Η Πανσέληνος Στο Ζώδιο Του Καρκίνου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε με μια Πανσέληνο που θέλει να σε γιατρέψει. Η Πανσέληνος Στο Ζώδιο Του Καρκίνου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Πάει ο παλιός χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά και το 2020 φεύγει με μια Πανσέληνο στον Καρκίνο, έντονα συναισθηματική, που βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα τραύματα και το παρελθόν που θέλεις να αφήσεις πίσω σου. Μπαίνεις σε περίοδο απεξάρτησης και είναι στο χέρι σου να νικήσεις τον πόνο με μια ξαφνική ανατροπή/επιλογή που θα σε γλυκάνει.

(η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 30/12/20 και επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γύρω από την 8η μοίρα . όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα αντίστοιχα ζώδια).

Υστερόγραφο, στις 30/12/20, η Αφροδίτη από τον Τοξότη χτυπιέται από Ποσειδώνα στιγμές που χάνεσαι στο παραμύθι.

Υστερόγραφο, στις 31/12/20, ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, γειώνεις τις σκέψεις σου, υπάρχει φως στο τούνελ.

Καλή χρονιά!

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube και δες το βίντεο για τον Κρόνο στον Υδροχόο. 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος και ίσως κάνετε μια “πικρή” επανεκτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε αρνητικές σκέψεις. Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Κριός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, ωστόσο πρέπει να ξεφύγετε από λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε την εξιδανίκευση μέσα σε προσωπικές σχέσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου,  αναζητήστε επαφές που σας εξιτάρουν και ανοίγουν τους ορίζοντες σας, κυνηγήστε κάτι το διαφορετικό. Σχέση από απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο γλυκαίνει τη σκέψη σας και θα γίνετε πιο συμπονετικοί  με το περιβάλλον σας. Οικειότητα και επανασύνδεση με συγγενικά σας πρόσωπα. Αποβάλλετε τοξικές συνήθειες. Ταύρος β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θέματα για να μπορέσετε να προχωρήσετε προς νέα ξεκινήματα. Ερωτικές ατασθαλίες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε από τους τυχερούς της περιόδου, καθώς λαμβάνετε χείρα βοηθείας από άτομο που σας στηρίζει και συναισθηματικά. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο οδηγεί σε άγχος λόγω της οικονομικής αστάθειας που βιώνετε, ωστόσο θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει κινδύνους και αρκετά σκαμπανεβάσματα και προσπαθήστε να κρατάτε “μικρό” καλάθι. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  δώστε προτεραιότητα σε άτομα που στηρίζουν τα σχέδια σας και μην ονειροβατείτε. Αγαπήστε, στηρίξτε τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας κλείνει επεισοδιακά τη χρονιά και βέβαια θα κάνετε την αναθεώρηση σας και ίσως νιώσετε πικραμένοι και λιγότερο δικαιωμένοι από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε ωστόσο να ξεφύγετε από το παρελθόν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να μπλέξετε την εργασιακή σας ζωή με τα συναισθηματικά σας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε. Προσέξτε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους σας, καθώς εμφανίζονται ευκαιρίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο που δεν πρέπει να χάσετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μυστικά αποκαλύπτονται με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, εξιδανικεύετε αυτό το διάστημα, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Απιστία, ψέμματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να χαλαρώσετε μέσα από νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μην τα βλέπετε όλα σοβαρά. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα και πιθανόν γνωριμία με νεώτερο άτομο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο βρίσκετε νέους δρόμους κοινωνικοποίησης και αυτό θα βοηθήσει στην απεξάρτηση σας από τοξικές σχέσεις που μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη και αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αφοσιωθείτε σε πρόσωπα που έχουν εκφράσει τα αληθινά τους συναισθήματα και πείτε ναι σε επανασυνδέσεις. Επίσης, ασχοληθείτε με την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο κλείνετε εκκρεμότητες με άτομα που καταδυναστεύουν τη ζωή σας και κάνετε νέα ξεκινήματα. Πιθανόν να ζοριστείτε.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να κυνηγήσετε επιφανειακές επαφές, καθώς στο τέλος θα βγείτε  ζημιωμένοι. Οικονομικά μπερδέματα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και αξιοποιείστε ποιοτικά το χρόνο σας. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο βοηθά στο να κλείσετε δυσλειτουργικούς κύκλους και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Έρχεστε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μικραίνουν οι αποστάσεις. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως αγαπάτε χωρίς ανταπόκριση αυτό το διάστημα και νιώθετε μετέωροι. Μερικοί όμως θα ζήσουν το όνειρο. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, οικονομική ενίσχυση θα λάβετε αυτό το διάστημα και είναι στο χέρι σας να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα μπορέσετε να επουλώσετε οικονομικές πληγές και να απαλλαχθείτε από αρνητικές σκέψεις. Επίσης εμπλέκεστε σε παθιασμένη σχέση. Τοξότη β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και αποφύγετε τις παρακινδυνευμένες ενέργειες. Έξοδα,ζημιές μέσα στο σπίτι και παραπλάνηση σε ερωτικά ζητήματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνιση σας και απομακρυνθείτε από άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, φεύγετε από καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει και αποχαιρετάτε με γενναιότητα το ερωτικό σας παρελθόν. Μια νέα γνωριμία θα γιατρέψει τα τραύματα σας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράνομες, κρυφές καταστάσεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε ή να πληγωθείτε. Αποφύγετε το παρασκήνιο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  έχετε την τάση να κρύβετε τα συναισθήματα σας, όμως αυτές τις μέρες θα εκφράσετε την αλήθεια σας. Τρυφερές, ρομαντικές στιγμές αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο η εργασιακή σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο νόημα και αλλάζουν τα δεδομένα σας. Επίσης μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα σε μια ομάδα ή ακόμα μια φιλική/προσωπική σχέση. Μη βιάζεστε όμως να πάρετε αποφάσεις. Πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  αξιοποιείστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και δεχτείτε τη στήριξη από τον φιλικό σας κύκλο. Αξιοποιείστε τα ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα ευνοηθείτε σε ερωτικά θέματα και ίσως ζήσετε ευχάριστες εκπλήξεις. Αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν σας.     Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, πιθανόν να απογοητευτείτε από άτομα του επαγγελματικού σας χώρου ή να σας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις. Ερωτικά διλήμματα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  ευνοϊκές εξελίξεις θα έχετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς σας στηρίζουν πρόσωπα εξουσίας. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ