Γυναικεία παπούτσια και οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν!

Ο φετινός χειμώνας δίνει τη θέση του σε πιο άνετα και πρακτικά παπούτσια σε σχέση με τον προηγούμενο. Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν άρα η περίοδος είναι ιδανική για αγορές σε γυναικεία παπούτσια! Γυναικεία παπούτσια και οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Αν είσαι μάνα που πάντα οι προτεραιότητές σου στις αγορές είναι τα παιδικά ρούχα και παπούτσια και οτιδήποτε άλλο παιδικό, σίγουρα περιμένεις με λαχτάρα τις εκπτώσεις. Περιμένεις τις εκπτώσεις ώστε να ψωνίσεις κάτι για τον εαυτό σου σε καλύτερη τιμή! Τα γυναικεία παπούτσια θεωρώ ότι για τη πλειοψηφία των γυναικών αποτελούν φετίχ. Για τις γυναίκες τα παπούτσια από ένα σημείο και μετά σταματάνε να είναι υποδήματα με την κυριολεκτική τους έννοια και γίνονται αξεσουάρ, κομμάτι του στυλ, που συμπληρώνει ένα σύνολο που λέγεται εμφάνιση! Στο Rovo.gr θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε γυναικεία παπούτσια για όλα τα γούστα που θα σε ενθουσιάσουν!

Βρες αυτό που σου ταιριάζει και θα αποτελέσει την υπογραφή του προσωπικού σου γούστου. Να θυμάσαι πως ένα ακόμη και αδιάφορο θεωρητικά “συνολάκι“, μπορεί να «σωθεί» από ένα εκπληκτικό παπούτσι! Ο κανόνας λέει το εξής: επιλέγεις ένα πιο “ήρεμο” σύνολο με ένα πιο “ζωηρό” παπούτσι ή και το αντίστροφο δημιουργώντας ένα σικ outfit που θα συζητηθεί!

Ψηλοτάκουνα

Οι γόβες προσδίδουν αισθησιασμό, δυναμισμό, κομψότητα και υψηλή αισθητική ανάλογα με το είδος που θα επιλέξεις να φορέσεις. Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα ψηλοτάκουνα; Εκτός από ότι σε δείχνουν πιο ψηλή και αναδεικνύουν την σιλουέτα σου, σε κάνουν να αισθάνεσαι ευθύς αμέσως σαν μοντέλο πασαρέλας.

 

Πλατφόρμες

Ευκολοφόρετες και άνετες. Safe επιλογή αρκετών γυναικών για διακοπές και βόλτες σε οποιοδήποτε έδαφος ήρθαν για να μείνουν!

 

 

 

 

 

Μπαλαρινές

Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τον χορό για να φορέσεις μπαλαρίνες παπούτσια,θα ήταν καλό όμως να έχεις λεπτούς αστραγάλους για να αποφύγεις τραυματισμούς. Γλυκά, απλά και θηλυκά φοριούνται σχεδόν όλες τις εποχές.

 

Μοκασίνια

Με τόσες επιλογές παπουτσιών που έχουμε λογικό είναι να μας διαφύγουν τα μοκασίνια. Πολύ άνετα και με ρομαντικό χαρακτήρα καλό θα ήταν να τα έχουμε στα υπόψη μας.

Μπότες

Οι γυναίκες απλά λατρεύουμε τις μπότες! Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη μπότα που ανάλογα με το τι σου ταιριάζει και του τι σε βολεύει θα βοηθήσει την επιλογή σου. Μη ξεχνάς είναι ζεστές… ιδανικές για τις κρύες ημέρες του χειμώνα!

 

 

Tips για έξυπνες αγορές χωρίς να καταλήξεις με τύψεις για το πορτοφόλι σου:

  • Είναι σημαντικό πριν ξεκινήσεις τις αγορές να υπολογίσεις το διαθέσιμο budget και με βάση αυτό να κινηθείς. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να μην έχεις να πληρώσεις τέλος του μήνα το ρεύμα ή το ενοίκιο…
  • Καλό θα ήταν να φτιάξεις μια λίστα με τα πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα χρειάζεσαι και ανάλογα με τα ρούχα σου και τα κατάλληλα παπούτσια που θα χρειαστείς ή σου λείπουν.
  • Επέλεξε κομμάτια που ξέρεις ότι ταιριάζουν στο στυλ σου και δεν θα καταλήξουν στην ντουλάπα σου αφόρετα. Safe επιλογές και ευέλικτες ώστε να κάνεις συνδυασμούς με ρούχα και τσάντες που ήδη διαθέτεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ