O Άρης Ανάδρομος Στον Κριό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

H Εβδομάδα που ξεκινά έχει τον Άρη ανάδρομο στον Κριό και ναι, θα παιδευτείς, γιατί αναγκαστικά θα βάλεις φρένο, θα πας προς τα πίσω και θα μαζευτείς στο χώρο σου. Θυμός, οργή, μην ξεσπάς. O Άρης Ανάδρομος Στον Κριό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by Francesca Zama

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

ΥστερόγραφοΜε τον Δία σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σε βοηθάει το Σύμπαν να φτιάξεις καριέρα, μεθοδικά και χωρίς να πετάς στα σύννεφα.

Υστερόγραφο, Με την Αφροδίτη στον Λέοντα συνεχίζεις να είσαι ντίβα μη σε δω να κατέβεις από το θρόνο σου!! O Άρης Ανάδρομος Στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ορίζετε νέες προτεραιότητες αυτό το διάστημα και επιθυμείτε να τακτοποιήσετε την προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Συγχρόνως θα ασχοληθείτε με επιχειρηματικά σχέδια και ενισχύονται επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες. Κριός β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη της τωρινής εργασιακής σας κατάστασης και οφείλετε να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Κριός γ’ δεκαημέρου, επεισοδιακή εβδομάδα χωρίς όμως την εξέλιξη που περιμένατε , καθώς ο Άρης θα περάσει σε ανάδρομη πορεία και θα σας κόψει αρκετά τη φορά. Περιμένετε ανατροπές σχεδίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, κινητοποιείστε αρκετά αυτό το διάστημα για να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, να τακτοποιήσετε το χώρο εργασίας σας ή ακόμα και να προσφέρετε στους γύρω σας. Εύνοια γύρω από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σχέσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία  στον Αιγόκερω θα ανοίξει σταδιακά τους πυλώνες εξέλιξης και ορίζετε εκ νέους στόχους που τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Επικοινωνία με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ενισχύονται.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  με ανησυχία αντιμετωπίζετε τις νέες καταστάσεις που έχουν προκύψει αλλά δεν το δείχνετε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να καταπιέζεστε. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό βάζει φρένο στην έκφραση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί μια που κάνετε νέες γνωριμίες και τα διλήμματα αυξάνονται. Μηνύματα και φλερτ μέσα από το διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες και να δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε το επικοινωνιακό σας προφίλ. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω αποκαλύπτει ότι έχετε κρυμμένο σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και οικονομικής φύσεως θέματα που καλείστε να διαχειριστείτε. Ξαφνική επιτυχία σε ερωτικά ζητήματα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό βάζει φρένο σε κινήσεις που είχατε ξεκινήσει για να βγείτε από την ζώνη της ουδετερότητας, ωστόσο δεν θα μείνετε πίσω. Κινείστε με αργούς ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έρχεστε όλο και πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και ενισχύετε η επικοινωνία μεταξύ σας, με αποτέλεσμα να ξεκαθαριστούν παρεξηγήσεις. Αύξηση εσόδων και ερωτικές επιτυχίες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω ανοίγει σταδιακά τα “μάτια” σας για να πάρετε αποφάσεις και να εξελίξετε την προσωπική σας ζωή. Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει ευχάριστα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   ο Άρης ανάδρομος στον Κριό δημιουργεί μπλοκαρίσματα, απογοητεύσεις, ωστόσο μην εστιάζετε στο τώρα. Δείτε το φρένο σαν μια ευκαιρία για καλύτερη οργάνωση και δείτε τις νέες προοπτικές που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, εβδομάδα νέων γνωριμιών και επαφών ξεκινά και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο κινείστε για να καλύψετε την ανάγκη που έχετε για κοινωνικοποίηση. Βελτίωση εμφάνισης, φλερτ και έντονη καταναλωτική μανία. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω αποκαλύπτει νέες προοπτικές που εμφανίζονται μέσα στον χώρο εργασίας σας και θα συνειδητοποιήσετε την εξέλιξη. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,    με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό θα βάλετε ή θα βάλουν φρένο στα σχέδια σας, ωστόσο αποφύγετε να παγιδευτείτε σε αρνητικές σκέψεις.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook Σεπτέμβριος 2020. https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έντονος διάλογος έχει ξεσπάσει μέσα σας, καθώς προσπαθείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και κατόπιν με το περιβάλλον σας. Η εύνοια σε οικονομικά θέματα συνεχίζεται. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω ευνοεί εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, καθώς μέσα από μια νέα σχέση ή εξέλιξη της τωρινής,  θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και θα ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες μας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα θέλω και ανάγκες που είχατε παραβλέψει . Ωστόσο, τώρα οι συνθήκες δεν ευνοούν στο να πάρετε ικανοποίηση. Βάζετε φρένο πάλι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα με πολλά πήγαινε- έλα και καρμικές συναντήσεις που δημιουργούν συγκρούσεις και εσωτερικά διλήμματα. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω θα ανοίξει νέα μονοπάτια εξέλιξης που σχετίζονται κυρίως με ψυχολογικές ανασκαφές και έρχεστε όλο και πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό σας φέρνει αντιμέτωπους πάλι με το περιβάλλον σας όπου και δεν έχετε τα περιθώρια να διεκδικήσετε όρια ή ότι άλλο επιθυμείτε. Φρένο λοιπόν και συσσωρεύεται η ενέργεια μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο εσωτερικός μονόλογος συνεχίζεται και η ανάγκη σας να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας μεγαλώνει. Ευνοείστε σε θέματα καριέρας και η επαφή σας με πρόσωπα εξουσίας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Δία στον Αιγόκερω αποκαλύπτει νέες μεθόδους εξέλιξης και θα ασχοληθείτε με σπουδές, νέες μεθόδους κατάρτισης και προβολής της δουλειάς σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό οδηγεί σε κούραση και εσωτερική ένταση, καθώς ασχολείστε με πράγματα που δεν ταυτίζεστε. Εντάσεις με συναδέλφους που δεν εξωτερικεύονται. Ερωτικά μπερδέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με φίλους και άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες σκέψεις σας αναζωογονεί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε πιθανές προκλήσεις με θέληση και δυναμισμό. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω θα αποκαλύψει νέους τρόπους αύξησης εισοδήματος και θα ενισχύσει την οικονομική σας δύναμη. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό φέρνει ερωτικά μπερδέματα και καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να μην εκτονώνετε την ερωτική σας διάθεση. Φρένο και στον έρωτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα που έχουν κύρος και μπορούν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας σχέδια ενδυναμώνεται,  και νιώθετε πιο σίγουροι για το μέλλον. Σεξουαλικές φαντασιώσεις ικανοποιούνται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και αποκαλύπτοντας νέους τρόπους έκφρασης και επιτυχίας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό γεννά αντιστάσεις και προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και βάζετε φρένο σε αισιόδοξες σκέψεις. Καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδια σας αυτό το διάστημα και ταξιδεύετε νοερά ή στην πραγματικότητα,  έτσι ώστε να περάσετε από την θεωρία στην πράξη. Επισημοποίηση σχέσης και εύνοια μέσα από σοβαρές γνωριμίες. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω αποκαλύπτει τρόπους ενδυνάμωσης του ψυχικού σας κόσμου, όπου τώρα θα είναι πιο εύκολο να νικήσετε τις προκλήσεις ή την μελαγχολία; Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό εμποδίζει την ολοκλήρωση σχεδίων, βάζει φρένο στην επισφράγιση νέων συμφωνιών, ωστόσο δίνει χρόνο για επαναξιολογήσεις. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, έχετε κινητοποιηθεί αρκετά αυτό το διάστημα για να στρώσει η εργασιακή σας κατάσταση και ευνοείστε σε συναδελφικές σχέσεις αλλά και στις επαφές σας με τους εργοδότες σας. Η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Δίας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω αποκαλύπτει ένα νέο φιλικό κύκλο που θα στηρίξει γενναιόδωρα τα σχέδια σας. Είστε σε φάση υλοποίησης. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο Άρης ανάδρομος στον Κριό φέρνει στασιμότητα και αναχαιτίζει την προσπάθεια σας να αυξήσετε το εισόδημα σας και να νιώσετε ασφάλεια. Προχωρήστε με πρόγραμμα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Σεπτέμβριος 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ