Αν είσαι Κριός ή Ταύρος αυτή η ανάρτηση σε ενδιαφέρει!

Οι Κριοί θέλουν να ξεχωρίζουν και είναι διατεθειμένοι να το πετύχουν. Το βασικό χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι η σταθερότητα. Αν είσαι Κριός ή Ταύρος αυτή η ανάρτηση σε ενδιαφέρει! – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Ιχθύ συναντάμε τον Κριό

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Κυβερνήτης πλανήτης Άρης

Στοιχείο Φωτιά

Πολύτιμος λίθος Διαμάντι

Λουλούδια Αγιόκλημα, κισσός

Οι Κριοί θέλουν να ξεχωρίζουν και είναι διατεθειμένοι να το πετύχουν. Αντιμετωπίζουν τα πράγματα με άμεσο τρόπο και έχουν την ικανότητα να βλέπουν τα σημαντικά στοιχεία για τη λήψη των αποφάσεων. Είναι αποφασιστικοί και τους αρέσει να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις για αυτό και τα βγάζουν πέρα με τον ανταγωνισμό. Συνήθως παθαίνουν και μαθαίνουν μιας και οι αντιδράσεις τους είναι γρήγορες χωρίς πάντα να σκέφτονται. Η επιτυχία είναι ζωτικής σημασίας (κάτι που ισχύει και για τους Λέοντες) και αν λείπει από τη ζωή τους, πέφτουν σε κατάθλιψη. Οι Κριοί έχουν μια έμφυτη αγάπη για τον ανταγωνισμό. Δώσε τους έναν αγώνα δρόμου και πάρε τους την ψυχή!

Σχέσεις

Το κλειδί για τη σχέση σας με έναν Κριό είναι η φράση “ποιος έχει το πάνω χέρι”. Ο Κριός θέλει να ελέγχει τα πράγματα. Ακόμα κι αν παρουσιάζεται χαλαρός, αυτό δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να σας δώσει πολύ ελευθερία. Θέλει να νιώθει ότι έχει αυτός τον τελευταίο λόγο. Ένα χαρακτηριστικό του Κριού είναι ότι είναι παράφορος. Έχει ανάγκη τη σεξουαλική πληρότητα, μην ξεχνάτε πως είναι ζώδιο της Φωτιάς και του Παρορμητικού Σταυρού. Τα χαρούμενα σεξουαλικά παιγνίδια με ένα μόνιμο σύντροφο δεν θεωρούνται δικαίωμα μόνο της νεανικής ηλικίας αλλά και της μέσης και της τρίτης. Ο Κριός θέλει κίνηση, ζωντάνια για αυτό ένα συχνό φαινόμενο είναι οι καβγάδες. Ναι, μη σας φαίνεται παράξενο! Ο Κριός ξεκινάει συχνά έναν καβγά απλά και μόνο επειδή έχει βαρεθεί και δεν κινείται η ενέργεια. Για αυτό φροντίστε η σχέση να έχει ποικιλία και ροή. Α και κάτι ακόμα. Η υπομονή δεν είναι αρετή που χαρακτηρίζει έναν Κριό.

Καριέρα

Όπως είπαμε, για τον Κριό η επιτυχία είναι ζωτικής σημασίας και ο πιο κλασικός τομέας για να πραγματωθεί αυτό είναι η εργασία. Μια βαρετή και επαναλαμβανόμενη εργασία τον σκοτώνει. Ένα θορυβώδες και γεμάτο δραστηριότητα περιβάλλον είναι κατάλληλο για τον Κριό. Οι Κριοί είναι φιλόδοξοι και θέλουν συχνά να ηγούνται ή να είναι πρωτοπόροι. Πάντα όταν πετυχαίνουν έναν στόχο, αναρωτιούνται “και μετά τι;”. Συνήθως είναι επιχειρηματικά πνεύματα και χαίρονται όταν καταφέρνουν κάτι μόνοι τους. Ένας Κριός και σύνεση μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα. Δεν τα παρατάνε εύκολα. Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι ότι μπορεί να πέσουν με τα μούτρα στον ανταγωνισμό και να το παρακάνουν μόνο και μόνο για να αποδειχθούν οι καλύτεροι.

Μάθημα

Οι Κριοί έχουν να μάθουν πως υπάρχουν και άλλοι γύρω τους που έχουν εξίσου σημαντικές ανάγκες με αυτούς. Χρειάζεται λοιπόν να μάθουν να αφήνουν χώρο και να μην είναι απαιτητικοί. Η δύναμη δεν είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρουμε πράγματα.

Οι Κριοί μας μαθαίνουν πως να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και να πατάμε “πόδι”. Μας διδάσκουν πως η εξωστρέφεια και η κίνηση, είναι ο βασικός τρόπος εκδήλωσης της ενέργειας όταν είναι να δημιουργήσει κάτι. Ο Κριός λέει: “Δες πως τρέχω με δύναμη! Κρατάω το δόρυ του Άρη και δε φοβάμαι τη ζωή! Οι προκλήσεις είναι ο τρόπος που το πνεύμα αναπτύσσεται και επεκτείνεται!”

Στο ταξίδι μας στον ουρανό μετά τον Κριό συναντάμε τον Ταύρο

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαίου

Κυβερνήτης πλανήτης Αφροδίτη

Στοιχείο Γη

Πολύτιμος λίθος Σμαράγδι

Λουλούδια Τριαντάφυλλο, βιολέτα

Το βασικό χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι η σταθερότητα. Η υλική και συναισθηματική σιγουριά είναι προτεραιότητες. Ο Ταύρος διαθέτει κοινή λογική και είναι οργανωτικός, του λείπει όμως η ευελιξία. Αν του κολλήσει κάτι στο μυαλό είναι δύσκολο να βγει. Το χειρότερο ελάττωμά του είναι η κτητικότητα που συνήθως εκφράζεται υλικά. Στον Ταύρο αρέσει να μαζεύει πράγματα, από έργα τέχνης μέχρι…τάπερ! Το μυαλό του δουλεύει μεθοδικά και σαν ζώδιο της Γης, μπορείς να του εμπιστευτείς να φέρει εις πέρας πράγματα που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια (κάτι που συνήθως δεν ισχύει συνήθως για τα ζώδια της Φωτιάς). Οι πλάγιοι δρόμοι δεν είναι για αυτόν και προτιμά να κάνει τα πράγματα απλά. Συνήθως οι Ταύροι εκπέμπουν μια γλυκύτητα, μην ξεχνάτε πως κυβερνήτης τους είναι η Αφροδίτη και επίσης τους αρέσει να ασχολούνται με τη γη και τα φυτά.

Σχέσεις

Μια υγιής σχέση είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Ταύρο καθώς είναι ζώδιο που θέλει να συσχετίζεται. Χρειάζεται γαλήνη και αρμονία στις σχέσεις και δεν αντέχει τις εντάσεις (κάτι για το οποίο διψά ο Κριός για παράδειγμα). Όπως είπαμε, η συναισθηματική ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας και όταν απειλείται, η κτητικότητα που τους χαρακτηρίζει γίνεται έντονη και μετατρέπεται σε ζήλια. Γενικά είναι ήρεμοι και έχουν υπομονή αλλά αν μαζέψουν πολλά και για αρκετό καιρό τότε γίνεται έκρηξη και είναι σαν ταύροι σε υαλοπωλείο! Υπό κανονικές συνθήκες είναι γεμάτοι αγάπη και κατανόηση, πρόθυμοι να προσφέρουν στοργή. Έχουν έντονη σεξουαλικότητα και νοιάζονται για τον σύντροφό τους ουσιαστικά. Σαν ζώδιο της Αφροδίτης, αγαπάνε την απόλαυση και την άνεση κάτι που βοηθά να το έχουμε στο μυαλό όταν έχουμε σχέσεις μαζί τους.

Καριέρα

Οι Ταύροι είναι φιλόδοξα άτομα και τους αρέσει να φέρνουν εις πέρας αυτό που τους ανατίθεται. Όμως επειδή προτιμούν πάντα την ασφάλεια, δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν για αυτό και κατά κανόνα δε γίνονται επιχειρηματίες παρόλο που η πρακτικότητά τους βοηθά σε αυτόν τον τομέα. Λειτουργούν καλύτερα σε ένα πλαίσιο μόνιμης εργασίας ώστε να εξασφαλίζεται έτσι και ένα μόνιμο εισόδημα. Δε θα τους χαρακτήριζε κανείς πρωτοπόρους. Είναι ρεαλιστές και για αυτό είναι καλοί σε επαγγέλματα που σχετίζονται με το χρήμα όπως τράπεζες, ασφάλειες κτλ. Γενικά ο Ταύρος θα πρέπει να ζυγίζει το ρίσκο και την ασφάλεια και δε θα πρέπει να πέσει στην παγίδα να κάνει μια δουλειά που δεν του αρέσει απλά και μόνο επειδή είναι σταθερή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι η κλίση στην καλλιτεχνία. Λόγω Αφροδίτης, είναι λάτρεις του ωραίου και συνήθως μπορούν να εκφράσουν καλλιτεχνικές τάσεις που μπορεί να γίνουν επάγγελμα.

Μάθημα

Οι Ταύροι έχουν να μάθουν πως η κτητικότητα πρέπει να εκφράζεται σε πράγματα και όχι σε ανθρώπους. Χρειάζεται να μάθουν πως βγαίνοντας έξω από τη ζώνη ασφάλειάς τους, θα πετύχουν πολλά περισσότερα πράγματα.

Οι Ταύροι μας μαθαίνουν πως η ζωή είναι μια απόλαυση των αισθήσεων και πως η ευγένεια δεν είναι είδος πολυτελείας! Ο Ταύρος λέει: “Δες πως περπατάω αργά και σταθερά! Μην τρέχεις και ξεχνάς να απολαμβάνεις. Η απόλαυση σε κάνει να βρίσκεσαι στο εδώ και τώρα, σε αυτό το σώμα, σε αυτή τη γη. Εδώ είναι το κλειδί!”.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ