Πώς αντιδρούν τα 12 Ζώδια στο θέμα του Κορωνοϊού;

Πως βιώνουν τα ζώδια το στάδιο του αναγκαστικού περιορισμού και τι γνώμη έχουν για το θέμα της πανδημίας; Ποιοι είναι οι πιο αντιδραστικοί αλλά και ποια ζώδια προσαρμόζονται πιο εύκολα στις νέες συνθήκες; Πώς αντιδρούν τα 12 Ζώδια στο θέμα του Κορωνοϊού;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Από τα μέσα του Μάρτη και λόγω Κορωνοϊού βιώνουμε το θέμα του εγκλεισμού και αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο της πανδημίας και έτσι έχουν πέσει αρκετά οι ρυθμοί μας με σκοπό να προστατέψουμε την υγεία μας, αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους. Όμως και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση αναγκαστικής παύσης, μπορούμε να εργαστούμε εσωτερικά και ακόμα να αλλάξουμε πιθανούς στόχους και όταν έρθει η άρση των μέτρων να μπούμε ξανά σε δράση.

Κριός

Ο Κριός αρχικά αντιδρά στην νέα κατάσταση πραγμάτων μια που δεν ανέχεται εύκολα κανόνες και μέτρα, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά αντιδραστικός αλλά και ενεργητικός από τη φύση του. Έτσι ζορίζεται αρκετά και δεν αποδέχεται εύκολα τον κίνδυνο και αυτό τον κάνει να κινείται αρκετά απερίσκεπτα. Η αντιδραστική του στάση θα τον φέρει σε σύγκρουση με το περιβάλλον του και μάλλον θα χρειαστεί «επιτήρηση» γιατί θα αντιστέκεται. Χρειάζεται χρόνο να εμπιστευτεί τα μέτρα και να μείνει σπίτι.

Ταύρος

Ο Ταύρος εύκολα θα προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα, μια που ανησυχεί αρκετά για την ασφάλεια του, αλλά και είναι από τη φύση του υπερπροστατευτικός. Έτσι και θέλοντας να προστατεύσει τα μέλη της οικογενείας του θα γίνει ασφυκτικά πιεστικός και θα τηρεί τα μέτρα με υπερβολική ευλάβεια. Επίσης, συνεχίζει να ενημερώνεται για τον κίνδυνο της πανδημίας και τις επιπτώσεις στην πρακτική πλευρά της ζωής του. Αρκετά ανήσυχος και εάν μπορέσει να κατευνάσει τα αρνητικά του συναισθήματα του, αποτελεί πρότυπο προς μίμηση.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακό παιδί και μένοντας στο σπίτι αισθάνεται φυλακισμένος, σαν του έχουν στερήσει το οξυγόνο και πνίγεται. Σταδιακά όμως θα προσαρμοστεί, μια που είναι πολυμήχανος και θα εκτονώνεται συνεχώς μέσα από το διαδίκτυο, ανοίγοντας τελικά τον κύκλο του και κάνοντας νέους φίλους. Επίσης μπορεί να ασχοληθεί και με τις σπουδές του, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως και φαίνεται να αξιοποιεί ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο του. Τηρεί τα μέτρα αλλά μπορεί να ξεχαστεί καμιά φορά. Χρειάζεται επιτήρηση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο απαισιόδοξος τύπος, μια που γκρινιάζει συνέχεια για το κακό που βρήκε την ανθρωπότητα και φοβάται υπερβολικά μην κολλήσει τον Κορωνοϊό και αρρωστήσει. Έτσι ακολουθεί τους κανόνες με ευλάβεια και επεμβαίνει συνέχεια στο περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να έρχεται σε σύγκρουση και να βιώνει εντάσεις. Δεν προβληματίζεται όμως με το θέμα του εγκλεισμού μια που του αρέσει να μένει σπίτι, αρκεί βέβαια να μην στερηθεί την παρέα των αγαπημένων του προσώπων και κυρίως την οικογένεια του.

Λέων

Ο Λέων απεχθάνεται κάθε είδους περιορισμό και έχει μάθει να έχει κοινωνική ζωή και έτσι τώρα νιώθει άβολα με την νέα κατάσταση πραγμάτων και τον Κορωνοϊό. Ωστόσο, θα ακολουθήσει τα μέτρα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει το περιβάλλον του, προσφέροντας βοήθεια σε όποιον τον χρειάζεται. Επικοινωνιακά θα κινηθεί αρκετά μέσα από το διαδίκτυο και θα συνεχίσει, όσο αυτό είναι δυνατόν τις δραστηριότητες του. Περιμένει με αγωνία την άρση των μέτρων. Δεν είναι όμως απαισιόδοξος, διατηρεί τις επιφυλάξεις του και γενικά προσαρμόζεται.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι σχολαστιστός έτσι και αλλιώς με τα θέματα υγείας και φυσικά ανησυχεί για τον Κορονοϊό, ανησυχώντας μήπως εξαπλωθεί, με αποτέλεσμα να είναι τρομερά σχολαστικός και να κουράζει το περιβάλλον του. Όμως παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις και είναι αυτός που κυκλοφορεί με μάσκα ακόμα και μεσα στο σπίτι του. Το παράδοξο είναι ότι παρά τους φόβους του, βρίσκει τρόπους να προσφέρει υπηρεσία στους συνανθρώπους του και βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Προσαρμόζεται χωρίς αντιδράσεις.

Ζυγός

Ο Ζυγός αντιδράει αρχικά στα μέτρα γιατί πρέπει να μείνει σπίτι και μέσα και τελικά δεν είναι τόσο προσαρμοστικός και δεν συμβιβάζεται. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν ψάχνει να ενημερωθεί με αποτέλεσμα να να μην έχει άγχος η υπερβολικές φοβίες. Έτσι, συνηθίζει τελικά, αρκεί βέβαια να έχει την κατάλληλη παρέα μέσα στο σπίτι του, διαφορετικά βρίσκει τρόπο να σπάσει κατά κάποιο τρόπο τα δεσμά του και να εκτονωθεί. Φλερτάρει συνεχώς στο διαδίκτυο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι ο Κορωνοϊός είναι σενάριο συνωμοσίας η στην καλύτερη περίπτωση εμφανίστηκε για να συμβάλλει στην εξελικτική πορεία της ψυχής. Μεταφυσικά δηλαδή βλέπει την κατάσταση και φυσικά δεν φοβάται μια που πιστεύει περισσότερο στο πεπρωμένο, χωρίς όμως να είναι επιπόλαιος ή να μην τηρεί τα μέτρα. Είναι συνήθως ερωτικά ενεργός μέσα από το διαδίκτυο. Τέλος, ανησυχεί αρκετά για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζορίζεται αρκετά με το φαινόμενο της πανδημίας και δεν ανέχεται να του στερούν την ελευθερία, δηλαδή τα δικαιώματα του. Βέβαια θα ακολουθήσει όσο μπορεί τα μέτρα, αλλά συγχρόνως προσπαθεί να βρει νέους τρόπους απασχόλησης, καθώς δε μπορεί να μένει αδρανής. Η ερωτική του ζωή παραμένει ενεργή μέσα από το διαδίκτυο. Γενικά όμως δεν είναι ο άνθρωπος που φοβάται υπερβολικά, αισθάνεται συνήθως τυχερός και αυτό ίσως να είναι «επικίνδυνο». Χρειάζεται επιτήρηση..

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως νιώθει τεράστια ανασφάλεια με την νέα τάξη πραγμάτων και θα λέει συχνά ότι ήρθε η ..καταστροφή του κόσμου. Αυτό βέβαια δεν τον απομακρύνει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι και για να βγάζει χρήματα. Ωστόσο, τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και δεν έχει σκοπό να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του ή να πληρώσει πρόστιμα. Γενικά βρίσκει διεξόδους να εκτονώνει την γήινη ενέργεια του, αναζητώντας νέους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης. Πολλές φορές και λόγω του εγκλεισμού, θα βγάζει μιζέρια και απαισιοδοξία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το συλλογικό καλό, έτσι είναι ενεργός σε κοινωνικά δρώμενα κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊό και προσφέρει έργο. Μπορεί να αντιμετωπίζει την κατάσταση με καχυποψία στην αρχή, ωστόσο είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις και τηρεί τα μέτρα. Η παρουσία του μέσα στο διαδίκτυο συνεχίζει να είναι έντονη και προσπαθεί να εμπνεύσει στους γύρω του συναισθήματα αισιοδοξίας μέσα από τη διατήρηση των μέτρων. Χρήσιμος όταν υπάρχει κρίση.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι διχασμένος, ή δεν νιώθει κανένα φόβο και δεν θα τηρεί τα μέτρα ή πιστεύει πως ήρθε η καταστροφή του κόσμου και για αυτό φοβάται ακόμα και να αναπνεύσει.Έτσι δύσκολα προσαρμόζεται στην νέα κατάσταση πραγμάτων, δημιουργώντας τοξικό κλίμα και προβλήματα στους αγαπημένους τους. Επίσης , οι Ιχθύες κινδυνεύουν να χάσουν την αίσθηση του χρόνου ή των μέτρων και για αυτό οπωσδήποτε χρειάζονται επιτήρηση. Τέλος δείχνουν συμπόνια και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη.

Πηγή:https://www.oroskopos.gr/nea/pos-antidroyn-ta-12-zodia-sto-thema-toy-koronoioy-23094/

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ