Τα πιο must παντοφλάκια του καλοκαιριού είναι αυτά!

Σήμερα σου βρήκα λοιπόν τα πιο must παντοφλάκια του καλοκαιριού. Βρισκόμαστε τη περίοδο εκπτώσεων και χαζεύουμε να βρούμε τις σούπερ προσφορές αλλά και κάτι καλό. Καλοκαίρι είναι, λίγο πριν τις διακοπές είμαστε, όλο και κάτι καινούργιο θέλουμε να ‘χουμε να φορέσουμε. Τα πιο must παντοφλάκια του καλοκαιριού είναι αυτά! – γράφει η στυλίστρια Μαρία Γκιόκα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να παίρνω υφασματάκια και να ασχολούμαι να ράβω για τις κούκλες μου ρούχα και να κάθομαι να παρατηρώ τη γιαγιά μου που έραβε στη ραπτομηχανή. Όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω απαντούσα σχεδιάστρια μόδας… 

Follow me!

Fb: https://www.facebook.com/maria.gkioka.18

Insta: https://www.instagram.com/marygkioka/

BlogLink: https://marygk.blogspot.gr/

BlogPageFb :https://www.facebook.com/marygkimage/

IntsaBlog: https://www.instagram.com/marygk.blogspot.gr_/


Μπορείς να το φοράς στις εξόδους σου στη πόλη αλλά φυσικά πρέπει να το πάρεις μαζί σου στο νησί γιατί ξέρεις ότι εκεί τα σοκάκια είναι τακουνοφάγοι , έτσι τα φλατ είναι ιδανικά. Γενικά δυσκολεύομαι πολύ να βρω καλοκαιρινά σανδάλια που να είναι άνετα και να μη με χτυπάνε…ειδικά μ αυτή τη μόδα των flatforms που ωραία δε λέω αλλά 2 χρόνια μετά έχω το σημάδι που με είχαν χτυπήσει όπως και οι περισσότερες…και κάθε καλοκαίρι που τα ξαναφοράω πάλι τα ίδια…

Το συγκεκριμένο βγαίνει σε 3 αποχρώσεις : Μαύρο, άσπρο και κόκκινο. Όλα είναι ωραία, εγώ διάλεξα το μαύρο για να ταιριάζει με όλα και επειδή δεν είχα κάτι σε μαύρο φλατ. Πρέπει να θυμάσαι ότι πάντα πρέπει να κάνουμε έξυπνες αγορές. Βρείτε τα ΕΔΩ από το Kokoriko shoes!

Για περισσότερη μόδα βρες τη σελίδα στο Facebook Instagram

Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες να σας δείξω κάποιους συνδυασμούς για ναι παντού και πάντα στιλάτη !

Τα ποιο must παντοφλάκια του καλοκαιριού.

  • Με ποδηλατικό κολάν και κιμονό , είναι κάτι ξεχωριστό που μπορείς να τολμήσεις αν θες να ξεχωρίζεις.
  • Boho style, ένα απλό φόρεμα boho style είναι ιδανικό να πετύχεις το look.
  • Σαλοπέτα με κιμονό είναι κάτι που δε το βλέπεις συχνά αλλά είναι διαφορετικό.
  • summer look , τα denim σορτσάκια καμιά μας δε τα αποχωρίζεται είναι σταθερή διαχρονική αξία.

Βρες τα παντοφλάκια στο κοκορίκο shoes .

Ευχαριστώ πολύ και τον φωτογράφο Χρήστος Λαρισαίος για τις φωτογραφίες από τα παντοφλάκια κι αυτή με το κιμονό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χρήστος Λαρισαίος 

Λίγα λόγια για εκείνον: Τα ερεθίσματα για το ξεκίνημα της καριέρας του τα πήρε από το χωρίο στο οποίο μεγάλωσε στο Κεφαλόβρυση της Μεσσηνίας.


Η εναρμόνιση της φύσης με τα φανταστικά μέρη της γύρω περιοχής και του συγκεκριμένου χωριού ενίσχυσαν το πάθος του για τη φωτογραφία!

Ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη από τα 8 του ζωγραφίζοντας αρχικά και μετά στράφηκε στη φωτογραφία με τα πρώτα του βήματα στην φωτογράφιση τοπίων. Σπούδασε σε ιδιωτική σχολή φωτογραφίας στον Βύρωνα και δάσκαλός τους ήταν ο Κώστας Λυκαβηττός. Το πρώτο του ξεκίνημα έγινε στα 22 του ως εκκλησιαστικός φωτογράφος (φωτορεπόρτερ). Στην συνέχεια ασχολήθηκε με φωτογράφιση θεάτρων, μουσικών, διαφήμισης και μόδας. Η φωτογραφία δρόμου ήταν αυτό που τον κέρδισε περισσότερο καθώς ήταν κάτι ενθουσιώδες για εκείνον και τον επηρέασε λόγω του κυρίους αντικειμένου του δασκάλου του. Τον Χρήστο Λαρισαίο μπορείτε να τον βρείτε ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ