Σεπτέμβριος 2020. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήρθε ο Σεπτέμβρης και σε επαναφέρει στη θέση σου. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό θα “τσακίσει” και τους δυνατούς. Υπομονή θέλει ο μήνας αυτός… Σεπτέμβριος 2020. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by cottonbro

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Να και το Φθινόπωρο, ήρθε ο Σεπτέμβρης και σε επαναφέρει στη θέση σου, ώστε να δεις, να νιώσεις αλλά κυρίως να βιώσεις αυτό που είσαι και αυτό που ζεις. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό θα “τσακίσει” και τους δυνατούς, καθώς περιορίζεσαι αρκετά και δεν μπορείς να χαρείς τα καλά που σίγουρα τα έχεις. Υπομονή θέλεις ο μήνας αυτός και μακριά από λύσεις της τελευταίας στιγμής. Σεπτέμβριος 2020. 

Υστερόγραφο. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει μια γοητευτική αλαζονεία… προσπάθησε να της μοιάσεις… μην πέφτεις στα χαμηλά!

Υστερόγραφο, Ο Ερμής στον Ζυγό είναι διπλωμάτης, μιλάς μιλάς αλλά απόφαση δεν παίρνεις, μόνο θεωρία! Σεπτέμβριος 2020.

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα σας κάνει να αναθεωρήσετε και να επαναξετάσετε αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, μια που ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο σας θα δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά και φανερούς εχθρούς. Ευτυχώς όμως μπορείτε να εκτονώσετε την συσσωρευμένη ενέργεια και τα αρνητικά συναισθήματα στην εργασία σας και έτσι να νικήσετε ψυχικά αδιέξοδα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 θα φέρει πάθος και ένταση σε σχέσεις που ξεκινάνε τώρα και πιθανόν να παραδοθείτε σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.  Επίσης και από τις 5/9 η ερωτική σας ζωή θα μπει σε προτεραιότητα,  μια που ο Ερμής στον Ζυγό θα σας αναγκάσει να συζητήσετε υπάρχοντα προβλήματα και να συνθηκολογήσετε. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, η Πανσέληνος στους Ιχθύες,  (επηρεάζει κυρίως τέλος α δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) σας πιέζει ψυχολογικά και ίσως νιώσετε μοναξιά, καθώς αποχωρίζεστε σχέσεις που σας έχουν στιγματίσει αλλά κρύβει και ευκαιρίες για νέες μυστικές επαφές. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) θα βοηθήσει να ξεπεράσετε καταστάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης.  Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με στον Άρη στον Κριό δημιουργεί τις συνθήκες για φλερτ, νέες σχέσεις και ερωτικά πήγαινε-έλα. Ωστόσο, Συνεχίζονται τα τεστ κοπώσεως που θα περάσετε με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και κάνετε στροφή προς τα έσω για να αποφύγετε οριστικές ρήξεις. (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο).

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα σας οδηγήσει βήμα βήμα σε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, καθώς στρέφεστε προς τον εαυτό σας για να αποφύγετε ή να αντιμετωπίσετε εξωγενείς καταστάσεις. Έτσι τώρα διαπιστώνετε ότι βγαίνοντας  από νοητικά αδιέξοδα θα είστε κερδισμένοι και χιλιόμετρα μακριά από στρεσογόνες καταστάσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 θα αλλάξει την ερωτική σας πραγματικότητα και η σχέση σας με ένα άτομο του επαγγελματικού σας χώρου θα σας προβληματίσει ευχάριστα. Δώρα και προτάσεις που ανεβάζουν την ψυχολογία σας.  Επίσης και από τις 5/9 νιώθετε πως πρέπει να ασχοληθείτε και με την επίλυση εργασιακών ζητημάτων και ο Ερμής στον Ζυγό θα πιέσει για να βρεθούν λύσεις και να ξεπεράσετε τον φόβο και την ιδέα της πιθανής “καταστροφής”.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες, (επηρεάζει κυρίως τέλος α δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) δίνει ξαφνικές λύσεις που θα ανεβάσουν τη δημοτικότητα σας, αλλά θα συνειδητοποιήσετε τη θέση σας μέσα στον κοινωνικό περίγυρο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο  στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) οδηγεί σε νέες ερωτικές επιλογές που σας βελτιώνουν την ψυχολογία σας.   Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό βοηθάει στο να γίνετε πιο κοινωνικοί και να γίνουν νέες ερωτικές γνωριμίες. Τέλος, το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σας πιέζει και κάνετε στροφή προς τα έσω και για να απομακρυνθείτε από στρεσογόνες καταστάσεις. (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Σεπτέμβριος βοηθάει στο να συνθηκολογήσετε με τις τωρινές συνθήκες και να προσπαθήσετε να αξιολογήσετε με ακρίβεια τις δυνάμεις σας και να τολμήσετε. Συζητήσεις γύρω από μια επαγγελματική συνεργασία αναμένονται. Μη χάσετε την ευκαιρία. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 βοηθά σε θέματα σπουδών, επαφές με υποψήφιους συνεργάτες και μπορείτε τώρα να ανοιχτείτε προς τα έξω ποντάροντας σε νέες φιλίες και γνωριμίες. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις και μέσα από νέες γνωριμίες θα βρείτε τον καλό σας εαυτό, αφήνοντας πίσω κάθε συναίσθημα κατωτερότητας. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες,  (επηρεάζει κυρίως τέλος α δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) μιλάει για εκπλήξεις και νέες εκκινήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά οπωσδήποτε πιέζεστε εσωτερικά, γιατί νιώθετε μόνοι. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) οδηγεί σε νέες εκκινήσεις γύρω από την προσωπική σας ζωή και μπορείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις που σας διευκολύνουν και όχι δυσκολεύουν. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό ενισχύει το κοινωνικό σας προφίλ και ευνοούνται οι δημόσιες και επαγγελματικές σας επαφές. Προχωρήστε σε επαναξιολόγηση καταστάσεων και προτάσεων που προκύπτουν με τα τετράγωνο του  ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς μέσα από εξωτερικές αλλαγές και πιέσεις, μπορείτε να οδηγηθείτε σε ένα νέο περιβάλλον (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο). Σεπτέμβριος 2020.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος βοηθάει στο να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που έρχονται και πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας, παρά στους άλλους.  Έτσι τώρα είναι πιο εύκολο να αποχαιρετίσετε ένα δυσάρεστο παρελθόν και να εργαστείτε εσωτερικά, διώχνοντας τη θλίψη ή την απογοήτευση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 θα δώσει οικονομική ανάταση και η εύρεση μιας νέας πηγής εσόδων θα σας διευκολύνει αρκετά. Προσοχή σε έκτακτες αγορές και υπερβολικά ανοίγματα. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό πρέπει να ανοίξετε τον διάλογο με άτομα που έχετε  κοινούς λογαριασμούς και να διαφυλάξετε τα “συμφέροντα” σας.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες,  (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) μιλάει για ρομαντισμό, νιώθετε πως ζείτε ένα παραμύθι και ο έρωτας θα σας συνεπάρει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) βοηθάει στην κοινωνικοποίηση σας, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και στην δημιουργία ενός δικού σας δικτύου. Σπουδές, αγοραπωλησίες. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό βοηθάει σε θετικές εξελίξεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, καθώς γίνονται προτάσεις που θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Ερωτική ανάτασηΤέλος και με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με Κρόνο στον Αιγόκερω, πρέπει και να ελέγχετε τα νεύρα σας και καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι “εφικτό” . Μην παρασύρεστε από το σκληρό ανταγωνιστικό προφίλ των συνεργατών σας(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ).

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος ανοίγει δρόμους πνευματικής ανάπτυξης και μέσα από νέες επιλογές και επανασυνδέσεις με άτομα που σας συγκινούν ιδιαίτερα, θα κάνετε μια νέα αρχή.  Η Αφροδίτη στον ζώδιο σας από τις 6/9 βελτιώνει το προφίλ σας και ελκύετε κοντά σας τα κατάλληλα πρόσωπα για επαγγελματικές, αλλά και πιο στενές επαφές.  Καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα. Επίσης, και από τις 5/9 με τον Ερμή στον Ζυγό η καθημερινότητα σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μετακινήστε συχνά, κάνετε νέες γνωριμίες και δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες  (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) φέρνει έντονη ονειροπόληση και θα βουτήξετε στο υποσυνείδητο σας, βγάζοντας στην επιφάνεια ότι σας απασχολεί. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) αλλάζει τον τρόπο σκέψη σας, και μέσα από εσωτερικές προσωπικές συγκρούσεις μπορείτε να απενοχοποιηθείτε από καταστάσεις και άτομα του παρελθόντος. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό βοηθάει στην εξέλιξη της ερωτικής σας ζωή, και ταξιδεύετε να συναντήσετε το ταίρι σας. Πάθος και υπερβολέςΤέλος και με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω,  η επαναξιολόγηση στόχων αλλά και προσώπων είναι εφικτή, μια που τώρα συνειδητοποιείτε καλύτερα τα θέλω σας (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο).

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook Σεπτέμβριος 2020. https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και μπορείτε να σκιτσάρετε από την αρχή το προφίλ σας και να επαναπροσδιορίστε τη στάση σας προς τη ζωή .   Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 ευνοεί μυστικές σχέσεις και το παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε τις δύσκολες στιγμές, επιλέγοντας ότι σας ξεκουράζει.  Παράνομες μυστικές σχέσεις.  Επίσης, και από τις 5/9 με τον Ερμή στον Ζυγό ασχολείστε αρκετά με την αύξηση του εισοδήματος σας και την εύρεση μιας επιπρόσθετης απασχόλησης που θα σας απενοχοποιήσει αρκετά.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες δημιουργεί ψευδαισθήσεις και ερωτηματικά , ενώ προχωράτε με κλειστά τα μάτια σε μια νέα κατάσταση(επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα). Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) δεν σας αφήνει ασυγκίνητους, καθώς καλείστε να αποχαιρετίσετε κάθε μοιρολατρική θέση  για τη ζωή και να γίνετε πιο δημιουργικοί. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό βοηθάει στην εξέλιξη μιας κρυφής κατάστασης και δοκιμάζεστε σε όλα τα επίπεδα. Ζήλια και έντονος ερωτισμόςΤέλος, και με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, νιώθετε το φρένο -γκάζι, μια που κάνετε δυο βήματα μπρος και ένα πίσω(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο)

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα δυσχεραίνει αρχικά το κλίμα σε προσωπικές επαφές, καθώς καλείστε να δείτε χωρίς παρωπίδες τη σχέση σας με το ταίρι σας ή ακόμα και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις υπάρχουσες προκλήσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 βοηθάει στη δημιουργία ενός νέου κύκλου επαφών, καθώς και σε γνωριμίες που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη κοινών στόχων και επιθυμιών. Έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στο ζώδιο σας μπορείτε να εκφραστείτε πιο ανοιχτά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες,  (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) βοηθάει στο να βγείτε από ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας και να οραματιστείτε το δικό σας χώρο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 25η μοίρα) στρέφει την προσοχή σας σε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης εσωτερικών προκλήσεων και ξεκινάει το ταξίδι της αυτογνωσίας. Νέα μυστική σχέση. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό θα βελτιώσει αρχικά την ψυχολογία σας και αυτό θα βοηθήσει στο να προχωρήσετε σε πιο τολμηρές επιλογές.  Πάθος και ρομαντισμός. Τέλος και με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό, πρέπει να αγαπήσετε την ουδετερότητα και έτσι θα προφυλάξετε τον εαυτό σας από την αβεβαιότητα(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο),

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος γεννά καινούργιες υποχρεώσεις και μειώνει αρκετά τον ελεύθερο χρόνο σας και συνεχώς θα επανέρχονται στο νου σας γεγονότα του παρελθόντος και πως μπορείτε να αποφορτίσετε την καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 6/9 ευνοεί τις επαφές σας με άτομα εξουσίας και λαμβάνετε ηθική, αλλά και υλική υποστήριξη. Ερωτικές προτάσεις που τεστάρουν την ηθική σας. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό θα μπείτε σε νέους τρόπους έκφρασης και αξιολόγησης των προσωπικών σας επιλογών και αναζητάτε την εσωτερική σας ηρεμία. Ευνοούνται μυστικές σχέσεις.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες, (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) είναι ρομαντική, φέρνει ερωτικές επιτυχίες και η σχέση σας με νεώτερο άτομο θα σας ανανεώσει. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο  στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα)  βοηθάει στο να εισέλθετε σε μια νέα ομάδα, να βγείτε από την αφάνεια και να ενισχύσετε το δημόσιο προφίλ σας. Νέο δίκτυο επαφών. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό βοηθάει στην βελτίωση εργασιακών ζητημάτων και εύκολη επίτευξη στόχων. Πάθος και σκηνές ζηλοτυπίαςΤέλος και με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα θέλετε να εγκαταλείψετε ότι δεν σας εκφράζει αλλά καλό θα είναι τώρα να αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο). Σεπτέμβριος 2020.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ερωτικός μήνας, αλλά κρύβει και παγίδες μια κάθε πράξη ανυπομονησίας,  μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και πρέπει να προχωρήσετε με πιο αργό ρυθμό. Η Αφροδίτη στον Λέοντα  από τις 6/9 θα σας φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή ιδιοσυγκρασίας και ευνοείστε σε ταξίδια και θέματα σπουδών. Σχέση από απόσταση. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό έρχεστε σε επαφή με ομοϊδεάτες, άτομα που σας συνδέουν κοινοί στόχοι και θα δραστηριοποιηθείτε μέσα σε ένα κύκλο επαφών. Φιλικές γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες, (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) θα επηρεάσει τον ψυχισμό σας , πιθανόν να ονειροπολείτε, παρά να ζείτε την πραγματικότητα, ωστόσο η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) βοηθάει στο να εισέλθετε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον και να βγείτε από την αφάνεια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ενδυνάμωση, κοινωνική άνοδο. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις και τα μακρινά ταξίδια. Ταξιδεύετε να συναντήσετε το ταίρι σας.  Τέλος, και με το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σκοντάφτετε σε υποχρεώσεις και περιορισμούς και δεν μπορείτε ακόμα να ζήσετε το όνειρο σας (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο). Σεπτέμβριος 2020.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Σεπτέμβριος φέρνει προβληματισμούς, εμπόδια και διλήμματα, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, καθώς είναι μια επανάληψη του παρελθόντος. Κινηθείτε με σύνεση και καταπολεμήστε αρνητικά συναισθήματα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 θα βελτιώσει οικονομικά ζητήματα και διευκολύνεστε σε ότι συνδέεται με τη διαχείριση κοινών περιουσιακών στοιχείων. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα σας ενδυναμώσουν.  Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες, (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) οδηγεί στο να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ προς τα έξω και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) προκαλεί στο να πάρετε αποφάσεις σχετικά με θέματα σπουδών, επαφών με άτομα διαφορετικής κουλτούρα και μπαίνετε σε φάση επανεκκίνησης. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό φέρνει ξαφνική οικονομική ενίσχυση και ερωτική επιτυχία. Τέλος και με το τετράγωνο του  ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα εισπράττετε ακύρωση σε κάθε προσπάθεια σας… όλα στο μυαλό σας θα είναι (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο). Σεπτέμβριος 2020.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα σας αποσυντονίσει, καθώς ενώ θα τρέχετε να προλάβετε το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας θα σκέφτεστε αρκετά την ερωτική σας ζωή με αποτέλεσμα να χάνετε συχνά την ισορροπία σας και να μπερδεύεστε. Η Αφροδίτη στον Λέοντα  από τις 6/9 θα ευνοήσει επαγγελματικές και προσωπικές επαφές, καθώς και είναι εύκολο να περάσετε σε μια φάση επισημοποίησης. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και να τονώσετε τις προσωπικές σας επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.Ταξίδια και σπουδές ευνοούνται.   Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες, (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση και επικρατεί μια θολούρα, ωστόσο θα προκύψουν ευκαιρίες για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) θα σας προσφέρει λύσεις σε κύρια θέματα που σας απασχολούν, ωστόσο είστε ακόμα επιφυλακτικοί και μπερδεμένοι. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό δίνει λύσεις σε προσωπικά αδιέξοδα, μην γυρνάτε την πλάτη σας στην τύχη σας. Τέλος και με το τετράγωνο του  ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αυτοπεριορίζεστε, μερικά πράγματα θα είναι και στην φαντασία σας. (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο). Σεπτέμβριος 2020.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Σεπτέμβριος έχει περίεργη γεύση, καθώς ζείτε ένα παραμύθι αυτήν την εποχή και έχετε αφεθεί σε ονειρικά παιχνίδια του νου, αλλά και της πραγματικότητας. Το μόνο εμπόδιο για την ευτυχία σας είναι η άστατη οικονομική σας κατάσταση και τα έξοδα που αυξάνονται επικίνδυνα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 θα φέρνει ευχάριστα νέα γύρω από την εργασιακά σας ζητήματα και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, μια που θα απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας είχαν αγχώσει. Επίσης και από τις 5/9 και με τον Ερμή στον Ζυγό θα αναλάβετε να ξεκαθαρίσετε κοινά περιουσιακά αποκτήματα που μοιράζεστε με άλλους και έτσι σιγά σιγά θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Φεγγάρια του μήνα: στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 η Πανσέληνος στους Ιχθύες,  (επηρεάζει κυρίως τέλος α’ δεκαήμερο και αρχές β’ δεκαήμερο, γύρω από την 10η μοίρα) φέρνει έντονα συναισθήματα και ονειροπόληση που σας αποσυντονίζει. Μερικοί ζείτε τον έρωτα της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 25η μοίρα) θα σας φέρει προ των ευθυνών σας, κυρίως γύρω από προσωπικές καταστάσεις, ωστόσο νέες γνωριμίες θα σας προβληματίσουν και αλλάξουν το σκηνικό ευχάριστα. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό ευνοεί να επιλυθούν ζητήματα οικονομικής φύσεως και να μπορέσετε να ανασάνετε. Τέλος και με το τετράγωνο του  ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, νιώθετε πως περιορίζεστε ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους και επικρατεί η ασυνεννοησία (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο). Σεπτέμβριος 2020.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook Σεπτέμβριος 2020. https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Σεπτέμβριος 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ