Το Hard Rock Athens στηρίζει τον 11ο GREECE RACE FOR THE CURE®

Το Hard Rock Cafe θα είναι για άλλη μια φορά ένα από τα κεντρικότερα, επίσημα σημεία εγγραφής για τον αγώνα “Greece Race for the Cure®”. Το Hard Rock Athens στηρίζει τον 11ο GREECE RACE FOR THE CURE® 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Κάθε χρόνο το Hard Rock Cafe Athensδίνει το παρόν στην συνεχόμενη μάχη για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού, υποστηρίζοντας το όραμα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης το HardRockCafe θα είναι για άλλη μια φορά ένα από τα κεντρικότερα, επίσημα σημεία εγγραφής για τον αγώνα “Greece Race for the Cure®”. Οι εγγραφές θα γίνονται στο Hard Rock Cafe Athens  καθημερινά , από τις 10.00 π.μ έως τις 12.00π.μ, από τις 30 Αυγούστου έως και 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Greece Race for the Cure® πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και πραγματοποιείται εδώ και 11 χρόνια με στόχο την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά ο αγώνας θα γίνει με την συμμαχία του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).O 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ ενώνεται με το “Greece Race for the Cure®” σε μια διαδρομή 10km με chip χρονομέτρησης.

Σας περιμένουμε όλους στο HardRockCafe για να δώσουμε δυναμικό παρόν και να σηματοδοτήσουμε την έναρξη για τον πιο «ροζ» μήνα του έτους!

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hard Rock Cafe Athens στο: 2103245170

ήμέσω email: athens_sales@hardrock.com

Σχετικά:ΤΟ HARDROCKCAFEATHENSΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ 11οGREECERACEFORTHECURE®KAITO «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Πότε:                              Σεπτέμβριος2019
Που:                               
HardRockCafeAthens, Αδριανού 52 , Μοναστηράκι
‘Ώρες:                             Οι εγγραφές θα λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα (& Κυριακή) 10πμ -12π.μ

#HardRockCafe

Για περισσότερες πληροφορίες για το HardRockCafeΑθήνας, επισκεφθείτε το www.hardrock.com/athens, ή μείνετε συντονισμένοι:

https://www.facebook.com/hrcathens/about/

https://twitter.com/hardrockathens

https://www.instagram.com/hrcathens/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ