Η Επιστροφή Του Κρόνου Στον Αιγόκερω. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Η είσοδος του Κρόνου πάλι στον Αιγόκερω σε χώνει βαθιά μέσα στην ύλη. Ψάχνεις σταθερότητα, τα πρέπει σου, τα όρια σου… Η Επιστροφή Του Κρόνου Στον Αιγόκερω. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η είσοδος του Άρη στον Κριό βοηθάει στο να έρθεις σε επαφή με το εγώ σου, την ταυτότητα σου και να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιεστείς συναισθηματικά, νιώθεις πικρία και η ανάγκη σου να τελειώνεις με ότι σε φθείρει… μεγαλώνει…

Υστερόγραφο: Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο εξάγωνο με ουρανό, θέλεις την έκπληξη και θα την έχεις…

Υστερόγραφο, Δίας ανάδρομος με Πλούτωνα ανάδρομο, στροφή προς τα έσω… έχεις τη δύναμη να υλοποιείς μέσα από την Πίστη σου… 

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στο δεκαήμερο σας προσδίδει δυναμισμό, ζωντάνια και σας ενδυναμώνει ψυχολογικά. Έτσι αυτές τις μέρες μπορείτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε αρκετούς από τους στόχους σας.  Η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί. Προσοχή : Τάση για επιθετικότητα, έλλειψη υπομονής. Κριός β’ δεκαημέρου,  βιώνετε αρκετές καθυστερήσεις και έντονες απογοητεύσεις στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο να ξέρετε ότι ζείτε μια προσωρινή κατάσταση που ακόμα δεν μπορείτε να εκτιμήσετε. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω υπενθυμίζει τα όνειρα που έχουν μείνει ανεκπλήρωτα, μην χάνετε την ελπίδα σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω σας υπενθυμίζει να κλείσετε εκκρεμότητες και να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που διατηρείτε με πρόσωπα εξουσίας. Ωστόσο η εβδομάδα δεν είναι μόνο πίεση και έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τα εμπόδια, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους εξέλιξης και μέσα από την γνωριμία σας με νέα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η είσοδος του Άρη στον Κριό αρχικά θα σας αγχώσει και διαταράξει τον ψυχισμό σας,  μια που έρχεστε αντιμέτωποι με τα προβλήματά σας και δεν είναι εύκολο να βρείτε λύσεις. Πιθανόν κρυφή ερωτική δραστηριότητα. Προσοχή : Τάση για εξασθένηση, κούραση , υπερένταση. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  εστιάζετε περισσότερο στην οικονομική πλευρά της ζωής σας μια που πρέπει να διεκπεραιώστε εκκρεμότητες. “Μιλάτε” με το παρελθόν. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω αναγκάζει  να αλλάξετε οπτική, κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας και πως έχετε μάθει να διαχειρίζεστε τα προβλήματα σας ή τις επιθυμίες σας. Βέβαια η εβδομάδα δεν είναι μόνο σκέψη και μέσα από νέες επαφές θα πάρετε και τις απαντήσεις που ζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό ευεργετεί την κοινωνική σας ζωή, αλλά και σας αναπτερώνει το ηθικό, μια που φαίνεται να προσελκύετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Προσοχή: Ανταγωνισμός , αντιπαλότητα εάν συμπεριφερθείτε με έπαρση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, βρείτε τρόπους να βάζετε τα όρια σας και μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Η Πανσέληνος , Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω πιέζει οικονομικά, πιθανόν να τερματίσετε σχέσεις που σας συνδέουν κοινά συμφέροντα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω φέρνει οικονομική πίεση και επιπρόσθετο άγχος, μια που πρέπει να καλύψετε πιθανά λάθη τρίτων. Βέβαια η εβδομάδα θα σας αποζημιώσει, εάν είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από ταμπού και να ζήσετε τη στιγμή με άτομο που σας εξιτάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό θα μεγαλώσει την επιθυμία σας για δόξα και κοινωνική άνοδο, ωστόσο θα προκαλέσει και το περιβάλλον σας με αποτέλεσμα να ζείτε μια κατάσταση “πολέμου”. Ερωτικά τερτίπια και αυξημένη ζήλια. Προσοχή: Ρήξεις, εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αναπολείτε συνεχώς μια σχέση του παρελθόντος και αυτό αυτόματα σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης της υπάρχουσας προσωπικής σας κατάστασης. Ενδοιασμοί, κριτική και πολλά διλήμματα. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω πιέζει για να απεγκλωβιστείτε από συναισθήματα ανασφάλειας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας δώσει το δικαίωμα να ξεκαθαρίσετε τα συναισθηματικά σας ζητήματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η εβδομάδα όμως σας βοηθάει και στο να αναπτυχθείτε πέρα από τα όρια σας και να τολμήστε νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό θα σας ευνοήσει, γιατί γίνεστε πιο τολμηροί και θα ξεκολλήσετε από παγιωμένες καταστάσεις, επιχειρώντας  νέες δραστηριότητες που ταυτίζονται με τα θέλω σας.  Η συναισθηματική σας ζωή έχει ενδιαφέρον. Προσοχή: ασυννενοησία, καταπίεση, ξαφνικές ρήξεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αγαπάτε την ελευθερία σας και αυτό το διάστημα επιλέγετε να βρίσκεστε με φίλους, παρά με τη σχέση σας που φαίνεται να σας έχει κουράσει.   Φλερτ και ρομαντικές συνομιλίες. Η Πανσέληνος , Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σας αναγκάζει να λήξετε εργασιακές σχέσεις που δεν σας καλύπτουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να παλέψετε για εργασιακά ζητήματα, να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και βέβαια αυτό ίσως σας εξαντλήσει.  Ωστόσο, η εβδομάδα δεν είναι μόνο κούραση αλλά χαρίζει ηθική ικανοποίηση, καθώς διαπιστώνετε ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, καταφέρνετε να ορθοποδήσετε.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,η είσοδος του Άρη στον Κριό βοηθά στην ανανέωση της ερωτικής σας ζωή και δυναμικά διεκδικείτε να είστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο τα οικονομικά διλήμματα αυξάνονται και επιχειρείτε ξεκαθαρίσματα με τα άτομα που σας συνδέουν κοινά οικονομικά συμφέροντα. Προσοχή! σεξουαλική υπερδραστηριότητα, ζήλια, κτητικότητα, μείωση οικονομικών πόρων. Παρθένε β΄δεκαημέρου,  αναζητάτε μόνο την τρυφερότητα , αποφεύγοντας  τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας και αυτό σας κάνει να εθελοτυφλείτε και να μην βλέπετε την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω πιέζει για να ανακαλύψετε νέους τρόπους έκφρασης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας κάνει να αμφισβητείτε τις επιλογές σας μια που περιορίζεστε αρκετά και θέλετε να πετάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας καταπιέζει. Η εβδομάδα όμως δεν είναι μόνο περιορισμός, ταξιδεύετε με το νου σας σε αγκαλιά έντονα ερωτική Παραδεχτείτε τον έρωτά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό , θα σας φέρει κόντρες, εντάσεις και συνεχώς νιώθετε πως πρέπει να απολογείστε για τις πράξεις σας. ωστόσο, είναι και ευκαιρία να αναλάβετε την προσωπική σας ευθύνη για ότι σας συνέβη. Προσοχή: νεύρα, ανταγωνισμός. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να ταξιδέψετε έστω και νοητά, βγαίνοντας από τα γνωστά μονοπάτια, οδηγεί σε επαναξιολόγηση πρόσφατων αποφάσεων. Έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα. Η Πανσέληνος , Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω τερματίζει τη σχέση σας με το παρελθόν. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας φορτώσει με υποχρεώσεις που θα πρέπει να ανταποκριθείτε πλέον άμεσα και χωρίς να αναβάλλετε . Όμως η εβδομάδα δεν είναι μόνο υποχρεώσεις , έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό θα σας βγάλει από την ασφαλή ζώνη σας και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.. θα έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιιώσετε. Ασχοληθείτε με κάθε είδους φυσική δραστηριότητα. Προσοχή !έντονος ανταγωνισμός, αντιπαλότητα , σύγκρουση με συναδέλφους. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση και είναι δύσκολο να συγκετρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ερωτικές φαντασιώσεις. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σας φορτίζει συναισθηματικά , δέχεστε κριτική από το περιβάλλον σας, μην πανικοβάλλεστε. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω ευνοεί κάθε προσπάθεια σας να γίνετε γνωστοί μέσα από προσωπικές δραστηριότητες, αλλά κλέβει ολοκληρωτικά τον χρόνο σας. Βέβαια η εβδομάδα δεν είναι μόνο τρέξιμο καθώς έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να επικοινωνείτε ερωτικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό αυξάνει την γοητεία σας και ελκύετε το αντίθετο φύλο με μεγάλη επιτυχία. Κατακτήσεις, ερωτική υπερδραστηριότητα , επάφή με νεώτερα άτομα θα σας ανανεώσει. Προσοχή: ρίσκο, επιπολαιότητα, ατομισμός. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αναπολείτε συνεχώς το παρελθόν και συνεχίζετε τις προσπάθειες να επανασυνδεθείτε με άτομο που σας έχει συγκινήσει. Δεσμευμένοι σε ανικανοποίητη αγάπη. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικά θέματα στην επιφάνεια. Τελειώστε με τις εκκρεμότητες σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να αποβάλλετε κακές συνήθεις του παρελθόντος.  Ωστόσο η εβδομάδα δεν είναι μόνο “απόγνωση”, ξυπνάτε στην αγκαλιά του θεού έρωτα, ανακαλύπτετε την αξία του έρωτα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό φέρνει εντάσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο με αποτέλεσμα να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε αποκλειστικά την φροντίδα κοντινών σας προσώπων. Ωστόσο, μπορείτε να μπείτε σε διαδικασία αναζήτησης μιας νέας κατάστασης που θα ταιριάζει περισσότερο με τα θέλω σας και όχι με τα πρέπει σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αναζητάτε περισσότερο την εκτόνωση μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες και συζητάτε με άτομα που είχατε συνεργαστεί παλαιότερα.
Είστε επιφυλακτικοί σε θέματα ερωτικά. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο δεκαήμερο σας πιέζει για να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ασκηθείτε , προσέξτε την διατροφή σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή του Κρόνου στο δεκαήμερο σας θυμίζει ότι έχετε αφήσει μισοτελειωμένο και ανεκπλήρωτο και πρέπει να γίνουν τώρα τα ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι εύκολο. Ωστόσο , η εβδομάδα δεν είναι μόνο αρνητικές σκέψεις καθώς συνειδητοποιείτε ότι κρύβετε μεγάλη δύναμη και δημιουργείτε εσείς τα θαύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό σας δίνει την ώθηση να βγείτε προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και κυρίως να αρχίσετε να υλοποιείτε τις ιδέες σας. Επαφές, μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ζείτε ένα εσωτερικό δίλημμα αυτήν την περίοδο και δεν τολμάτε να το αποκαλύψετε στο περιβάλλον σας. Ερωτικά μπερδεμένοι. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφαιρεί συναισθήματα γαλήνης, διαταράσσετε η ισορροπία σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σας ρίξει ψυχολογικά ωστόσο είναι μια περίοδος που πρέπει να αναμετρηθείτε με τους φόβους σας. Η εβδομάδα όμως δεν είναι μόνο “απογοήτευση” μια που βρίσκετε τρόπους να καλύψετε τα κενά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Άρη στον Κριό φέρνει προβλήματα οικονομικής φύσεως, ωστόσο θα σας κάνει να κινηθείτε με μεγαλύτερη πειθώ και αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να καλύψετε τα προβλήματα σας. Ερωτική αντιπαλότητα. Προσοχή: απώλεια πηγής εσόδων, αρνητικότητα, επιθετικότητα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας με κατανόηση. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω πιέζει για να πάρετε πρωτοβουλίες, μη φοβηθείτε την επιτυχία.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω ανοίγει το παραθυράκι για να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες σας και να κινηθείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Η εβδομάδα όμως δεν είναι μόνο δράση, μπορείτε να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων προσώπων.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ