ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Γιορτή για τα παιδιά στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», καθώς και στο «Θεμιστόκλειο» Στάδιο, παιδική παράσταση και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα είναι ορισμένες
μόνο από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το πρόγραμμα αναλυτικότερα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» / 11:00-14:00

Η μαγεία των Χριστουγέννων μεταφέρεται στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης. Τα παιδιά υποδέχεται ο μάγος, ο οποίος θα τα βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα διασκεδάσουν με face painting, δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια.

Διοργάνωση Ο.Π.Α.Ν.

ΤΣΙΡΚΟ CACHIVACHE

Πλατεία Πηγάδας / 12:00 – 14:00

Τσίρκο Cachivacheένα τσίρκο-μουσικό-θεατρικό θέαμα με επικίνδυνα ακροβατικά, απίθανα ζογκλερικά, ισορροπίες που κόβουν την ανάσα, άφθονο γέλιο και πολλή μουσική! Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σε δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting. Στον χώρο θα καλωσορίσει τα παιδιά ο Άγιος Βασίλης, ένας επιβλητικός ξυλοπόδαρος, ενώ την εκδήλωση πλαισιώνει με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

12:00-14:00 Εμπορικό Κέντρο Πειραιά

12:00 Ειρήνης και Σμολένσκυ

12:30 Πλατεία Θεμιστοκλή

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Θεμιστόκλειο» Στάδιο /11:00-14:00

Διοργάνωση Ο.Π.Α.Ν.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά. Ο μάγος βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων τους μικρούς μας φίλους και θα διασκεδάσουν με face painting, δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια.

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η γιορτή θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ των Καμινίων)

«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ»

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Κ. Κωσταράκος» – Καμίνια / 12:00 – 14:00

Παιδική παράσταση από τη θεατρική ομάδα Τόπι. Η μαγική ιστορία της Κλάρας, ένα όνειρο ή πραγματικότητα… Παραμονή Χριστουγέννων, προσμονή για το άνοιγμα των δώρων και ανάμεσα σε όλα ένας καρυοθραύστης. Η Μάχη με την βασίλισσα των ποντικιών, τα μάγια που λύθηκαν μετά την μάχη και το απίστευτο ταξίδι στο κόσμο των ζαχαρωτών… Και χορός με την μουσική του Τσαϊκόφσκι. Είσοδος Ελεύθερη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

12:00 Εμπορικό Κέντρο Πειραιά

12:00 Πάρκο Γεννηματά

13:00 Πλατεία Δωδεκανήσου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ