Η Πανσέληνος στις 2/ 9 θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις σε κάποια ζώδια

Το ολόγιομο φεγγάρι θα εμφανιστεί στον φθινοπωρινό πια ουρανό, στις 2 Σεπτεμβρίου και αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει όλα τα ζώδια. Η Πανσέληνος στις 2/ 9 θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις σε κάποια ζώδια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Πιο έντονη επιρροή από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου δέχεστε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στα παραπάνω δεκαήμερα, ή έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες που αναφέρονται παραπάνω, θα έχετε τις ευκαιρίες όμορφων εκπλήξεων και ανανέωσης, απολαμβάνοντας δυνατές στιγμές κοντά στο φεγγάρι! Η Πανσέληνος στις 2/ 9.

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr, έντονα συναισθήματα μας κατακλύζουν ετούτη την περίοδο, οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις χτυπούν κόκκινο, ενώ η ανάγκη του να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη άνευ όρων και κανόνων είναι έκδηλη. Μέσα σε όλο αυτό το συναισθηματικό κρεσέντο, διεγείρονται και συναισθήματα συμπόνοιας, φιλευσπλαχνίας, μπαίνουμε περισσότερο στην θέση του άλλου, βιώνουμε τον πόνο του, τον φόβο του, την ανησυχία του και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε, να υποστηρίξουμε, να θυσιάσουμε για λίγο τις δικές μας ανάγκες και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς! Ετούτη την περίοδο κατανοούμε ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι “το πρόβλημά σου είναι και δικό μου” και ότι για να μπορούμε να είμαστε εμείς καλά, πρέπει και οι άνθρωποι που είναι γύρω μας να είναι καλά … Έτσι λοιπόν κατανοούμε πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο την αξία της φιλίας, αλλά και της συσπείρωσης για ένα κοινό σκοπό …

Στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με την Σελήνη. Έτσι λοιπόν με το τελεταίο ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου δεν λείπουν και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί ή ακόμα και η ανάγκη για ανανέωση, αλλαγή ή και απελευθέρωση από κάθε επιβαρυμένη κατάσταση… Το συναίσθημα τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς απώτερο σκοπό και με την διάθεση για ανανέωση! Θα δούμε λοιπόν να αναπτύσσονται και νέες φιλίες, νέοι έρωτες αλλά οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα σας αναφέρω στις προβλέψεις των ζωδίων θα μπορέσετε να έχετε την διέξοδο, την ευκαιρία για την ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής είτε και μέσω βελτίωσης μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.

Μέχρι εδώ, η ανάλυση του φεγγαριού φαίνεται αρκετά θετική και πράγματι είναι αφού προσφέρει ανοίγματα για νέες φιλίες, για διεξόδους, λύσεις, ευχάριστους αιφνιδιασμούς και απελευθέρωση από επώδυνες καταστάσεις…. Είναι σημαντικό ωστόσο εδώ να τονίσουμε ότι οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζουν η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, και τον Άρη από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μας δηλώνουν ότι το διάστημα που διανύουμε κρύβει σημαντικές απογοητεύσεις τόσο για ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα όσο και με τα αισθήματα. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23-27 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, την περίοδο αυτή βιώνετε σκληρές αντιπαραθέσεις, εκκαθαρίσεις αλλά και πιεστικές συνθήκες που σας απογοητεύουν.

Κριός

Με την Πανσέληνο απο το ζώδιο του Ιχθύ το ένστικτό σας χτυπά κόκκινο και μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ καλό οδηγό που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ταλανίζουν. Μία ευκαιρία στα επαγγελμτικά – οικονομικά σας θα αναπτερώσει το αίσθημα της πίστης και της ελπίδας. Πιο πιεσμένοι βρίσκεστε οι Κριοί, του 3ου δεκαημέρου όπου με αυτή την Πανσέληνο έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, προκειμένου να διαχειριστείτε τις δύσκολες τάσεις που επικρατούν σε ζητήματα που αφορούν τις βασικές δομές της ζωής σας.

Ταύρος

Ένα εξαιρετικό φεγγάρι έρχεται για να σας δώσει το μήνυμα ότι είναι σπουδαίο να έχεις στο πλευρό σου αληθινούς φίλους… Αναζωπυρώνονται φιλίες σας, γνωρίζετε όμως ξαφνικά και νέους ανθρώπους με τους οποίους εύκολα και γρήγορα αναπτύσσονται όμορφα συναισθήματα… Μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικο καλοκαίρι, μπορώ να πω ότι αυτο το Φεγγάρι σας βρίσκει με περισσότερη πίστη και ελπίδα για όνειρα και σχέδια και βιώνετε την εκπλήρωση ή αλλιώς ικανοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ, σας βρίσκει αρκετά ανήσυχους για την προοπτική και την εξέλιξη της καριέρας σας. Από την μία πλευρά έχετε όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες και όραμα … από την άλλη πλευρά όμως είστε αρκετά ευερέθιστοι κοντά στο φεγγάρι γιατί βγαίνετε από τους ρυθμούς σας γεγονός που εντείνει τις ανασφάλειές σας. Η λύση εδώ είναι να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών και ανακατατάξεων που γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σας και είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθείτε χαμένοι! Αρκετοί από εσάς με αυτή την Πανσέληνο θα επαναπροσδιορίσετε και τους στόχους σας

Καρκίνος

Αρκετά συναισθηματική είναι για εσάς η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, η οποία ωστόσο σας φέρνει και αρκετές επικοινωνίες με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γεγονός που σας προσφέρει ανανέωση. Αρκετοί απολαμβάνετε το φεγγάρι αυτό κάπου μακριά από την πόλη, άλλοι κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια για την πορεία σας, ή βρίσκεστε σε μία διαδικασία που ανοίγονται νέες προοπτικές μπροστά σας. Το θετικό για εσάς αυτή την περίοδο είναι ότι μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα ανανέωσης στη ζωή σας, γεγονός που θα γεννήσει μέσα σας νέα όνειρα και επιθυμίες. Αρκετά πιο μπλοκαρισμένοι και πιεσμένοι είστε κοντά στο Φεγγάρι οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου οι οποίοι πικραίνεστε και απογοητεύστε από ρήξεις που έχετε με το σταθερό σας περιβάλλον!

Λέων

Αρκετά ευσυγκίνητοι είστε με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Ιχθύ αγαπητοί μου Λέοντες, όμως το ένστικτό σας χτυπά κόκκινο και αν το εμπιστευτείτε μπορείτε εντέλει να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Οι ανησυχίες για τα οικονομικά σας δεν λείπουν, διανύετε μία περίοδο όπου τα έξοδα και οι λογαριασμοί τρέχουν και το γεγονός αυτό σας προξενεί ανασφάλεια, ηρεμήστε γιατί στην πορεία τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν! Από συναισθηματική σκοπιά, το φεγγάρι αυτό διεγείρει ακόμα περισσότερο τον πόθο σας για μία ήδη υπάρχουσα ερωτική ιστορία, δεν λείπουν όμως και οι συναισθηματικές υπερβολές που θα φανερωθούν με ζήλεια ή και με μεγάλο πείσμα προκειμένου να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που εσείς θέλετε.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Μπορεί οι ισορροπίες να είναι ευαίσθητες αυτό τον καιρό όμως κατανοείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά πόσο σημαντική σας είναι η συνύπαρξη με τους ανθρώπους γύρω σας ενώ αντιλαμβάνεστε ότι σας είναι απαραίτητο από την πλευρά σας με αμοιβαίους συμβιβασμούς και θυσίες να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάτε. Η διάθεση σας για συντροφικότητα θα είναι τονισμένη, ενώ για αρκετούς από εσάς αυτό το διάστημα θα φέρει μία νέα προοπτική, μία νέα έκβαση στον τομέα των σχέσεών σας. Είναι ένα καλό διάστημα για να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας

Ζυγός

Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού εντείνει την ανησυχία και το στρες για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα ή και την φυσική σας κατάσταση. Το διάστημα αυτό προσπαθείτε να επανενταχτείτε στην ρουτίνα σας και το φεγγάρι αυτό σας ωθεί να κάνετε αλλαγές στις συνήθειές σας ή ακόμα και στον τρόπο που εργαζόσασταν έως σήμερα. Παρόλο που αυτό το διάστημα θα νιώθετε τα επίπεδα ενέργειάς σας πεσμένα, την διάθεσή σας τεμπέλικη και την καθημερινότητά σας σαν ένα βουνό που πρέπει τώρα να διασχίσετε θα μπορέσετε εντέλει να βρείτε τους ρυθμούς σας ενώ θα έχετε και κάποια οφέλη στα οικονομικά σας. Πιο πιεσμένοι βρίσκεστε οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου με έντονες διενέξεις με το περιβάλλον σας.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος απο το ζώδιο του Ιχθύ κρίνεται άκρως θετική για το δικό σας ζώδιο, αφού μιλά για έρωτα, συναίσθημα, εκπλήρωση, ολοκλήρωση και πλήρη ανανέωση των σχέσεών σας. Η καρδιά σας χτυπά στο ρυθμό του έρωτα, όμως δεν λείπει και ο ρομαντισμός ή και τα σχέδια. Πολλοί θα βιώσετε μία ξαφνική αλλαγή / ανανέωση στην αισθηματική σας ζωή που θα πλημυρίσει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Η περίοδος αυτή ωστόσο είναι ανανεωτική και απολαυστική για να διασκεδάσετε και να χαρείτε πολλά από όσα σας είχαν λείψει. Ικανοποίηση μέσα από τα παιδιά σας ή ακόμα και για ζητήματα τεκνοποίησης είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου!

Τοξότης

Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ιχθύ, εντείνει τον συναισθηματικό αναβρασμό και δεν σας είναι ιδιαίτερα εύκολο αυτή την περίοδο να διαχειριστείτε αυτά που τώρα αισθάνεστε. Ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, τις μνήμες, τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, σας δημιουργούν μεγάλη συγκίνηση αυτή την περίοδο. Δεν θα λείψουν όμως και οι εκνευρισμοί τους οποίους και θα εκδηλώσετε πιο έντονα στα οικεία σας πρόσωπα, ίσως γιατί εκεί έχετε περισσότερο αέρα ή εκεί ξέρετε ότι θα σας καταλάβουν, θα σας δικαιολογήσουν. Το διάστημα αυτό ωστόσο, σας ωθεί να κάνετε και ανακατατάξεις που αφορούν τον χώρο που διαμένετε ή εργάζεστε!

Αιγόκερως

Αρκετά εκφραστικοί είστε με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να δραπετεύσετε για λίγο από την πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που θα κάνετε, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ξαφνικές επικοινωνίες που θα προκύψου αυτή την περίοδο θα αποτελέσουν για εσάς μία ευχάριστη έκπληξη, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και οι νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Ο έρωτας μπαίνει και αυτός ξαφνικά στη ζωή σας, τον πιο ανύποπτο χρόνο, αλλάζοντας πολλές από τις θεωρίες που είχατε ως σήμερα. Πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες με αυτό το φεγγάρι για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου βιώνετε μία περίοδο εντάσεων με το περιβάλλον σας αλλά και προβλημάτων που σας στερούν το αίσθημα της ανεμελιάς.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας στις υλικές και στις συναισθηματικές σας κτήσεις. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς εκδηλώνονται ανασφάλειες αυτό το διάστημα, γιατί αρκετοί από εσάς άλλο επιθυμείτε και άλλο έχετε στο πλευρό σας. Στα οικονομικά σας κυριαχεί μία περίοδο ρευστότητας, το γεγονός αυτό σας προκαλεί αβεβαιότητα αλλά και ανησυχία. Σε αυτό τον τομέα της ζωής σας θα δεχθείτε υποστήριξη από την οικογένεια, όμως αυτό το φεγγάρι έρχεται για να σας ωθήσει να ακολουθήσετε και εσείς από την πλευρά σας τις απαιτούμενες αλλαγές προκειμένου να έρθετε στο επιθυμητό στάδιο! Στον αισθηματικό τομέα, είναι μία περίοδος που μπαίνετε σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης, η οποία είναι πολύτιμη για να αναγνωρίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι έχει αξία!

Ιχθύς

Η τελευταία καλοκαιρινή Πανσέληνος σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο και σας ωθεί σε όνειρα και σχέδια… Το συναίσθημα χτυπά κόκκινο και τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και εκδηλωτικοί με όσους αγαπάτε. Για μία ακόμα φορά κάνετε τις θυσίες σας, δείχνοντας απεριόριστα μεγαλείο της ψυχής σας. Εντείνονται και οι ευαισθησίες σας που σας παρακινούν να υποστηρίξετε, να βοηθήσετε, να προσφέρετε άνευ όρων. Νέες γνωριμίες, προτάσεις, ξαφνικές μετακινήσεις, αναπάντεχες ειδήσεις, έχονται για να δώσουν την δική τους όμορφη διέξοδο ετούτες τις μέρες. Αν είναι κάτι που πρέπει να μετριάσετε με αυτό το φεγγάρι είναι την κυκλοθυμία σας αλλά και την υπερευαισθησία σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Σεπτέμβριος 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ