Ανακαλύψτε ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο διαφορετικό από τα άλλα

Στο CleverBooks.gr θα ανακαλύψετε μια τεράστια γκάμα βιβλίων για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. Σχολικά βοηθήματα αλλά και ειδικά βιβλία για παιδαγωγούς, με μια εύκολη αναζήτηση στο πιο φιλικό προς τον χρήστη e-shop! Ανακαλύψτε ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο διαφορετικό από τα άλλα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα e-shop που τράβηξε την προσοχή μου και κάθε φορά που κάνω την περιήγησή μου ανακαλύπτω νέες προτάσεις που με ενθουσιάζουν.

Το CleverBooks.gr έρχεται να μας προτείνει μια πληθώρα βιβλίων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών μας. Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της ανάγνωσης παραμυθιών στα παιδιά μας από μικρή κιόλας ηλικία. Τα παιδιά συνδέονται μοναδικά μαζί μας κατά την ώρα της ανάγνωσης, ταυτίζονται με την ιστορία, αποκτούν πρότυπα ανάγνωσης και φυσικά εμπλουτίζουν τις εικόνες και την φαντασία τους! Βοηθάμε την πνευματική τους ανάπτυξη μέσα από μια τρυφερή διαδικασία που ίσως… είναι και η πιο σημαντική μέσα στην ημέρα αφού συνδυάζει και την δική μας προσωπική επαφή σε ώρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Μέσα λοιπόν στο CleverBooks.gr θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις, μελετημένες μία προς μία που θα αποτελέσουν εξαιρετική τροφή για συζήτηση! Επιπλέον όταν το παιδί έχει κατακτήσει τον μηχανισμό της ανάγνωσης και έχει αγαπήσει το βιβλίο έχετε τη δυνατότητα στη συνέχεια, να ανακαλύψετε θαυμάσια βιβλία για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους κάνοντας παρέα τις επιλογές σας μέσα στο e-shop.

Επιπλέον εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν και η τεράστια γκάμα σε βιβλία για γονείς και εκπαιδευτικούς χωρισμένα ανά θεματική ενότητα! Προσωπικά βρήκα πολλά ενδιαφέροντα βιβλία που θέλω να αγοράσω τα οποία θα χρειαστώ για το διάβασμά μας στη 3η δημοτικού ως βοηθήματα σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι και εκπαιδευτικοί δημοτικού θα βρουν μια τεράστια ποικιλία βιβλίων που θα βοηθήσει το έργο τους μέσα στην τάξη.

Σημαντικό να σας πω ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο e- shop, θα σας παραχωρηθεί κουπόνι έκπτωσης 5% για την πρώτη σας αγορά.

https://www.cleverbooks.gr/

Επειδή όλοι έχουμε αρκετά περιορισμένο χρόνο στην καθημερινότητά μας οι online αγορές πάντα μας γλυτώνουν χρόνο και κόπο αλλά αρκετές φορές και χρήμα… Στο CleverBook.gr μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ακόμα και μέσω social για δική μας άμεση εξυπηρέτηση. Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και οι πληρωμές γίνονται με πολλούς τρόπους: αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, paypal και κάρτες μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank.


Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να περιηγηθείτε στο μενού των βιβλίων και να ανακαλύψετε τον υπέροχο κόσμο του βιβλίου παρέα με τα παιδιά σας…

Μην ξεχάσετε επίσης, να διαβάζετε τα άρθρα στο blog του CleverBook.gr τα οποία υπογράφει μια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα από εκπαιδευτικούς και παιδοψυχολόγους!

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε το CleverBooks.gr και στα social για να μη χάνετε τα new entries αλλά και τις προσφορές:

CleverBooks.gr Facebook

CleverBooks.gr Instagram

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ