Τι να περιμένουμε από τον Σεπτέμβρη; Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις!

Ο Σεπτέμβρης μήνας προετοιμασίας, δίνει το κίνητρο για αποτοξίνωση , παύση και εκκίνηση νέων διαδικασιών που μας βάζουν σε εγρήγορση και σε πιθανή εξέλιξη. Τι να περιμένουμε από τον Σεπτέμβρη; Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η πολυαστρία στην Παρθένο  βοηθάει στο να ανακαλύψουμε τις ατέλειες μας και να κάνουμε διορθώσεις…ώστε να γευτούμε μια νέα κατάσταση.

Η φθινοπωρινή ισημερία, με τον Ήλιο στον Ζυγο, αποζητά συντροφικότητα, διπλωματία και το μαζί , απεχθάνεται το χωριστά και μόνος.

Υστερόγραφο.. η εμπλοκή του Ποσειδώνα και του Δία σε τετράγωνο με τους πλανήτες Ερμή, Άρη και Αφροδίτη, θολώνει το τοπίο ή φέρνει στενάχωρες σκέψεις επειδή επικρατεί το ανικανοποίητο..

Καλό Μήνα !

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να εργαστείτε περισσότερο για τα συμφέροντα σα, να επωφεληθείτε από νέες επαφές και να βάλετε ένα τέλος σε πιθανές δυσλειτουργικές καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Η πολυαστρία στην Παρθένο οδηγεί σε νέες επανεκκινήσεις , πιθανόν να αλλάξει ο τρόπος εργασίας σας ή να χρειαστεί να ξοδέψετε όλο το χρόνο σας με σκοπό να ανακαινίσετε το χώρο σας και να εργαστείτε από το σπίτι σας. Προσοχή σε λοιμώξεις και πιθανές μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος και πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με την υγεία σας, φροντίζοντας τη φυσική σας κατάσταση. Τα φεγγάρια του μήνα, η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, σας κάνει πιο εσωστρεφείς, φυσικά και προχωράτε σε ξεκαθαρίσματα και ίσως γίνουν αποκαλύψεις που θα σας πληγώσουν συναισθηματικά, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 είναι πιο δυναμική, καθώς σας βάζει σε διαδικασία προσωπικών εκκινήσεων, αλλά και έναρξης νέων συνεργασιών. Πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και να φροντίσετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφήνοντας πίσω σας ψευδαισθήσεις και ουτοπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να «εργαστείτε» περισσότερο για την ερωτική σας ζωή, μια που θα συνειδητοποιήσετε τις επιλογές σας και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, βγαίνοντας από μια πιθανόν δυσλειτουργική κατάσταση και διεκδικώντας κάτι καλύτερο. Η πολυαστρία στην Παρθένο έλκει νέους συντρόφους και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις συγκυριές. Επίσης θα ασχοληθείτε με νεώτερα άτομα, κυρίως εάν είστε γονείς με τα παιδιά σας και αξιοποιήστε ποιοτικά το χρόνο που περνάτε μαζί τους. Προς το τέλος του μήνα η εργασιακή σας ζωή τονώνεται με αποτέλεσμα να δεχτείτε προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα φεγγάρια του μήνα, η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 κλείνει επεισοδιακά ένα κύκλο επαφών σας, πιθανόν να αποχωρήσετε από μια ομάδα, μια κοινή δραστηριότητα και να προχωρήσετε σε νέες επιλογές που θα σας δικαιώσουν μελλοντικά, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 σας βρίσκει σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον , όπου και μπορείτε να εξελιχθείτε με μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή μόνο μη ξοδεύετε χρήμα που δεν σας ανήκει. Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να ανακαλύψετε κρυφές πλευρές του εαυτού σας, κλείνεστε αρκετά και σκοπός είναι να αποδεχτείτε τις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη σε ότι βλέπετε ότι επικρατεί ..αναρχία και αυτό σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Επίσης, θα σας απασχολήσουν σχέσεις με οικεία πρόσωπα, κυρίως θα προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια, όπου και θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι πιθανόν να θελήσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας και να προχωρήσετε τη σχέση σας, αλλάζοντας εντελώς τη ζωή σας και προς το καλύτερο. Προσοχή βέβαια σε υπερβολές καθώς δεν πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες από προτάσεις που θα δεχτείτε.Προς το τέλος του μήνα θα γίνετε πιο ερωτικοί και θα ευνοηθούν περισσότερο οι ελεύθεροι, οι οποίοι και μπορείτε να ζήσετε νέες εμπειρίες. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 κλείνει επαγγελματικούς κύκλους, γίνονται αποκαλύψεις και ίσως δυσαρεστηθείτε αρκετά από τις εξελίξεις , ωστόσο μπορείτε να βγείτε από τα αδιέξοδα σας επιλέγοντας κάτι καινούργιο, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 ανοίγει νέους δρόμους επιχειρηματικής δραστηριότητας και ίσως επενδύσετε σε ένα νέο εγχείρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες, να γίνετε πιο δυναμικοί, ώστε να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδια σας, να κάνετε νέες γνωριμίες και κυρίως να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας για να βγείτε από νοητικά αδιέξοδα και αρνητικές σκέψεις. Ευνοείστε αρκετά σε θέματα σπουδών.  Προσοχή μόνο σε ατυχήματα, μη βιάζεστε και μην είστε ανυπόμονοι και αφηρημένοι όταν ταξιδεύετε. Οι σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον θα παρουσιάσουν διακυμάνσεις και πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην διαταραχθούν ισορροπίες. Προς το τέλος του μήνα, θα θέλησετε να αφιερώσετε το χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, στην οικογένεια σας και θα λειτουργείτε με μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ακίνητο. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 κλείνει επεισοδιακά ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί και να πρέπει να προσπαθήσετε σε κάτι εντελώς διαφορετικό, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 οδηγεί σε μια νέα σχέση, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε ξεκινάει μια συνεργασία με αγαπημένο σας πρόσωπο. Θέματα ακινήτων και νομικά ζητήματα σας απασχολούν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

O μήνας Σεπτέμβριος ωθεί σε δυναμικές ενέργειες για να διασφαλίσετε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση και αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου την ευθύνη των υποχρεώσεων σας με το να συμπληρώσετε το εισόδημά σας με μια δεύτερη απασχόληση. Η πολυαστρία στην Παρθένο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι ολοκληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σας και αυτό θα επηρεάσει θετικά και την ερωτική σας ζωή. Προς το τέλος του μήνα, θα επιχειρήσετε να αναβαθμίσετε ακόμα περισσότερο το προφίλ σας, κάνοντας σεμινάρια και ακολουθώντας περαιτέρω σπουδές. Πιθανή μετακόμιση. Τα φεγγάρια του μήνα, η Πανσέληνος στους Ιχθύεςστις 14 Σεπτεμβρίου 2019 φέρνει αναστάτωση, καθώς θα νιώσετε απογοητευμένοι από την εξέλιξη μιας οικονομικής συνεργασίας και οι αποκαλύψεις θα σας σοκάρουν, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 φέρνει αισιόδοξα μηνύματα για την προώθηση των σχεδίων σας μέσα από το διαδίκτυο, για πιθανές αγοραπωλησίες και διευκολύνεστε αρκετά σε γραφειοκρατικές υποθέσεις. Η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί στο να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο και να σταματήσετε να παίζετε το δεύτερο ρόλο, μια που η πολυαστρία στο ζώδιο σας δίνει ευκαιρίες για αναβάθμιση της προσωπικής, αλλά και επαγγελματικής σας ζωής. Βέβαια γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να μη δείχνετε υπερβολική εμπιστοσύνη σε άτομα που σας έχουν πικράνει στο παρελθόν και καμιά φορά η δεύτερη ευκαιρία οφείλει να είναι και η τελευταία. Προς το τέλος του μήνα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, προσπαθώντας να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος που θα καλύπτει τα έξοδα σας. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεβρίου 2019 είναι αρκετά αποκαλύπτική, ενδέχεται να απογοητευτείτε από τη στάση αγαπημένου προσώπου που είχατε συμβουλευτεί, ενώ η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 οδηγεί σε ένα καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον όπου θα ανακουφιστείτε αρκετά από τις εξελίξεις και θα μπορέσετε να ανατποκριθείτε με επιτυχία σε πιθανές οικονομικές προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί στο να προετοιμαστείτε για την επόμενη χρονιά και πρέπει να αξιολογήσετε τις υπάρχουσες προτάσεις και συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σας και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, έτσι ώστε να προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις. Η πολυαστρία στην Παρθένο σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν διασκεδάζετε ή απέχετε από το ταίρι σας , απλά κρατάτε μυστική τη προσωπική σας ζωή για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις ή τις επεμβάσεις τρίτων. Προς το τέλος του μήνα, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και οφείλετε να εκτιμήσετε τα πλην και τα συν της χρονιάς που πέρασε, οδηγούμενοι σε τελικά συμπεράσματα. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 πλήττει την καθημερινότητα σας, διαταρράσει το πρόγραμμα σας και πρέπει να φροντίσετε ένα δικό σας πρόσωπο, ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις που θα αλλάξουν τη συναισθηματική σας κατάσταση. Μη φοβηθειτε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να κινηθείτε με εξωστρέφεια, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ακολουθήσετε τα όνειρα σας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα καθώς έχετε κοντά σας άτομα που σας υποστηρίζουν θερμά. Η πολυαστρία στην Παρθένο είναι θετική εάν θέλετε να ποντάρετε σε δημόσιες σχέσεις και να αναδείξετε τις δυνατότητες σας μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Μπορείτε να συμμετέχετε σε οργανώσεις, εκδηλώσεις που συμμετέχουν ομοιδεάτες με εσάς και να κάνετε νέες φιλίες . Προς το τέλος του μήνα, έχετε το χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, κάνοντας μια στροφή προς τα έσω για να επαναξιολογήσετε στόχους και επιθυμίες. Τα φεγγάρια του μήνα, η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 δίνει ανάμεικτα ερωτικά συναισθήματα, πιθανόν να κλείσει άδοξα μια γνωριμία ή να ζείτε μια κατάσταση που γνωρίζετε ότι δεν θα έχει εξέλιξη, ενώ η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 φέρνει νέα ξεκινήματα κυρίως εάν ασχολείστε με τη μεταφυσική , τις εναλλακτικές θεραπείες ή την ψυχολογία. Μυστικοί έρωτες δοκιμάζονται.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να κερδίσετε τις εντυπώσεις μέσα στην επαγγελματική αρένα, όπου καλείστε καθημερινά να αποδείξετε την αξία σας μέσα από κουραστικά ωράρια και υπό την επιτήρηση των ανωτέρων σας. Ωστόσο, επωφελείστε αρκετά από την πολυαστρία στην Παρθένο, καθώς πρόσωπα εξουσίας σας δείχνουν υπερβολική συμπάθεια και πιθανόν να δείτε και αύξηση του μισθού σας. Βέβαια καλό θα είναι να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και να είστε επιφυλακτικοί στο γύρισμα της τύχης.  Προς το τέλος του μήνα, θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο , χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και θα μπορέσετε να γίνετε πιο δημοφιλείς, να πετύχετε δηλαδή την αναγνωρισιμότητα. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 αποκαλύπτει παρασκήνιο και μυστικά που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανόν να αισθανθείτε προδομένοι, ενώ Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 αφορά την ένταξη σας μέσα σε ένα νέο κύκλο ομοιδεατών και θα νιώσετε πως οι κόποι σας αμείβονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να πάρετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας και να φύγετε από καταστάσεις που σας πνίγουν και δεσμεύουν είτε γιατί τώρα έχετε το δικαίωμα να ονειρεύεστε μια καλύτερη κατάσταση είτε γιατι δεν μπορείτε να εμμένετε σε ίδιες καταστάσει. Η πολυαστρία στην Παρθένο σας κάνει πιο απαιτητικούς με τον εαυτό σας, θα κάνετε υπερβάσεις αυτό το διάστημα και ίσως έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς. Η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας κάνει πιο αισιόδοξους και ανοίγονται οι πνευματικοί σας ορίζοντες. Προσοχή σε νομικά ζητήματα, καθώς δεν πρέπει να αφήνετε εκκρεμότητες. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 θα σας ταλαιπωρήσει καθώς αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας και αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε σε διαφορετικές συνθήκες, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 θα σας δώσει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Προσωπικές σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ενδέχεται να σας βάλουν διλήμματα και να ταλαιπωρηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

O μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερα με την διαχείριση κοινών οικονομικών πόρων , να βάλετε σε μια τάξη εκκρεμότητες που μοιράζεστε μαζί με άλλους και να νικήσετε το άγχος και πιθανόν την ανασφάλεια που νιώθετε επειδή δεν έχουν τακτοποιηθεί κάποια πράγματα. Η πολυαστρία στην Παρθένο σας κάνει βέβαια πιο ερωτικούς από ποτέ και δεν αποκλείεται να μπείτε ή ήδη να ζείτε μια εξωσυζυγική κατάσταση άκρως επικίνδυνη για τον ψυχισμό σας αλλά και την σχέση σας. Προς το τέλος του μήνα μπορείτε να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε πάλι ένα ταξίδι μακρινό. Ευνοούνται επίσης οι επαφές με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 θα σας στερήσει μια πηγή εσόδων και για αυτό πρέπει να κινείστε συντηρητικά, ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 φτιάχνει την ψυχολογία σας και μπορείτε να σχεδιάσετε την υλοποίηση των επιθυμιών σας με μεγαλύτερη επιτυχία. Έρωτας από απόσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Σεπτέμβριος ωθεί να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή που θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξης μιας υπάρχουσας σχέσης ή τη δημιουργία μιας καινούργιας κατάστασης που θα σας απεγκλωβίζει από το παρελθόν. Η πολυαστρία στην Παρθένο ευνοεί τη σύναψη νέων σχέσεων και συνεργασίων, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις γρήγορες κινήσεις. Προς το τέλος του μήνα, η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί και περιμένετε να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας. Τα φεγγάρια του μήνα, Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 ρίχνει τη διάθεση σας, φυσικά θα νιώθετε εξουθενωμένοι και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις , ενώ η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 ευνοεί τα ξεκινήματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση της κοινής σας περιουσίας και θα κάνετε απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Μη μπλέκετε τον έρωτα με το χρήμα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ