Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 25 Έως 31 Ιανουαρίου 2021

Η εβδομάδα έχει Γιομάτο Φεγγάρι στον Λέοντα και μαθαίνουμε να λάμπουμε στο σκοτάδι, αντιμετωπίζοντας τη σκιά μας και τους φόβους μας! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 25 Έως 31 Ιανουαρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υστερόγραφο, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Δία μπορείτε να επενδύσετε στα όνειρα σας, υπάρχει ελπίδα. 

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα φουντώνει πάθη και απαγορευμένες σχέσεις.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κρίσεις που αφορούν την πρακτική πλευρά της ζωής σας και ζητήματα αυταξίας, αλλά συγχρόνως έχετε ευκαιρίες να διορθώσετε πιθανά λάθη. Ερωτικά κοιτάτε προς τα πίσω. Κριός β’ δεκαημέρου, απελευθερωθείτε  από τη σκλαβιά της εξιδανίκευσης και αντιμετωπίστε με ρεαλισμό ότι σας αγγίζει συναισθηματικά. Κριός γ’ δεκαημέρου, ερωτικά πάθη, ίντριγκες αλλά και δυνατές επανεκκινήσεις οδηγούν σε προσωπική μεταμόρφωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αντιμετωπίστε τα σκαμπανεβάσματα στην προσωπική σας ζωή και δείτε τον εαυτό σας με δυναμισμό. Επανεκτιμήσετε θέματα καριέρας.  Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανατρέπει συναισθήματα ασφάλειας. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  μπείτε πιο βαθιά στον κόσμο των ονείρων, καθώς εκεί κρύβεται το θαύμα της υλοποίησης. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, επιτυχία σε νομικά ζητήματα, ευνοείστε επίσης σε θέματα σπουδών και επαφές με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας σας μεταμορφώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά μετέωροι, όταν πρέπει να υποστηρίξετε τις απόψεις σας και ίσως είστε αρκετά καχύποπτοι, πράγμα που θα δυσκολέψει την προσωπική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Λέοντα αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας και οδηγεί σε οριστικές αποφάσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε ερωτικά αλλά και οικονομικά ζητήματα, ωστόσο διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ξαφνικές ερωτικές ανατροπές που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, εάν βέβαια αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοεκτίμησης. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές μέρες για να περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα ή να ταξιδέψετε. Όνειρα υλοποιούνται. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  μια νέα σχέση γεννιέται όπου θα βιώσετε το πάθος και την ερωτική ένταση στο μεγαλείο της. Μπείτε σε φάση δεκτική.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξυπνάτε από τον λήθαργο αυτήν την εβδομάδα και ζείτε σοκαριστικές εξελίξεις. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας θα ανοίξει την προοπτική της εσωτερικής κάθαρσης. Λέοντα β’ δεκαημέρου, βουτήξτε στα βαθιά νερά μιας ερωτικής σχέσης και ωριμάστε μέσα από το μεγαλείο των συναισθημάτων σας. Ευνοείστε και οικονομικά. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, βιώνετε τη διάκριση μέσα στην εργασιακή σας ζωή και μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά τις συνθήκες εργασίας αλλά και τα οικονομικά σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  συναισθηματικά σκαμπαναβέσματα οδηγούν σε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα βγείτε από το πεδίο της αστάθειας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα βγάζει στην επιφάνεια κρυφούς φόβους και άγχος. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ανοίξτε τα μάτια σας και βγείτε από το μάτριξ της επανάληψης. Διορθώστε τη στάση σας και αντικρίστε την αλήθεια σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε ερωτικά αυτές τις μέρες και θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τις ερωτικές προκλήσεις μέσα από μια ματιά ανάλαφρη και θα βρείτε ξανά το χαμόγελο σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα οδηγεί σε εξωστρέφεια και στο άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερα με απλά καθημερινά πράγματα και κυρίως με τη φυσική σας κατάσταση. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εύνοια σε οικογενειακά ζητήματα αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας. Επίσης, νιώθετε να πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κρίσεις αυτήν την περίοδο αλλά εσείς και από τη φύση σας είστε ανθεκτικό και αντέχετε σε δυσκολίες. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, διανύετε φάση επανασύνδεσης και ερωτικής επιτυχίας με το άλλο σας μισό. Χαρείτε τις εξελίξεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ενδυναμώνετε το επικοινωνιακό σας προφίλ αυτές τις μέρες και επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, επιτυχία και άνοδος της δημοτικότητας θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και βγαίνετε από τη σούπα της μετριότητας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα βοηθήσει να συνδεθείτε με έναν κόσμο που σας ταιριάζει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο το σπίτι σας, ελάτε πιο κοντά σε άτομα της οικογενείας σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικές ευκαιρίες εμφανίζονται αυτήν την εβδομάδα και μιλάτε με το Σύμπαν. Βγαίνει το ουράνιο τόξο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα να ξεπεράσετε επαγγελματικές δυσκολίες και να καλύψετε απώλειες. Η Πανσέληνος στον Λέοντα σας προετοιμάζει για κάτι μαγικό. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση σας και μην μένετε μόνο στη λογική. Συνδεθείτε με συγγενικά σας άτομα.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικής φύσεως. Ακολουθήστε ότι σας εκφράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τα φαινόμενα του “καιρού” χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα οδηγεί σε αναγκαίες ρήξεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και μην δημιουργείτε κενά. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ψυχολογική τόνωση θα έχετε μέσα από την επαφή σας με άτομα που τρέφουν συναισθήματα για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, γεννιούνται διλήμματα αλλά και εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Λέοντα αφορά τη εργασιακή σας ζωή, προσοχή στο παρασκήνιο. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ακολουθείστε το δρόμο της λογικής και μην πέφτετε σε εξιδανικεύσεις που θα σας ζημιώσουν. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Συνδεθείτε δυναμικά με το φιλικό σας κύκλο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ