Αφροδίτη Σε Ορθή Πορεία Στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Με την ορθή πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 25/6 και τον Άρη στον Κριό στις 28/6 η εβδομάδα έχει δράση. Αφροδίτη Σε Ορθή Πορεία Στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Να ξεπεράσεις το ψεύδισμα όταν εκφράζεις τα θέλω σου και τελικά να μάθεις να υπερασπίζεσαι την προσωπικότητά σου. βγαίνεις τελικά μπροστά;

Υστερόγραφο, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες βάζει φρένο στην αλόγιστη φαντασία σου, αλλά και σου δίνει χρόνο να δεις την αλήθεια..ίσως τελικά πάρεις χαρά ..

Υστερόγραφο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο συνεχίζει να σου σπάει τον τσαμπουκά.. είσαι φουλ συναίσθημα και μέσα στις αναμνήσεις.

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά καθώς μπαίνετε σε φάση επαναξιολογήσεων και κρίσιμων αποφάσεων. Η παρορμητική σας φύση θα σας παρασύρει σε άγνωστες αγκαλιές. Φλερτ και μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Κριός β’ δεκαημέρου, οι καθυστερήσεις και αναβολές που βιώνετε στην καθημερινότητα σας αλλά και η ασυνεννοησία που επικρατεί θα σας εξουθενώσει αυτές τις μέρες. Συνομιλία με το παρελθόν. Κριός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα σας προσγειώνει στην πραγματικότητα για να μπορέσετε να διακρίνετε προσωπικές αλήθειες και να μην κρύβεστε. Νικήστε την τάση για ονειροπόληση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εστιάζετε περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και θέλετε να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε το άγχος και την ανασφάλεια. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίζετε αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές γύρω από γραφειοκρατικές υποθέσεις και αυτό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό, γιατί θα νιώθετε μετέωροι. Μηνύματα και μπόλικο φλερτ μέσα από το διαδίκτυο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας ωφέλησε καθώς σας συνδέει με ομοϊδεάτες και νιώθετε πως βαδίζετε σε μονοπάτι ευκαιριών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, κινείστε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και η ανάγκη σας για επικοινωνία θα μεγαλώνει  Αφήνετε πίσω και με ευκολία την ενασχόληση σας με το παρελθόν και αυτό θα σας φέρει μπροστά σε μια νέα γνωριμία. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αναμένονται ερωτικές επιστροφές αυτό το διάστημα που θα γεννήσουν διλήμματα και πιθανόν να αμφισβητήσετε την τωρινή σας σχέση. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε αλλά και να δείτε ξεκάθαρα τη σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας. Διαχωρίζετε σιγά σιγά τους συμμάχους σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε με μεγαλύτερη προσοχή τις ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα σε επαγγελματικό επίπεδο και επανεξετάσετε προτάσεις. Νέα γνωριμία. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,έχετε τη διάθεση τώρα να ξεκαθαρίσετε όλες τις μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και έτσι θα μπορέσετε να αποφύγετε μελλοντικά λάθη που θα σας κοστίσουν. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες βάζει φρένο στην αλόγιστη φαντασία και έτσι θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα μια που ρεαλιστικά βλέπετε τα προβλήματά σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, επιστρέφετε με ταχύτητα στο παρελθόν και σε πρόσωπο που σας εξιτάρει και αρχίζει η ιστορία να γράφεται από την αρχή. Ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, συνεχίζεται να δουλεύετε υπόγεια, μυστικά και κυρίως ασχολείστε με τον συναισθηματικό σας κόσμο καθώς επιθυμείτε την αλλαγή.  Εκμυστηρεύσεις που σας σοκάρουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας βγάζει αναγκαστικά προ των ευθυνών σας , δεν μπορείτε να αγνοείτε τις υποχρεώσεις σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, συνειδοτοποιείτε ότι πρέπει να δώσετε ώθηση στην ερωτική σας ζωή και φυσικά αυτό θα σας βάλει σε περιπέτειες.. Έκτακτα έξοδα, πιθανά προβλήματα με δάνεια.  Παρθένε β΄δεκαημέρου,επιστροφές και επανασυνδέσεις με άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε και οι μέρες αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν θα πλήξετε.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας φέρνει πίσω στο λιμάνι σας καθώς μπορείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, προσγειώνεστε σε απαιτητικές συνθήκες αυτές τις μέρες είτε γιατί έχει αλλάξει το εργασιακό σας περιβάλλον ή έχετε φορτωθεί αρκετές υποχρεώσεις. Ανάγκη για ταξίδια και ψυχαγωγία. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αναγκαστικά αναζητάτε νέες δικλείδες ασφαλείας στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς φαίνεται να μην εισπράττεται αυτό που σας αξίζει. Ερωτικά πήγαινε-έλα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας δώσει την ευκαιρία να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να βγείτε από τη θέση του μάρτυρα. Εμπιστευτείτε περισσότερο το Σύμπαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  δίνετε προτεραιότητα σε εργασιακά ζητήματα αυτό το διάστημα για να εξυπηρετήσετε τους στόχους σας. Συγχρόνως ασχολείστε και με τη φυσική σας κατάσταση. Ερωτικές συνομιλίες και αυξημένη λίμπιντο.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, απαιτείτε να δώσετε τη προσοχή σας σε σχέδια και τρόπους υλοποίησης και για να βγείτε από το τούνελ. Έρωτας από απόσταση εξελίσσεται. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες φέρνει έναν απαγορευμένο έρωτα στην αγκαλιά σας  και είστε οι τυχεροί της εβδομάδας.  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις προβλέπονται αυτήν την εβδομάδα και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να βγείτε από τα στεγανά σας και να κάνετε μια διαφορετική επιλογή. Τοξότη β’ δεκαημέρου, απασχολήστε περισσότερο με τις επιθυμίες σας αυτό το διάστημα και θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον “εαυτό ” σας και έξω από τα πρέπει σας. Τοξότη γ΄δεκαημέρου η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας βάζει σε διαδικασία να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα του οίκου σας. Μην ασχολείστε με ξένες υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες για να μπορέσετε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και καταστάσεις που σας αγχώνουν. Προσοχή σε εντάσεις που ξεσπούν μέσα στον οικογενειακό χώρο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  βιώνετε επιστροφές , ερωτικές επανασυνδέσεις που σας προβληματίζουν και γεννούν διλήμματα..  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας κάνει να δείτε την πραγματικότητα σας με πιο καθαρά μάτια, διαβάζετε τα μικρά γράμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αναζητάτε νέους δημιουργικούς τρόπους να προωθήσετε τη δουλειά σας και ο δυναμισμός σας θα φέρει τα ποθητά αποτελέσματα. Έρωτας ξαφνικός, κεραυνοβόλος.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συνεχίζεται η ανασφάλεια γύρω από θέματα εργασιακής φύσεως, ωστόσο η επαφή σας με πρώην εργοδότες μπορεί να φανεί εποικοδομητική. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας φέρνει μπροστά σε πρακτικά προβλήματα όπου και πρέπει να βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Κινηθείτε όμως με αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα θα προκύψουν καθώς η ανασφάλεια γύρω από΄την εργασιακή σας κατάσταση μπορεί να μεγαλώνει.. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας ζωή είναι ένα μυστήριο αυτήν την περίοδο και πρέπει να αποφασίσετε να το λύσετε. Συνεχώς το καθυστερείτε. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο δεκαήμερο σας επηρεάζει τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επαφές. Διορθώστε ότι δεν σας ταιριάζει και σας αφήνει ασυγκίνητους.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ