Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Μαρτίου 2020

Με πεσμένη διάθεση και πικρή γεύση έχεις στα χείλη, αρχές της εβδομάδας, όμως αυτό να είσαι σίγουρος/η θα αλλάξει και θα έχεις καλές στιγμές ανεπάντεχα. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Μαρτίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο , η Αφροδίτη στον Ταύρο , στο χώρο της θα φέρει ικανοποίηση , ξέρεις πως να περνάς καλά; κοίτα λίγο τον εαυτό σου..

Υστερόγραφο, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο, ζητά να πάρεις απόσταση από κάτι που σε πληγώνει και δεν καταλαβαίνει το γιατί..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της ΑΦροδίτης στον Ταύρο ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και ξαφνικά φέρνει αλλαγές και στην οικονομική σας κατάσταση. Προσοχή σε σπατάλες κάθε μορφής.  Κριός β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση έντονης ονειροπόλησης , και παρά τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, συνεχίζετε να αποφεύγετε την πραγματικότητα. Ερωτικές συναντήσεις παραμένουν κρυφές.  Κριός γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο σας φέρνει κοντά σε παρέες, φίλους που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμα και να επαναξιολογήσετε τη συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας φέρνει επιτυχία σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα και θα ανέβει η δημοτικότητα σας. Ξαφνικές γνωριμίες σας ανοίγουν τις μέχρι πρότινος κλειστές πόρτες. Προσοχή σε ξαφνικά γυρίσματα της τύχης.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση έντονης εξιδανίκευσης καταστάσεων και καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπιστεύεστε άτομα για την προώθηση των επαγγελματικών σχεδίων, καθώς τίποτα δεν μπορεί να είναι έτσι όπως φαίνεται. Παραμείνετε επιφυλακτικοί.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο , θυμίζει το παρασκήνιο, πιθανόν και να έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους για να επαναδιαπραγματευτείτε όρους που σχετίζονται με την προώθηση της καριέρας σας.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο, σας φέρνει νέα, μηνύματα από άτομα όμως που διατηρούσατε κρυφή σχέση και το παιχνίδι θα έχει πολλά μυστικά. Πιθανόν ανατροπές ή αποκαλύψεις που θα γίνουν να σας εκθέσουν στο περιβάλλον σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, εξακολουθείτε να όραματίζεστε ένα καλύτερο μέλλον και θέλετε να πάτε μπροστά, προσοχή μόνο αποφύγετε να εκθέτετε τον εαυτό σας σε υπερβολές και σε σχόλια. Εργαστείτε μεθοδικά.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο σας φέρνει όλο και πιο κοντά στα σχέδια σας αλλά και σε άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός μακρινού ταξιδιού.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα ευεργετηθείτε από φίλους και ομάδες που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και είναι μια περίοδος ευχάριστη. Ξαφνικές συμμαχίες σας χαροποιούν ιδιαίτερα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η σκέψη σας τρέχει σε καταστάσεις μακρινές, πιθανόν να ονειροπολείτε αρκετά και να σας διαφεύγει η πραγματικότητα, όμως μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα σχέδια σας και να ματαιώσετε ότι δεν σας πηγαίνει.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο θα σας στριμώξει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά, καθώς επιστρέφουν και βγαίνουν στην επιφάνεια ανεκπλήρωτες επιθυμίες αλλά και πιθανόν οφειλές που πρέπει τώρα να τακτοποιήσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες εξελίξεις αλλά και ανέλπιστη βοήθεια από πρόσωπα κύρους και πιθανόν να ζείτε και μια ελεύθερη σχέση όπως ακριβώς την είχατε ονειρευτεί . Ερωτικές υπερβολές.     Λέοντα β’ δεκαημέρου, πιθανόν να ελπίζετε σε θαύματα, που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση και εδώ χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τα έξοδα. Η σεξουαλική σας ζωή κρύβει μυστικά.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο θα σας βάλει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των προσωπικών σχέσεων αλλά και σταθερών συνεργασιών με αποτέλεσμα να θέλετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.  Τουλάχιστον μη βιαστείτε.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο σας κάνει σαφώς πιο ανοιχτούς σε νέες εμπειρίες αλλά και σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ή κουλτούρας και ξαφνικά θα δείτε η ζωή σας να αλλάζει και προς το καλύτερο. Μείνετε ανοιχτοί σε προτάσεις και μετακινήσεις λόγω αλλαγής επαγγέλματος.   Παρθένε β΄δεκαημέρου,  βέβαια τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και φοράτε εδώ και καιρό τα ροζ γυαλάκια, που σας κάνουν να ονειρεύεστε και να περνάτε φάσεις έντονης εξιδανίκευσης της τωρινής σας σχέσης, Κρατείστε αποστάσεις από τα συναισθήματά σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο σας βάζει σε διαδικασία οργάνωσης της καθημερινότητας , ασχολείστε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και θα διαπραγματευτείτε νέους όρους, πιθανόν μια αύξηση ή μετακίνηση που σας ευνοεί.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο σας κάνει να αναζητάτε μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε γήινες απολαύσες και πιθανόν ξαφνικά και τελείως απροειδοποίητα να έχετε πικάντικες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Μην πείτε όχι στην πρόκληση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, πρέπει να βρείτε υγείς μεθόδους εξομάλυνσης των ζητημάτων που αφορούν  την εργασιακή σας κατάσταση και να αποφύγετε λάθη και απρόσεκτες κινήσεις. Διατηρείστε σιωπή ιχθύος , μόνο έτσι θα ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο σας κάνει να θέλετε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και να τολμήσετε επανασυνδέσεις με άτομα που σας εξιτάρουν ερωτικά.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις, εξομαλύνονται τα εμπόδια και προχωράτε σε νέες , πιο ενδιαφέρουσες επιλογές και θα ζήσετε ένα ευχάριστο διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει. Ξαφνικές σχέσεις χωρίς όμως μόνιμη διάρκεια.  Σκορπιός β δεκαημέρου,η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις και νιώθετε πως συναισθηματικά έχετε έρθει κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και ζείτε μοναδικές στιγμές. Υπερβολή και έντονος ερωτισμός. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο φέρνει άτομα από το παρελθόν, πιθανόν επανασυνδέσεις και ξαναγεννιούνται συναισθήματα  αναστατώσουν αρκετά και βγάλει από την ασφαλή σας ζώνη. Πισωγυρίσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσοχή μόνο σε ερωτικά ειδύλλια που μπορεί να σας εκθέσουν και προβληματίσουν συναισθηματικά. Ξαφνικές ερωτικές περιπτύξεις.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ζείτε μια κρυφή συναισθηματικη κατάσταση και θέλετε να βγάλετε προς τα έξω την ιστορία σας..πιθανόν όμως πρέπει να συγκρατηθείτε μια που η επιρροή του Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένες σκέψεις, συναισθήματα πιθανόν να επανασυνδεθείτε ερωτικά με άτομο που σας εξιτάρει και κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο σας κάνει πιο ερωτικούς, θα δείτε ότι ελκύετε πιο εύκολα τώρα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλά φλερτ και κατακτήσεις που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε και περνάτε ευχάριστα. Ξαφνικές προτάσεις για επιχειρηματικές δραστηριότητες.      Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε πολλά όνειρα και σκέψεις προς υλοποίηση αυτό το διάστημα, ευνοείστε σε συμφωνίες αλλά και νέες συνεργασίες. Αξιοποιείστε τις ιδέες σας, βάλτε φαντασία και ακολουθείστε τη διαίσθηση σας.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο για την βελτίωση της πρακτικής πλευράς της ζωής σας και αναζητάτε νέους πόρους εσόδων . Αυξάνετε το εισόδημα σας.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο χαρίζει όμορφες στιγμές και επανασυνδέεστε ευχάριστα με τα μέλη της οικογένειας σας και θα ανανεωθεί η κοινωνική σας ζωή. Ξαφνική οικονομική βοήθεια σχετικά με ένα ακίνητο.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε κάποια μπερδέματα οικονομικής φύσεως, ωστόσο δέχεστε προτάσεις που πιθανόν να σας βγάλουν από αδιέξοδα προσοχή μόνο σε δανεισμό. Αποφύγετε τις υπερβολές. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο δεκαήμερο σας , αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάθε είδους επανασύνδεση και ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε εκδίκηση ή ικανοποίηση για κάτι που έχει γίνει παλαιότερα. Ρόδα είναι και γυρίζει.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις , θα κοινωνικοποιηθείτε αρκετά και πιθανόν να κινηθείτε και μέσα από το διαδίκτυο και να δείτε οικονομικά οφέλη που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε εξιδανικεύσεις , άσκοπες ερωτικές περιπλανήσεις και γενικά αποφύγετε να παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας που αυτήν την περίοδο είναι ισχυρό και σας παρασύρει εκτος πραγματικότητας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο σας κάνει να σκέφτεστε αρκετά το παρελθόν και αναζητάτε τη συγκίνηση σε κάτι μακρινό και ίσως ξεπερασμένο; Μην κάνετε τα ίδια λάθη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ