Χριστουγεννιάτικες παιδικές χειροτεχνίες στο σχολείο!

Τα Χριστούγεννα είναι ιδανική ευκαιρία να κάνουμε Χριστουγεννιάτικες παιδικές κατασκευές δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους! Ταυτόχρονα θα σας δείξω και μερικά γούρια που έφτιαξα τελευταία στιγμή! Χριστουγεννιάτικες παιδικές χειροτεχνίες στο σχολείο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Στο Μommyjammi.gr σας έχω παρουσιάσει κατά καιρούς στην ενότητα Παιδί – Παιδικές κατασκευές, αρκετές ιδέες για χειροτεχνίες παρέα με τα παιδιά σας για κάθε θεματική ενότητα του έτους. Αγαπάμε ιδιαίτερα να δημιουργούμε με την Κωνσταντίνα μου και όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος δε χάνουμε κάθε φορά την ευκαιρία!

Αυτή τη φορά χρησιμοποιήσαμε ρολά χαρτιού υγείας με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Εύκολες και οικονομικές χειροτεχνίες, ιδέα που αξιοποιήσαμε και στις χειροτεχνίες που κάναμε τα Χριστούγεννα στο σχολείο. Τα παιδιά στις σχολικές τάξεις το χάρηκαν και το καθένα ξεχωριστά δημιούργησε την δική του χειροτεχνία.

Πριν όμως από αυτό θα σας δείξω και τα δικά μου χειροποίητα γούρια που έφτιαξα τελευταία στιγμή!

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στα υπόλοιπα τα φετινά μας ΕΔΩ καθώς και στο φετινό μας Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Η δημιουργία είναι χαρά, είναι αγάπη, είναι ευτυχία!

Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία και Αγάπη αλλά και μπόλικη Δημιουργική διάθεση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ