Πως να διαλέξω καλοκαιρινά γυναικεία τοπ μπλουζάκια

Ο ζεστός καιρός προϋποθέτει άνετα μπλουζάκια με στυλ. Η δαντέλα και τα βολάν είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μας επιλογές, το ίδιο ισχύει και για τις boho μπλούζες. Πως να διαλέξω καλοκαιρινά γυναικεία τοπ μπλουζάκια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Κοντομάνικα με απλές γραμμές αλλά και μπλούζες με μοναδικές λεπτομέρειες για ξεχωριστές καταστάσεις. Μια γυναίκα οφείλει να βρίσκεται μέσα στις τάσεις της μόδας και να ανανεώνει κάθε κομμάτι με εκείνο που θα ταιριάξει απόλυτα στο δικό της ιδιαίτερο γούστο. Χρώματα σχέδια και μοτίβα που ταιριάζουν στο χαρακτήρα και το συνολικό μας στυλ. Στο www.rovo.gr θα βρείτε πολλά σχέδια που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

T – shirt

Από τις πιο κλασικές και τις πιο βασικές επιλογές στην γκαρνταρόμπα των περισσότερων ανθρώπων κάθε ηλικίας. Αγαπημένο για γυναίκες όλων των ηλικιών, τα t-shirt αποτελούν ένα ρούχο τόσο απλό, μα τόσο ανθεκτικό και απαραίτητο για την καθημερινότητά μας. Μιας και είναι από εκείνα τα ρούχα που σου χαρίζουν τη μεγαλύτερη άνεση, χωρίς κανέναν περιορισμό. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ στα γυναικεία τοπ μπλουζάκια 

ΣΧΕΔΙΟ ΨΑΡΟΚΟΚΑΛΟ

Για δραστήριες μανούλες ΣΧΕΔΙΟ #MOMLIFE

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Στυλ πουκάμισο

Ένα all time classic στυλ που κολακεύει κάθε γυναίκα! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Μπλούζα με βολάν

Οι γυναικείες μπλούζες με βολάν μπορούν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα διάφορα σχέδια, αφού καταφέρνουν να αναδείξουν τη γυναικεία θηλυκότητα χωρίς να παρουσιάζουν ένα υπερβολικό και φορτωμένο αισθητικά ντύσιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Τοπ με τιράντα

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γυναικείες μπλούζες με τιράντα που κολακεύουν τις γραμμές στους ώμους και την πλάτη μας! Το V μακραίνει τη σιλουέτα μας και μας δείχνει πάντα πιο ψηλές! Τα χαρούμενα μοτίβα δίνουν μια vintage αίσθηση δροσιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ