Παιδικές κατασκευές αποκριάτικες μάσκες

Τα παιδιά λατρεύουν τις χειροτεχνίες και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απασχόλησης αυτών! Οι απόκριες αποτελούν το ιδανικό θεματικό, έτσι στο σχολείο πιάσαμε τις κόλες και δημιουργήσαμε παρέα! Παιδικές κατασκευές αποκριάτικες μάσκες

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Πιάσαμε κόλες και υλικά και ξεκινήσαμε τις παιδικές κατασκευές, αποκριάτικες μάσκες! Παρέα με τα παιδιά σε δημοτικό σχολείο του Πειραιά γιορτάσαμε αφήνοντας την φαντασία μας ελεύθερη! Δεν απαιτούνται πολλά για να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα παρέα με τα παιδιά, λίγα υλικά, καλή διάθεση και όλα γίνονται λίγο πιο μαγικά!

Είναι σαφές πως με την κατασκευή χειροτεχνιών αυξάνεται η δημιουργικότητα των παιδιών. Η φαντασία τους δεν έχει όρια. Όταν με μικρά και απλά υλικά μπορούν να κατασκευάσουν κάτι μεγάλο και όμορφο εντυπωσιάζονται και θέλουν να το εξελίσσουν. Στα χρόνια του νηπιαγωγείου ήταν από τις καλύτερες στιγμές. Η ώρα της ζωγραφικής και των χειροτεχνιών, άρεσαν σε όλα τα παιδιά. Τα παιδιά λοιπόν του Δημοτικού αναπολούν αυτές τις στιγμές! Συνεπώς όταν έχετε το χρόνο και την ευκαιρία χαρίστε τους αυτές τις στιγμές!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ