Πώς βοηθάνε οι συλλογές τα παιδιά;

Όταν ήμασταν παιδιά όχι απλά μας άρεσαν οι συλλογές! Ήταν το μόνο που μας απασχολούσε! Τις κουβαλούσαμε στο σχολείο, στα διαλείμματα! Από αυτοκόλλητα, τάπες, μέχρι αρωματικά φύλλα αλληλογραφίας. Αναμνήσεις που καλό θα ήταν να ενθαρρύνεις και το παιδί σου να τις αποκτήσει μέσα από τις δικές του συλλογές! Πώς βοηθάνε οι συλλογές τα παιδιά;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τις προάλλες είπα στην κόρη μου ότι διατηρούσα φυτολόγιο στο δημοτικό και με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια… Τι είναι μαμά το φυτολόγιο; Άντε να της εξηγήσω ότι μάζευα ότι μου γυάλιζε και το κολλούσα εκεί… Τις προάλλες την είδα πήρε ένα κουτί και μάζευε τα ξύσματα από τα μολύβια… έπαθα flash back… έκανα ακριβώς το ίδιο… Αυτά και πολλά άλλα και μεταξύ μας η τρέλα μεταδιδόταν από το ένα παιδί στο άλλο και δείχναμε με περηφάνια τις συλλογές μας στα διαλείμματα. Σήμερα μπορώ να πω ότι υπάρχουν παιδιά που κάνουν συλλογές, ίσως όχι πολλά αλλά ακόμα υπάρχουν και πρώτη και καλύτερη βλέπω την κόρη μου. Συλλογές από τα πιο άσχετα αντικείμενα όπου εκεί που εκνευρίζομαι και θέλω όλα να τα πετάξω… θυμάμαι πως βοηθάνε οι συλλογές τα παιδιά!

Να θυμάστε οι συλλογές είναι υπέροχο μέσο κοινωνικοποίησης για τα παιδιά σας. Ανταλλάσσουν με τους φίλους τους, τις συζητάνε. Η κατανομή των αντικειμένων που βασίζεται σε κριτήρια τα βοηθά να αξιολογούν και φυσικά να βάζουν σε τάξη τα πάντα γύρω τους! Μαζεύοντας αντικείμενα, μαζεύουν εικόνες, γνώσεις, αισθήσεις και μαθαίνουν να κατανοούν καλύτερα τα πάντα γύρω τους! Μη ξεχνάτε είναι ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης του στρες για μικρούς και μεγάλους!

Ταυτόχρονα μη ξεχνάτε ότι όμορφα αντικείμενα που θα εμπλουτίσουν τις συλλογές τους, μπορούν να λειτουργούν και ως παιχνίδια αλλά και ως διακοσμητικά για το δωμάτιο τους!

Από JUST TOYS θα βρείτε φανταστικές προτάσεις για συλλογές για κορίτσια! Κάντε την αρχή και μετά θα δείτε πόσο θα παθιαστούν με τις συλλογές τους! Πόσο όμορφα θα απασχοληθούν και πόσο υπέροχα θα τις στολίσουν στο δωμάτιό τους!

–        GENIE SUPRISE:

6 διαφορετικά Genie μέσα σε φανταστικά χρωματιστά λυχνάρια! Όλα κρύβουν  μια πανέμορφη κούκλα Genie, ένα μυστικό μήνυμα, ένα μαγικό- τυχεροί δαχτυλίδι και έναν μαγικό καθρέπτη. Η Κωνσταντίνα πραγματικά τις λάτρεψε και τις στόλισε στο γραφείο της στο παιδικό δωμάτιο.

–        WILD CAKES :

12 αγαπημένα υπέροχα γλυκάκια  που μεταμορφώνονται σε άγρια ζώα του δάσους! Κάθε συσκευασία έχει άρωμα από γλυκίσματα ώστε το δωμάτιό σου να μυρίζει υπέροχα! Αν ειδικά το παιδί αγαπάει τα ζωάκια είναι σίγουρο ότι θα τα λατρέψει! .

–        POPPOPS PETS:

Συλλογή με 64 χαρακτήρες μαϊμουδάκια, panda, φλαμίνγκο, χελώνες, λαγουδάκια & δελφίνια. Με το σφυρί μπορείς να σπάσεις τα Poppops, να μαζέψεις το slime από την ειδική υποδοχή της σύριγγας και να αποθηκεύσεις όλα τα ζωάκια έκπληξη. Στην συλλογή της η Κωνσταντίνα μου βρήκε και σπάνια ζωάκια και τα προσέχει όλα ως κόρη οφθαλμού!

–        ROOMIE BOO:

Υπάρχουν 7 διαφορετικά  μωράκια χαρακτήρες στην οικογένεια των Boo. Κάθε μωράκι Boo έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και στυλ! Συλλέγει τις φιγούρες, ανταλλάσσει τα αξεσουάρ με τις φίλες της και τα μαζεύει στα δωματιάκια/κουτάκια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ