β΄ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο και θα επανασυνδεθείτε με φίλους, συνεργάτες και θα περάσετε ποιοτικό χρόνο και με το ταίρι σας. Ευχάριστες στιγμές, φλερτ και ψυχαγωγία. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προσηλωμένοι στις σκέψεις σας, στα σχέδια σας και έχετε κάνει αρκετές αποκαλύψεις γύρω από τον εαυτό σας και πιθανά αδύναμα σημεία σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε που να εστιάσετε και πως να γίνεται καλύτεροι.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους φέρνουν μια εξωστρέφεια και διευκολύνεστε σε επαφές με το περιβάλλον σας και με τους συνεργάτες σας και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Σε θέματα ερωτικής φύσεως, θα είστε λίγο προβληματισμένοι , καθώς παρατηρείτε ότι ελκύετε συνήθως ακατάλληλους συντρόφους.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ευνοείστε σε θέματα εργασιακής φύσεως, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας ή τον προϊστάμενο σας και πιθανόν να δεχτείτε προτάσεις προαγωγής και καλύτερης οικονομικής μεταχείρισης.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ζείτε φάση αποκαλύψεων πάνω σε οικονομικά θέματα, μια που  έρχεστε σε επαφή εδώ και καιρό λόγω ασυνέπειας που είχατε δείξει και πρέπει να αλλάξετε τακτική. Τακτοποιήστε σύντομα τις οφειλές σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους βοηθάνε σε θέματα εργασιακής φύσεως, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διαφορές και να αναβαθμίσετε τη σχέση που έχετε με τους συναδέλφους σας και τον προϊστάμενο ή εργοδότη σας. Ψάχνετε νέους τρόπους προσέγγισης έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ζείτε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας μια που θα αναβαθμιστεί η ερωτική σας ζωή. Εάν είστε γονείς θα μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας, σαφώς θέλετε να γίνετε καλύτεροι και έχετε επιβιβαστεί στην κούρσα που οδηγεί στην επιτυχία. Βέβαια είστε έτοιμοι να πληρώσετε και το τίμημα. .

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους φέρνουν ένα νέο έρωτα στη ζωή σας, μπορείτε να χαρείτε το φλερτ, να γίνετε πιο ρομαντικοί και να διεκδικήσετε με τολμηρό τρόπο το ταίρι σας. Όμως ο κύριος στόχος σας είναι να καταργήσετε συνήθειες που σας έχουν εγκλωβίσει σε μια ..πιεστική ..πραγματικότητα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο με αποτέλεσμα να ευνοείστε σε θέματα οικογενειακής φύσεως και να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που είστε στενά συνδεδεμένοι. Ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, μπορεί να περνάτε μια φάση κυκλοθυμίας και για αυτό έχετε αποφασίσει να ψάξετε σε βάθος τον εαυτό σας και τα αδύναμα σημεία σας, όμως συγχρόνως νιώθετε αρκετή σιγουριά ότι θα περάσετε τις δυσκολίες και τελικά θα τα καταφέρετε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους σας επανασυνδέει με την οικογένεια σας, μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας και να αισθανθείτε ότι σας υποστηρίζουν ανεξαρτήτως προσωπικών διαφορών. Για τα οικονομικά σας ζητήματα παραμένετε όμως ανήσυχοι.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα ευεργετήσει το δεκαήμερο σας με αποτέλεσμα να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και προτάσεις για διασκέδαση και κοινωνικές συγκεντρώσεις και θα βγείτε με εύκολο τρόπο από την εσωστρέφεια.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, έχετε κάνει γενναία ξεκαθαρίσματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο αλλά η μοίρα ζητάει από εσάς να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και να μην είστε απόλυτοι. Μοιραίοι έρωτες ενόψει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ