Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020

Θετικά μηνύματα λαμβάνεις και η αυτοπεποίθηση σου χτυπάει κόκκινο..είτε γιατί αγαπάς πάλι , δίνεις ευκαιρίες… Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα ικανοποιεί τις πιο τρελές φαντασιώσεις σου.. μεταμορφώνει τον ψυχισμό σου.. μπορεί να πονάς αλλά τελικά σου αρέσει

Υστερόγραφο, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, ειδήσεις, συναντήσεις σκάνε από το πουθενά.. ούτε να το σκέφτεσαι , ζήσε την έκπληξη.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις, όπου θα δείτε ότι θα περάσετε ευχάριστα και θα μπορέσετε με ευκολία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης γίνεστε πιο συναισθηματικοί και επιδιώκετε την αποτοξίνωση σας από αρνητικές σκέψεις.  Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή δώστε σε ζητήματα εργασιακής φύσεως, καθημερινότητας, προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, ερωτικές προκλήσεις και εξομολογήσεις θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε αλόγιστες πράξεις. 

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και επιστροφές από το παρελθόν, πιθανόν να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο του παρελθόντος και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης θα έχετε έμπνευση και δημιουργικές ιδέες όπου θα βάλετε σε εφαρμογή. Δραστηριοποιείστε συλλογικά.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, αναπτύξτε περισσότερο τη διαίσθηση σας και εφαρμόστε νέες μεθόδους για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Δραστηριοποιηθείτε έντονα.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,σε περίεργα ερωτικά σενάρια θα μπείτε αυτές τις μέρες καθώς νιώθετε πως οι επιλογές σας δεν ταυτίζονται με τον τρόπο σκέψης σας. Σχέσεις υπό αμφισβήτηση.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις καθώς θα βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις και έρχονται ευκαιρίες όπου και πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Προτάσεις από πρώην εργοδότες. Επικοινωνία με σχέσεις από το παρελθόν. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης θα έχετε μεγαλύτερη έμπνευση και δημιουργικές ιδέες.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  οπωσδήποτε πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας έτσι ώστε να οδηγηθείτε σε συμπεράσματα που θα σας γλιτώσουν από τυχόν παγίδες.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα προκύπτουν και πιθανόν κινδυνεύει  η συναισθηματική σας ζωή από λάθος επιλογές και παρασύρεστε σε επικίνδυνα πάθη.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις , εξωτερικεύετε με ευκολία τα συναισθήματα σας και σας ελκύουν νέες παρέες όπου και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επιστροφές από το παρελθόν και αναθεώρηση συναισθηματικών σχέσεων αναμένονται. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης θα κυνηγήσετε με μεγαλύτερο δυναμισμό τα σχέδια σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα είναι κάτι που σας εκνευρίζει, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε με πράγματα που δεν σας εκφράζουν και πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ετοιμάζεστε για νέες καταστάσεις, θέλετε διακαώς να ζήσετε εξελίξεις συναισθηματικής φύσεως και πιθανόν χρησιμοποιείται και υπόγεια μέσα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις που δίνουν ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια και αυτό φυσικά θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται καθώς ζείτε επιστροφές και θα τολμήσετε μυστικές συναντήσεις. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης θα κάνετε νέες ερωτικές επιλογές και πιθανόν να μπερδευτείτε συναισθηματικά.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  είναι σημαντικό να μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλό θα ήταν να αποφύγετε να μπερδέψετε το συναίσθημα με το συμφέρον.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ερωτικές καταστάσεις προκύπτουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσπαθήστε να μην εκτεθείτε σε σχόλια που θα βλάψουν την εικόνα σας αλλά και τη σταθερότητα πιθανής χρόνιας σχέσης.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις κυρίως από άτομα που μένουν στο εξωτερικό ή πιθανόν για μια θέση εργασίας μακριά από το τόπο κατοικίας σας και αλλάζει τελείως η καθημερινότητα σας. Ερωτικές επιστροφές αναμένονται, ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, ουσιαστικά επιβάλλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε θέματα προσωπικής αλλά και επαγγελματικής φύσεως, καθώς διανύετε ένα διάστημα αρκετά θολό και δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνειδητοποιείτε ότι έχετε βιαστεί να πάρετε αποφάσεις που τελικά μπορεί και να μην σας εκφράζουν.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα κρύβει ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις εφόσον θέλετε να αρπάξετε ευκαιρίες και να κάνετε την υπέρβαση κυρίως σε θέματα εργασιακής φύσεως. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες αντιμετωπίζετε νέες καταστάσεις με μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα αναμένονται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει μπερδεμένη καθώς προσανατολίζεστε σε πολλές κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να χάνετε την ισορροπία σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ο έρωτας θα αποτελέσει εμπόδιο αυτές τις μέρες, μια που ασχολείστε με σχέσεις που σας μπερδεύουν και τσαλακώνουν τελικά την αυτοπεποίθηση σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα χαρίζει δημοτικότητα, ευχάριστες στιγμές με φίλους και άτομα που εκτιμάτε και θα γίνουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε νέες συμφωνίες που σας βοηθούν και οικονομικά. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης γίνεστε πιο ερωτικοί και διεκδικείτε περισσότερο μια νέα γνωριμία. Επανασυνδέσεις με νεώτερα άτομα σας μπερδεύουν. Σκορπιός β δεκαημέρου, αναλογιστείτε που και πως ξοδεύετε την ενέργεια σας και μη χάνεστε σε σκέψεις και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Διώξτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχολογικά και χαλαρώστε. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ερωτικές συναντήσεις που θα ταράξουν την ισορροπία σας, ερωτεύεστε κεραυνοβόλα. Μην επενδύετε συναισθηματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που θα ευνοήσουν και την οικονομική σας κατάσταση και αυτό σας σπρώχνει σε νέες πιο τολμηρές επιλογές. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες , είστε συναισθηματικά κουμπωμένοι, νιώθετε πως δεν ξοδεύετε το συναίσθημά σας σε αρνητικές καταστάσεις. Πιθανόν ερωτικές επανασυνδέσεις που σας φορτίζουν πάλι ψυχολογικά. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την οικογένεια σας ή με ακόμα και με θέματα ακίνητης περιουσίας και αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα και τις τολμηρές πρωτοβουλίες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ο έρωτας είναι το ζητούμενο αυτές τις μέρες, ζείτε το πάθος και αγαπάτε την περιπέτεια. Τίποτα δεν μπορεί να αναχαιτίσει την ορμή σας.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η εβδομάδα χαρίζει αναγνώριση, δυναμισμό και έχετε πάρει φόρα με αποτέλεσμα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και φυσικά πολλά από τα επαγγελματικά σας σχέδια θα προχωρήσουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια΄. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες ανοίγετε έναν νέο κύκλο σπουδών και επαφών. Ερωτικά είστε πάντα κερδισμένοι.     Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, δείτε με μεγαλύτερη προσοχή προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος και προχωρήστε σε νέες συνεργασίες που ανοίγουν κλειστές πόρτες. Μη φοβηθείτε τις ευκαιρίες.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ο έρωτας είναι πρόκληση, πειρασμός και θα σας συγκλονίσει, εάν τολμήσετε να το ζήσετε. Σκεφτείτε το δυο με τρεις φορές.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστα μηνύματα, φτιάχνει η ψυχολογία σας καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που νιώθετε πως σας υποστηρίζουν και έχουν συναισθήματα για εσάς. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες μια νέα πηγή εσόδων δημιουργείτε και θα μπορέσετε να επιλύσετε οικονομικής φύσεως εμπόδια. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ανατρέχετε αρκετά στο παρελθόν, επαναξιολογείτε προηγούμενες σχέσεις και κάνετε τον απολογισμό σαςΠερίοδος πιθανής αδράνειας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ο έρωτας μοιάζει απλησίαστος, κάνετε προσπάθειες να ζήσετε μια κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν αρκετά εμπόδια που πρέπει να νικήσετε.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσάς και στον έρωτα, μπορείτε να ερωτοτροπήσετε άφοβα και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο καθώς μια νέα γνωριμία είναι τώρα στα σκαριά. Με την επιρροή της Νέας  Σελήνης στο δεκαήμερο σας νιώθετε πως μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θολό το πεδίο, πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο έρωτας είναι περίεργος, λίγο απρόσωπος αυτό το διάστημα, σας μπερδεύει, μια και το αντικείμενο του πόθου σας δεν ξεκαθαρίζει τα συναισθήματα του. Συμπεριφέρεται σαν φίλος.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ