Καλοκαιρινά απογεύματα χωρίς κουνούπια! Γίνεται; Φυσικά και γίνεται!

Καλοκαιράκι έχουμε, βολτούλες σκεφτόμαστε, απογεύματα στο μπαλκόνι με το αγαπημένο μας βιβλίο και τον καφέ μας και να σου “τσουπ” οι ενοχλητικοί επισκέπτες κάνουν επιδρομή! Καλοκαιρινά απογεύματα χωρίς κουνούπια! Γίνεται; φυσικά και γίνεται!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ξέγνοιαστες στιγμές και την οικογένεια σε όμορφο mood, απόγευμα καλοκαιριού είναι η διαφήμιση που παίζει εμπρός στα μάτια σου. Μα τι δεν κάνω σωστά μάνα μου; Αναρωτιέσαι… αντικουνουπικά δοκιμάζω, με σπρέι ψεκάζω (που μεταξύ μας δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό) και κοντεύω να χορέψω τον χορό του ινδιάνου με κλαδιά που καπνίζουν στα χέρια για να διώξω τα κουνούπια!!! Γιατί τι θέλω η μάνα; Να καθίσω να διαβάσω ένα βιβλίο, να πιω το καφέ μου και πιο δίπλα το παιδί μου να παίζει χαρούμενο χωρίς να γίνουμε σουρωτήρι.

Και να σου ήρθε το αντικουνουπικό στην ώρα του. Ακούει στο όνομα Galesyn και είναι ένα 100% ελληνικό προϊόν. Με τα συγκεκριμένα προϊόντα πετυχαίνουμε την αποτελεσματική εντομοαπωθητική δράση ταυτόχρονα με την ενυδάτωση του δέρματος μας. Βέβαια το πιο δυνατό τους σημείο έχω να σου πω ότι είναι το άρωμα των προϊόντων αυτών. Μη μου πεις ότι δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά της σιτρονέλας… εμένα με ενοχλεί πολύ! Τα συγκεκριμένα προϊόντα Galesyn έχουν ένα πραγματικά υπέροχο, δροσερό άρωμα κάτι μεταξύ βανίλιας, λεβάντας, ευκαλύπτου και γαρύφαλλου που έκαναν τη διαφορά για εμένα!

Galesyn® Insect repellent


Ενυδατικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση. Μοναδική σύνθεση με έλαια ευκάλυπτου, κέδρου. γαρύφαλλου, ινδικής πασχαλιάς και βανίλια, πανθενόλη, αλλαντοΐνη (Η αλλαντοΐνη είναι πολύτιμη ουσία, με αντιερεθιστικές, καταπραϋντικές, θεραπευτικές και ενυδατικές ιδιότητες, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στη δερματολογία και στην κοσμετολογία). Πανεύκολο στον ψεκασμό, υπέροχο άρωμα με ένα λεπτόρρευστο γαλάκτωμα το οποίο απλώνεται πανεύκολα! Είναι σημαντικό να απλώνεις εύκολα και γρήγορα το αντηλιακό και το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι μαμάδες που κυνηγάμε τα παιδάκια μας…

Galesyn® After Nip


Απαλό, καταπραϋντικό, δροσιστικό gel. Μοναδική σύνθεση με αλλαντοΐνη και εκχυλίσματα αλόης, χαμομηλιού, πεντάνευρου. Ενισχυμένη με πανθενόλη και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Αυτό το προϊόν το έχω μόνιμα στην τσάντα μου ώστε όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στις βόλτες να μπορώ άμεσα να περιποιηθώ τα τσιμπήματα που ενδέχεται να δεχτεί το παιδί μου όπου και αν βρισκόμαστε. Λεπτόρρευστο τζελ επίσης πολύ εύκολο στην χρήση με ένα δροσερό άρωμα! Στο μπαλκόνι λοιπόν και στην τσαντούλα και φύγαμε!

Και τα δύο παραπάνω προϊόντα είναι Δερματολογικά ελεγμένα – Κατάλληλα για όλη την οικογένεια*.
Αναζητήστε τα σε όλα τα φαρμακεία! *Κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών

Ακολουθήστε το brand στο Facebook ΕΔΩ καθώς και στο Instagram ΕΔΩ ώστε να ενημερώνεστε για κάθε καινούργιο προϊόν αλλά και να μη χάνετε καμία νέα προσφορά!

Αυτό το διάστημα “τρέχει” μια φανταστική προσφορά που αξίζει να μη χάσετε! Τα νέα Galesyn Promo Pack Insect Repellent 100ml & After Nip 30ml με ΔΩΡΟ υπέροχο cooler bag!!!
Διατίθενται στα φαρμακεία

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ας απολαύσουμε λοιπόν ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και φέτος το καλοκαίρι χωρίς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ