Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2020

Ξεκινάει η εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και σε συγκινεί η ιδέα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 28/ 4 οδηγεί σε κρίσεις μελαγχολίας και αμφισβήτησης. νιώθεις ότι σε ακυρώνουν;

Υστερόγραφο, την Πρωτομαγιά, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο οδηγεί σε εκπλήξεις και βγαίνεις από τα κουτάκια σου ,μπαίνεις σε άλλη διάσταση..

Πάμε για τα ζώδια, που είναι σε κατάσταση περιορισμού..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίστε , καλύψτε με σύνεση τις ανάγκες σας και ξεπεράστε τυχόν εμπόδια που εμφανίζονται και πιθανόν να σας χαλάνε την καθημερινότητα. Ερωτικά μπερδέματα.     Κριός β’ δεκαημέρου, δώστε περισσότερη έμφαση σε καθημερινές επαφές και πηγαίνετε με τη ροή και μόνο έτσι θα ξεπεράσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί και θα ανέβει και η διάθεση σας. Εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο να προωθήσετε ιδέες και προσωπικούς στόχους. Κριός γ’ δεκαημέρου,  παθιάζεστε αυτό το διάστημα αρχικά με τον εαυτό σας μια που εργάζεστε περισσότερο για ένα κοινό στόχο και μαζί με τους άλλους και ξυπνάει μέσα σας η ανάγκη να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,  καταβάλλετε προσπάθεια να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και πολλές φορές αρχίζετε να χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και λόγω των ανατροπών που βιώνετε. Ωστόσο είναι εύκολο να βρείτε λύσεις και να έρθετε πιο κοντά σε αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η διάθεση σας είναι πιο ανεβασμένη, έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και μπορείτε να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Οικονομική ενίσχυση.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  αποφύγετε να αντιδράτε σπασμωδικά και να συγκρούεστε με άτομα και κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και αναζητήστε την ισορροπία μέσα σας. Συνδεθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ίσως συνειδητοποιείτε τον εγκλεισμό που εσείς έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας και περνάτε μια φάση αυτο-τιμωρίας, ωστόσο θα δοθούν λύσεις και έτσι έρχεστε πιο κοντά στη φύση σας . Δημιουργήστε αυτό που επιθυμείτε. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η εσωτερική χαρά αλλά και η αισιοδοξία που νιώθετε αυτό το διάστημα σας οδηγεί στην εξομάλυνση των διαφορών με το περιβάλλον σας και λαμβάνετε δώρα. Βελτίωση της προσωπικής ζωής.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  κάντε επαναπρογραμματισμό και οργανωθείτε, χρησιμοποιείστε δηλαδή «μέθοδο» για να βγείτε από προσωρινό άγχος και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο έρωτας είναι μέσα στις προτεραιότητες σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με ψυχολογικά ζητήματα, θέματα αυτοεκτίμησης βγαίνουν στην επιφάνεια και το να βρείτε την ισορροπία σας είναι το ζητούμενο. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν. Η ερωτική σας ζωή καταλήγει να είναι γρίφος.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογική διάθεση και «βοήθεια» από το Σύμπαν λαμβάνετε αυτές τις μέρες για να ξεπεράσετε καταστάσεις ή και προβλήματα που έχετε δημιουργήσει από μόνοι σας. Εσωτερική δουλειά.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ένα πήγαινε-έλα στα άδυτα της ψυχής σας και άνθρωποι σας πλησιάζουν για να πατήσουν τα κουμπιά σας και να αντικρίσετε προσωπικές αλήθειες και φόβους. Αγαπήστε αρχικά τους δαίμονες σας. Δυναμικά διεκδικήστε θέματα αφθονίας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου προσπαθείτε αυτό το διάστημα να παραμείνετε και παρά τις συναισθηματικές ανατροπές στο κέντρο σας και σε παλιούς τρόπους αντιμετώπισης κρίσεων. Η εποχή όμως άλλαξε και απαιτεί από εσάς να βγείτε από τα κουτάκια σας. Προτάσεις για επαγγελματική εξέλιξη. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αρχικά συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε μόνοι αυτό το διάστημα, μπορείτε να ενωθείτε με άτομα που σας καταλαβαίνουν και στηρίζουν και να νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι. Ερωτικοί διάλογοι και έντονος ρομαντισμός.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η ανάγκη σας να λαμβάνετε την αναγνώριση από τους άλλους οδηγεί σε συγκρούσεις και αυξανόμενες εντάσεις και εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας παρά το πληγωμένο σας εγώ. Διεκδικήστε με σύνεση.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η ανάγκη να βγείτε από την κλεισούρα και να πετάξετε σε νέες διαστάσεις ζητώντας το διαφορετικό πιθανόν συγκρούεται με την πραγματικότητα σας και νιώθετε πως χάνετε το μέτρο σας. Ερωτικά είστε σε φάση αναζήτησης ή ζείτε ένα παράξενο έρωτα, πιθανόν εξ αποστάσεως.    Παρθένε β΄δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε με καλύτερη διάθεση και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και παρά τις αντιξοότητες να βγείτε από κρίσεις που μπλοκάρουν την εικόνα σας προς τα έξω. Κοινωνική άνοδος. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, διάθεση έχετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση , καθώς και το σώμα σας στέλνει τα σημάδια του για να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους ρυθμούς σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη να παίξετε με την αδρεναλίνη σας, να ανεβάσετε δηλαδή ταχύτητες και λόγω της ψυχολογίας θα αλλάξετε την προσωπική σας κατάσταση εκφράζοντας τα συναισθήματα σας. Η σεξουαλική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αναζητάτε την πρόοδο μέσα από κινήσεις που σας ελευθερώνουν και νικάτε εμμονές και πιθανές προκαταλήψεις που σας είχαν μπλοκάρει. Ασχολείστε περισσότερο με την προσωπική σας ανάπτυξη. Ο έρωτας είναι από απόσταση και προβληματίζεστε..   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά μπερδέματα αναμένονται αυτό το διάστημα και είστε αποφασισμένοι να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες πηγαίνοντας ενάντια στην ηθική σας και σε ότι μέχρι πρότινος θεωρούσατε σωστό και δίκαιο. Τάση για ερωτικό ρίσκο αλλά και σπατάλη χρημάτων.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αμφισβητείτε αυτό το διάστημα ότι σας έχει ενδυναμώσει και περνάτε μια κρίση αυτογνωσίας καθώς και πολλά δεδομένα έχουν αλλάξει και συνεχώς προσαρμόζεστε. Αφοσιωθείτε περισσότερο σε ότι έχετε ανάγκη. Η σχέση σας με τους άλλους σας οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου, κινείστε πιο ερωτικά αυτό το διάστημα, θέλετε να βγείτε από την ασφαλή ζώνη μιας μόνιμης κατάστασης και να βιώσετε νέες εμπειρίες. Ταυτίζεστε αρκετά με το ταίρι σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, πιθανές εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με άτομα αγαπημένα, που μοιράζεστε την ίδια στέγη και προσωρινά έχετε αρνητική ψυχολογία. Έντονη ανάγκη για μετακόμιση , αλλαγή κατοικίας και πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, πηγαίνετε ενάντια στις συνήθειες σας, αλλάζετε το πρόγραμμα σας αυτό το διάστημα και ακολουθείτε περισσότερο το σώμα σας , αφουγκράζεστε τις ανάγκες σας. Περνάτε όμως και φάση κυκλοθυμίας, και κρίσεις αυτοπεποίθησης. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε ξεπεράσει τις προκλήσεις της εποχής και κάνοντας τον απολογισμό θα δείτε το φως στο τούνελ και θα βγείτε από αδιέξοδα. Μέρες έντονης δημιουργικότητας και ερωτισμού.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μέσα από τη συνεχή αναζήτηση των βαθύτερων επιθυμιών  και αναγκών σας οδηγείστε σε σκέψεις που σιγά σιγά μπορεί να γίνουν ιδέες προς υλοποίηση. Ανακαλύψτε την αφθονία μέσα από τολμηρές πράξεις.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η πίεση και το άγχος που ασκείτε αρχικά εσείς στον εαυτό σας δε θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Δώστε χρόνο και δημιουργείστε τον απαραίτητο χώρο μέσα σας για να γεννηθούν νέες ιδέες.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα και τα προβλήματά σας με μεγαλύτερη σιγουριά και φαίνεται πως αυτό επιδρά θετικά στο περιβάλλον σας. Εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται.     Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  κινητοποιείστε πιο δυναμικά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να βγείτε από πρακτικά αδιέξοδα και να βρείτε την ισορροπία σας. Πιθανές εντάσεις με τους γύρω σας σας προβληματίζουν.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, σκέψεις γύρω από υπαρξιακά θέματα σας περιτριγυρίζουν και θέλετε να μπείτε σε φάση αποτοξίνωσης για να βγείτε από αδιέξοδα και υπαρκτά προβλήματα. Καλλιεργείστε περισσότερο την ανάγκη σας για ανέλιξη και μην κολλάτε σε ανούσιες διαφορές.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες ξεκολλάτε από οτιδήποτε σας έβαζε φρένο και προσπαθείτε να χαλαρώσετε καθώς έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας συγκινούν ιδιαίτερα. Φλερτ με νεώτερα άτομα σας εξιτάρει.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε άγχος και ένταση αυτές τις μέρες καθώς νιώθετε πως είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει και στους γύρω σας εκτός από τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μπείτε στο κέντρο σας. Ανταγωνισμός στον επαγγελματικό χώρο αναμένεται.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, άγχος , πίεση για την ικανοποίηση των αναγκών σας και συνειδητοποιείτε ότι η αναζήτηση της σιγουριάς είναι ένα παιχνίδι αόρατο και δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Στηριχτείτε στην διαίσθηση σας και καλλιεργήστε την εμπιστοσύνη. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η θετική ανταπόκριση που λαμβάνετε από τους γύρω σας συνδέεται με την εσωτερική σας κατάσταση και αφουγκραστείτε θετικά τα συναισθήματά σας.  Στενές επαφές με άτομα που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  διεκδικείτε με μεγαλύτερη μαχητικότητα μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας, θέλετε να βάλετε το μυαλό σας να εργαστεί προς όφελος σας και περνάτε φάση δημιουργική. Μην αναλώνεστε σε παιχνίδια εξάρτησης.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ