Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Οκτωβρίου 2019

Αφροδίτη στον Σκορπιό. Πανταχού παρών ο Κρόνος επισκιάζει την ερωτική  διάθεση μας να ζήσουμε τον έρωτα του σκορπιού δηλαδή μυστικά και πλουτώνια και αναζητάμε μάταια διέξοδο. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Οκτωβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Άρης από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό θυμίζει πληγές, τραύματα και ότι δεν μπορεί να επουλωθεί λόγω δικής μας προσωπικής αδυναμίας..

Υστερόγραφο.. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει τα πάνω κάτω, θέλεις να κρύψεις τα πάθη σου , τις αδυναμίες σου αλλά ξεγυμνώνεσαι και χωρίς να το περιμένεις.. πρόσεχε και τα οικονομικά σου.. μην ξοδεύεις. 

Υστερόγραφο.. εν αναμονή Πανσελήνου στον Κριό.. πρέπει να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις ότι έχει μείνει στάσιμο.. 

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει άκρως ενδιαφέρουσα και περιμένετε να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες με ένα ταίρι που σας υπόσχεται τα πάντα, εκτός βέβαια από τη δέσμευση. Προσοχή σε συναισθηματικά παιχνίδια εκβιασμού. Οικονομικές ανατροπές.   Κριός β’ δεκαημέρου,   αρχικά νιώθετε πίεση, θλίψη και γενικά πιέζεστε από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, ωστόσο αλλάζει το σκηνικό προς το τέλος της εβδομάδας και θα μπορέσετε να ψυχαγωγηθείτε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι που σίγουρα θα σας ανανεώσεις. Νομικά ζητήματα ευνοούνται.  Κριός γ’ δεκαημέρου, εν αναμονή Πανσελήνου, είστε έτοιμοι να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και με δυσλειτουργικές σχέσεις που σας έχουν αποσυντονίσει.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και δέχεστε αρκετά καλά από τους άλλους και μέσα από συμφωνίες που μπορεί να γίνουν τώρα και μπορείτε να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα δεχτείτε. Υπερβολικό άγχος έχετε μόνο, όταν σκέφτεστε τα οικονομικά σας.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  αρχικά νιώθετε υπερβολικά πιεσμένοι μια που δεν έχετε ποιοτικό χρόνο να περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους ή δεν μπορείτε και λόγω εξωγενών συνθηκών να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε ανακούφιση με επίλυση ενός οικονομικού ζητήματος.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   εν αναμονή Πανσελήνου είστε αρκετά πιεσμένοι, μελαγχολικοί και νομίζετε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου ;; Βρείτε τρόπους να ανεβάζετε την ενέργεια σας, μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν τη διάθεση σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και βελτιώνεται αρκετά η εργασιακή σας ζωή, δέχεστε ευνοϊκές προτάσεις από τον εργοδότη σας και έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε και να αλλάξετε τον χώρο εργασίας σας  Προσοχή όμως σε φιλίες που μπορεί να σας απογοητεύσουν.  Πιθανόν ξαφνικές αποφάσεις για αλλαγή της εργασιακής σας θέσης.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αρχικά νιώθετε πως είστε πιεσμένοι από τις καταστάσεις και κυρίως συνειδητοποιείται ότι η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας και στο τέλος να απομονωθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας νιώθετε καλύτερα ίσως γιατί αρχίζουν και βελτιώνονται τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, εν αναμονή Πανσελήνου είστε αρκετά ψυχραμένοι με το περιβάλλον σας, κυρίως με τον φιλικό σας κύκλο και έτοιμοι για γενναία ξεκαθαρίσματα. Συνειδητοποιείτε ότι εσείς μπλοκάρετε την εξέλιξη σας και θα προχωρήσετε σε νέες επιλογές.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και νιώθετε πιο ερωτεύσιμοι από ποτέ και αυτό αυτόματα ελκύει νέους συντρόφους και είστε έτοιμοι να προχώρησετε σε νέες γνωριμίες που θα σας ανακουφίσουν από ταλαιπωρίες του παρελθόντος. Ωστόσο, η περίοδος είναι ανατρεπτική και τίποτα δεν εγγυάται την διάρκεια. Μην δένεστε συναισθηματικά.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αρχικά νιώθετε απογοήτευση και πικρία, καθώς αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες και κουραστήκατε να αντιστέκεστε, ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων σας ατόμων. Λύσεις γύρω από ένα ακίνητο.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  εν αναμονή Πανσελήνου, είστε έτοιμοι να δώσετε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας φθείρει και μπλοκάρει την εικόνα σας προς τα εξω, δίνοντας μεγάλη σημασία στην κοινωνική σας εξέλιξη μέσα από την προώθηση της προσωπικής σας δουλειάς. Τέλος σε φοβίες.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον  Σκορπιό και ετοιμάζεστε για θερμές οικογενειακές στιγμές, ίσως έχετε προετοιμαστεί για μια επίσημη επανασύνδεση και γενικά δέχεστε εύνοια και βοήθεια από τα άτομα της οικογενείας σας. Βέβαια έχετε στο νου σας ότι ζείτε μια περίοδο ανατροπών και γενικά πρέπέι να λάβετε υπόψη σας και άλλους παράγοντες, πριν προχωρήσετε σε οριστικές αλλαγές. Αλλαγή κοινωνικής καταστασης.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  αρχικά νιώθετε μελαγχολία ή και ψυχολογική κούραση γιατί έχετε αναγκαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς που περιορίζουν την ελευθερία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε απελευθέρωση καθώς εμπλέκεστε σε ερωτικές περιπέτειες που όμως σας ανανεώνουν.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  εν αναμονή Πανσελήνου περνάτε μια φάση εσωτερικής ανασκόπησης και πιθανόν να θελήσετε να τολμήσετε κάτι τελείως διαφορετικό , όπως μια ξαφνική αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού και γενικά θα περπατήσετε σε διαφορετικά μονοπάτια που όμως θα σας αναγεννήσουν.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και οι σκέψεις σας αλλάζουν μαζί με τις επιθυμίες σας και θέλετε να περάσετε ωραία με το ταίρι σας χωρίς να μένετε σε λεπτομέρειες ή σε πιθανές ατέλειες που βλέπατε και προχωράτε με μεγαλύτερη ελευθερία και πάθος. Βέβαια προσοχή σε ερωτικά λάθη που μπορούν να γίνουν και να τραυματίσουν την υπάρχουσα σχέση σας.  Προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία. Παρθένε β’ δεκαημέρου, αρχικά νιώθετε ότι σας έχουν πνίξει οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και πιέζεστε για να ανταπεξέλθετε σε υποχρεώσεις που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και να ξοδέψετε χρήματα για τις δικές σας ανάγκες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε σε καλύτερη ψυχολογική διάθεση μια που δέχεστε εύνοια από άτομα της οικογενείας σας .  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εν αναμονή Πανσελήνου , είστε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι αλλά και προβληματισμένοι στο εάν θα πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σεξουαλική σχέση που πιθανόν σας κάνει να χάνετε τις ισορροπίες σας. Μάλλον όχι. Προσοχή σε οικονομικούς συμβιβασμούς.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  Η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και ανεβαίνει η ψυχολογική σας διάθεση μια που το πορτοφόλι σας πιθανόν να γεμίζει από τη στήριξη που δέχεστε από άτομα που βρίσκονται στη ζωή σας και νιώθετε πως ζείτε μια περίοδο ανακούφισης. Βέβαια μέσα στην εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την πληρωμή ενος οικονομικού διακανονισμού που ίσως δεν το είχατε υπολογίσει.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  αρχικά νιώθετε πως είστε μόνοι σας , ότι δεν υπάρχει βοήθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας και θέλετε να κλείσετε πόρτες και να απομονωθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας αλλάζει η διάθεση σας και θα ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή κάνοντας ευχάριστες συναντήσεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εν αναμονή Πανσελήνου πιέζεστε για να λάβετε αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας προσωπικής-συναισθηματικής κατάστασης και ανάλογα με τις συνθήκες θα ρίξετε αυλαία ή θα «ανάψετε» τα φώτα. Οδηγείστε σε οριστικές λύσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,   η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στο δικό σας δεκαήμερο και βέβαια περνάτε μια περίοδο όπου μπορείτε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, να προσέξετε περισσότερο την εμφάνιση σας και ίσως κάνετε επιπλέον έξοδα που ίσως να είναι και περιττά. Ερωτικά μηνύματα και φλερτ. Προσοχή στον εργασιακό χώρο, κρατείστε χαμηλούς τόνους. Σκορπιός β δεκαημέρου, αρχικά νιώθετε κουρασμένοι, ίσως γιατί είχατε κάποιες αρνητικές συζητήσεις που σας αποθάρρυναν και πρέπει να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να δείτε ακριβώς τι θέλετε αλλά και τι σας συμφέρει να κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδας η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά , ίσως εισπράξετε ποσά από κρυφές πηγές και αυτό θα σας ανανεώσει. Ερωτικές προκλήσεις συνεχίζονται.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  εν αναμονή Πανσελήνου είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια γενναία καθοριστική επιλογή σε σχέση με την εργασιακή σας κατάσταση, πιθανόν αφορά την έναρξη της δικής σας επαγγελματικής σας στέγης. Νιώθετε πως θα τα καταφέρετε.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό με αποτέλεσμα ο έρωτας αλλά και ο τρόπος απόκτησης χρημάτων γίνεται κρυφός , δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας σε φίλους ή συγγενείς, ζείτε μια κατάσταση θετική που όμως δεν σας συμφέρει να αποκαλυφθεί γιατί θα σοκάρει. Προσοχή μη δίνετε αφορμές για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,   αρχικά πιέζεστε αρκετά οικονομικά μια που έχουν φύγει χρήματα εξαιτίας εξόδων που προέκυψαν και πιέζεστε νιώθοντας μια ανασφάλεια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αλλάξει η διάθεση σας είτε λόγω ερωτικών θετικών εξελίξεων είτε γιατί εισπράττετε χρήματα που περιμένατε να λάβετε εδώ και καιρό. Έντονη κοινωνικοποίηση.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   εν αναμονή Πανσελήνου, κάνετε σχέδια για το μέλλον μιας ερωτικής σας σχέσης, θέλετε να ζήσετε μια κατάσταση που εδώ και καιρό σας είχε προβληματίσει και νιώθετε πως έχετε ανάγκη να ξεπεράσετε τα όρια σας. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και γίνεται ενδιαφέρουσα η καθημερινότητα σας, μια που θα γνωρίσετε νέα άτομα που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σας για την υλοποίηση ενός κοινού στόχου. Βέβαια ο έρωτας είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο και ας είναι κάτι απαγορευμένο ή δεν ταυτίζεται αρκετά με τις πεποιθήσεις σας. Προσοχή σε οικογενειακές διαμάχες. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  αρχικά νιώθετε έντονη απογοήτευση , πιθανή πικρία για άτομα που δεν σας στηρίζουν κυρίως μέσα από τον επαγγελματικό χώρο αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να χτυπήσετε τον ανταγωνισμό και να  διαλύσετε το παρασκήνιο . Εμπιστεύεστε ξανά την τύχη σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, εν αναμονή Πανσελήνου, κάνετε ότι μπορείτε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να προχωρήσετε σε μια νέα κατάσταση στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή και θα αναγκαστείτε να αποχωριστείτε το δυσλειτουργικό , ανοίγοντας όμως την πόρτα στο νέο , το καινούργιο.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και εσείς μπορείτε να πετύχετε εύκολα τους στόχους σας καθώς σας στηρίζουν άτομα που έχουν κύρος , δύναμη αλλά και κρυφά συναισθήματα για εσάς, οπότε εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες και πείτε ναι σε ότι σας ξενίζει αλλά συγχρόνως βοηθάει να εξελιχθείτε. Ακολουθείστε τις αλλαγές με τόλμη και γενναιότητα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αρχικά νιώθετε μια κλειστοφοβία , ότι πιέζεστε από τους άλλους γιατί αναλάβετε περισσότερα απ΄όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε και θέλετε να το βάλεστε στα πόδια. Προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένει μια έκπληξη , ευχάριστα νέα ή μηνύματα από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ή είναι διαφορετικής κουλτούρας από εσάς  και σας κάνουν να χαμογελάτε.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, εν αναμονή της Πανσελήνου βάζετε νέους στόχους, κλείνετε συμφωνίες και είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Προσοχή σε συγγενικά πρόσωπα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στον Σκορπιό και έχετε σκοπό να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες εκτός συνόρων , με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να αναπτύξετε μια νέα φιλοσοφία. Έρωτας ανατρεπτικός , πιθανόν από απόσταση σας συγκλονίζει. Προσοχή σε νομικά ζητήματα.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   αρχικά νιώθετε απογοήτευση από άτομα του φιλικού σας κύκλου που σας στήριζαν μέχρι χθες και ξεκινάτε να ξεκαθαρίζετε το τοπίο για να μην ζήσετε νέες απογοητευσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας έχετε τύχη και εύνοια στον επαγγελματικό σας χώρο και θα αναζωογονηθείτε. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  εν αναμονή της Πανσελήνου νιώθετε οικονομική ανασφάλεια και πίεση για να στρώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας και πιθανόν να βγείτε για αναζήτηση νέες εργασίας. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τα λίγα..

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ